ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Ιουλίου 2016

  Η Εφημερίδα μας    ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  09  Ιουλίου  2016  :
~   ΜΕΣΣΗΝΙΑ :

Όσιος Άνθιμος ο Βαγιάνος ο εν ΧίωΗ στοργή του πνευματικού πατρός είναι πολύ ανωτέρα από την του σαρκικού. Διότι πολλάκις ο σαρκικός πατήρ μπορεί να σε παραδώση στην Κόλασι, ενώ ο πνευματικός πατήρ έχει να σε πάη εις ζωήν αιώνιον.

~~  KALAMATA 08/07/2016   γεννήθηκε η Φωτεινούλα του Βασιλάκη μας  ώρα  13,30 : https://youtu.be/impOEd8ALUo .-
  
~ 9 Ιουλίου
Ιερομαρτύρων Παγκρατίου (1) επισκόπου Ταυρομενίου (†α΄αι.) και Μεθοδίου επισκόπου Λάμπης (†1793). Μαρτύρων Ανδρέου και Πρόβου. Πατερμουθίου, Κόπριος και Αλεξάνδρου, των ασκητών. Νεομάρτυρος Μιχαήλ (Πακνανά), του εν Αθήναις (†1770). Οσίων Φωτίου κτίτορος της εν Θεσ/νίκη ιεράς Μονής Ακαπνίου, Διονυσίου του ρήτορος και Μητροφάνους, των εν Άθω.
(1) Ο άγιος Παγκράτιος, καταγόταν από την Αντιόχεια. Διδάχτηκε τον Χριστιανισμό από τον απόστολο Πέτρο, ο οποίος τον χειροτόνησε και επίσκοπο Ταυρομενίου. Ο Παγκράτιος, μετά την χειροτονία του έπρεπε να πάει στην επαρχία του. Κατά θεία οικονομία συνάντησε δύο ναυτικούς το Ρωμύλο και τον Λυκαονίδη, οι οποίοι μετά την νουθεσία που τους έκανε, πίστευσαν και αυτοί στον Χριστό. Μετά από αυτό ο άγιος επιβιβάστηκε σε ένα από τα πλοία και πήγε στην Σικελία. Όταν έφθασε εκεί εξαφάνισε και κατέστρεψε όλους τούς ειδωλολατρικούς ναούς και κατόρθωσε να κάνει χριστιανό τον ηγεμόνα της περιοχής, Βονιφάτιο. Μάλιστα τον έκανε να χτίσει και ναό για τις ανάγκες των χριστιανών. ~
Σήμερα 09/07/2016 εορτάζουν:
Άγιος Παγκράτιος Ιερομάρτυρας επίσκοπος Ταυρομενίας, Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς ο κηπουρός, Όσιος Φώτιος κτήτορας της Μονής Ακαπνίου στη Θεσσαλονίκη

~ Ἦχος γ’. Θείας πίστεως.
~ Κράτος ἔνθεον ἠμφιεσμένος ἐκ τῆς χάριτος τοῦ κορυφαίου ἀποστόλων ζηλωτὴς ἐχρημάτισας· καὶ ταῖς ῥοαῖς τῶν αἱμάτων, Παγκράτιε, τὴν ἱερὰν διπλοῒδα ἐφοίνιξας. Πάτερ ὅσιε, Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε, δωρίσασθαι ἡμῖν τὸ μέγα ἔλεος.
~* Απολυτίκιο Αγ. Παγκρατίου του Ιερομάρτυπος, επισκόπου Ταυρομενίας - 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ,  https://youtu.be/jEq3dv1Vx_U  .-

~\
Όσιος Άνθιμος ο Βαγιάνος ο εν Χίω

Όσιος Άνθιμος ο Βαγιάνος ο εν Χίω
 
Άγιος Ανδρέας Ρουμπλιόβ ο Εικονογράφος

Άγιος Ανδρέας Ρουμπλιόβ ο Εικονογράφος
 
Άγιος Μιχαήλ ο Χωνιάτης Μητροπολίτης Αθηνών

Άγιος Μιχαήλ ο Χωνιάτης Μητροπολίτης Αθηνών
 
Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων

Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
 
Άγιος Παναγιώτης ο Καισαρεύς

Άγιος Παναγιώτης ο Καισαρεύς
 
Άγιος Γεράσιμος Επίσκοπος του Αστραχάν

Άγιος Γεράσιμος Επίσκοπος του Αστραχάν
 
Σύναξη των Δικαίων Ζαχαρία και Ελισάβετ

Σύναξη των Δικαίων Ζαχαρία και Ελισάβετ
 
Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος

Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος
 
Όσιος Μαρτύριος ο επίσκοπος

Όσιος Μαρτύριος ο επίσκοπος
 
Άγιοι Πέτρος και Φεβρωνία οι θαυματουργοί

Άγιοι Πέτρος και Φεβρωνία οι
VIDEO :
1~ Σταματάκος Δεσποινούλα βλέπουν ΠΕΠΕ  08/07/2016 : https://youtu.be/h1BcNluIah8 .-

2~Η Δεσποινούλα χορεύει  09/07/2016 :  ~https://youtu.be/nk8Vvt41Tpw  .-

***  Είχαν «ρημάξει» τους τουρίστες στη Μάνη οι τρεις Αλβανοί που εμβόλισαν το περιπολικό  
Άνω - κάτω όλη τη Μάνη με κλοπές είχαν κάνει οι τρεις Αλβανοί που συνελήφθησαν προχθές τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Καρδαμύλης και οι οποίοι προκειμένου να ξεφύγουν, εμβόλισαν συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για εγκληματική ομάδα, που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης, καθώς και ότι υπάρχουν συνεργοί.
  33 περιπτώσεις
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 33 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα  και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Οι συλληφθέντες είναι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 31, 36 και 42 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και της αντίστασης, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, οι δράστες τουλάχιστον από τις 23 Ιουνίου του 2015 είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.
Αφού επέλεγαν το «στόχο» τους, εισέρχονταν στα καταλύματα από ανασφάλιστα σημεία ή διαρρηγνύοντας παράθυρα και πόρτες, κυρίως κατά τις ώρες που οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι απουσίαζαν ή κοιμούνταν. Έκλεβαν, δε, οτιδήποτε αξίας.
Ύστερα από πληροφορίες αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης έστησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μπλόκο στην περιοχή του Σταυροπηγίου. Λίγο πριν από τις 6.00 εμφανίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Αλβανοί. Οι δράστες δεν υπάκουσαν στις οδηγίες των αστυνομικών, αλλά αντίθετα με όπισθεν και σφοδρότητα εμβόλισαν συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Καλαμάτας, που είχε δανειστεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.
  Κλοπιμαία αξίας 48.000 ευρώ
Συγκεκριμένα, έχουν εξιχνιαστεί 27 κλοπές, καθώς και 6 απόπειρες κλοπής, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από όπου τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια κ.ά.
Στο Νεοχώρι Μάνης είχαν διαπράξει 8 κλοπές και 2 απόπειρες, στην Καρδαμύλη 6 κλοπές και 4 απόπειρες, στα Ρίγκλια 3 κλοπές, στον Άγιο Δημήτριο 2 κλοπές, στο Λεύκτρο 2 κλοπές, στη Στούπα 3 κλοπές και 3 κλοπές στο Βασιλίτσι Πυλίας.
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο ξεπερνά τα 48.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία, φακοί, ρούχα και γάντια, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 31χρονου στην Καλαμάτα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπαθί, σιδερογροθιά, χρήματα και ηλεκτρικά εργαλεία.
Τέλος, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και αφού τους ασκήθηκε δίωξη, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή.
Της Βίκυς Βετουλάκη 

***  Ορκωμοσία 6 υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας
Ενώπιον του δημάρχου Π. Νίκα ορκίσθηκαν χθες και ανέλαβαν υπηρεσία στο Δήμο Καλαμάτας έξι επιτυχόντες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ο οποίος είχε προκηρυχθεί το 2008.
Όλοι οι υπάλληλοι θα στελεχώσουν τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων και είναι οι εξής: Γιαννουλέα Αλεξάνδρα, Κοψιδά Μαρία, Κωνσταντόπουλος Ευάγγελος, Προζυμά Παρασκευή, Σακκάκου Γεωργία (όλοι οι ανωτέρω είναι κατηγορίας ΥΕ 16 Εργατών Καθαριότητας) και Φράγκος Γεώργιος (ΔΕ 29 Οδηγών).

*** Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016: Εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας για όλα τα γούστα
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι παρουσίασε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο πρόεδρος της «Φάρις», Θανάσης Ηλιόπουλος.
Όπως δήλωσε, αισθάνεται χαρούμενος που μια πόλη με το μέγεθος της Καλαμάτας καταφέρνει και φέτος το καλοκαίρι να πραγματοποιεί εκδηλώσεις, αφού, όπως εξήγησε, σε άλλες γίνονται πλέον από ελάχιστες έως και καθόλου.
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, με κορυφαία εκδήλωση και για φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Φέτος, πάντως, η «Φάρις» αντιμετώπισε προβλήματα στην προσέλκυση θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών στην Καλαμάτα, αφού, όπως υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος, το αμφιθέατρο του Κάστρου είναι μικρό. Έτσι έθεσε ξανά το μεγάλο ζήτημα της κατασκευής ανοιχτού θεάτρου, που θα δημιουργηθεί εκεί που είναι τα φυτώρια του Δήμου σήμερα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες.
Να σημειωθεί πως το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν όλες τις ηλικίες: από παραστάσεις Καραγκιόζη μέχρι συναυλίες και θεατρικά για τους μεγαλύτερους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις γιορτές/τα πανηγύρια, που ουσιαστικά τονώνουν τα τοπικά προϊόντα και την παράδοση.
Για τα θεατρικά και τις συναυλίες που θα δοθούν στο Κάστρο προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο, όπου και θα είναι φθηνότερα σε σχέση με την τιμή στην είσοδο.
Επίσης, «το δικό της μοναδικό χρώμα» θα δώσει η Φιλαρμονική Καλαμάτας, που θα ψυχαγωγήσει τους Καλαματιανούς σε διάφορα σημεία του Δήμου.
Να επισημανθεί, τέλος, ότι ο προϋπολογισμός για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
 11/ 7| Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.30 «ΟΛΟΙ ΕΝΑ φίλα με» | Μουσική Παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη
14/7 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας| 21.30 «ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ» |Σκηνοθεσία: ∆ήμος Αβδελιώδης ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Β. Καραμπούλας, Θ. ∆ισλής
15 – 26/7| 22o ∆ιεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
24/7 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι»
28/7 | Αγ. Σίδερης – 12ο ∆ημοτικό | 21.00 Θέατρο Σκιών
1/8 | Προκυμαία | 21.00 Συναυλία με τους Les Au Revoir
1, 2/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΟΡΕΣΤΕΙΑ» του Αισχύλου | Σκηνοθεσία: Γιάννη Χουβαρδά ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κ. Καραμπέτη, Κ. Μαρκουλάκης, Ν. Κουρής Ν. Ψαράς, Σ. Γουλιώτη
3/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | θέατρο για παιδιά | 21.00 «Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» | Κείμενο - Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Α. Βαρθαλίτης, Κ. Γεωργάκη, ∆. Πολυκανδρίτου, Γ. Νικολάου, Α. Παπαδάκης, Ν . Σταυρακούδης, Π .Τσίτσου, A. Χονδρογιάννης
4, 5/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» Τραγωδία του Σοφοκλή | Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ν. Τσακίρογλου, Ι. Παππά, Σ. Ζαλμάς, Ν. Αρβανίτης, Μ. Παναγιωτοπούλου Χ. Πλαΐνης, Κ. Βελέτζας, Γ. Παπαπαύλου, Μ. Καρατζογιάννης, Γ. Νούσης
4/8 | Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας | 21.00 «ΞΑΝΑΝΤΟΥ/ΧΑΝΑDU» Έκθεση Ζωγραφικής με έργα του Β. Γκόκα, συνεργασία ΚΤΚ και MATAROA
4/8 | Ράχη / Κουφού Ελιές / Πλατεία Β΄ΚΑΠΗ | 21.00 Θέατρο Σκιών
6/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ » | Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κ. Νικαλαΐδου, Γ. Ματαράγκας, Π. Ξεκούκης, Κ. Μπιλάλη
7/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας| θέατρο για παιδιά | 21:00 «ΠΙΝΟΚΙΟ» | Σκηνοθεσία: ∆ημήτρης Αδάμης ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ∆. Αγοράς, Α. Βιδαλάκης, ∆. Καπετανάκος, ∆. Σδούγκου, Μ. Χρονέα, Γ. Φιλίππου. Παίζει ζωντανά στη σκηνή Ακορντεόν η Άννα Λάκη
8, 9/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.30 Συναυλία ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ
10/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | θέατρο για παιδιά | 21.00 "ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ" | Σκηνοθεσία: Βασίλη Μαυρογεωργίου ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ∆. Κουρούμπαλης, Α. Τρουπάκης, Θ. ∆όβρης, Γ. Ποιμενίδης Κ. Μάρκου, Σ. Μεντζέλος, Γ. Σύρμας, Π. Φλατσούσης, Γ. Φλωράτος
19, 20, 21/8 | Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»
21, 22/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΓΑΜΠΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ» | Σκηνοθεσία :Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππα ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κ. Ευριπιώτης, Ν. Βλαβιανού, Σ. Βογιατζάκη, Μ. Ιωάννου, Κ. Κόκλας, Α. Νάκα, Ν. Λάμη, Σ. Πούλης, Γ. Τσιμιτσέλης, Π. Χοροζίδου
22 – 28/8 | Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας 2ο Διεθνές Σεμινάριο Κλασικού Μαντολίνου, με τον Ugo Orlandi Αθηναϊκή Μαντολινάτα «Νικόλαος Λάβδας» σε συνεργασία με το ∆ημοτικό Ωδείο
23/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.30 Συναυλία ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
24, 25/8 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ» | Σκηνοθεσία : Γιάννης Κακλέας ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Β. Χαραλαμπόπουλος, ∆. Ματσούκα, Γ. Παπαγεωργίου, Κ. Μπερικόπουλος, Ι. Αστεριάδη, Β.Χατζηνικολάου, Σ. Ξανθουδάκης, Θ. Κοντογιώργης, Α. Τρομπούκη, Σ. Τρογκάνης, Λ. Κτεναβός, Θ. Μπίρκος, Κ. Μπούντας, Α. Φουσέκης |Βιολί παίζει η Βασιλική Μαζαράκη
27/8 4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ | Κεντρική πλατεία Bασ. Γεωργίου | 20.30 Συναυλία με τους «ΟtherView» | 21.00 Συναυλία Αθηναϊκής Μαντολινάτας «Νικόλαος Λάβδας» Σολίστ: Ugo Orlandi (μαντολίνο), ∆ιεύθυνση ορχήστρας: Κάτια Μολφέση
4/9 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του ΖΑΝ ΑΝΟΥΙΓ | Σκηνοθεσία: Ελένη Ευθυμίου ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Β. Τρουφάκου, Α. Παπαδοπούλου, Ι. Μαυρέα Γ. Φριντζήλας, Σ. Μάινας, Θ. Κατσαφάδος, Ε. Λίτσης, Μ. Λιαμή
8/9 | Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00 «ΚΟΚΟ…ΜΠΛΟΚΟ» | Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ν. Μουτσινάς, Β. Ανδρίτσου, Π. Αναστασοπούλου Α. Κρόμπας, Σ. Μανωλάκου, Μ. Νικολάου
16/9 | Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας | 20.30 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής
26/9 | ∆ημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, πατινάζ | 20.00 «Ελληνοκυπριακή συνάντηση» Συνεργασία: Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού Κύπρου
 ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
9/7 | ΛΑΙΙΚΑ (Πλατεία) | 21.00 3o Παραδοσιακό Σεργιάνι στα Λαίικα Συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος Λαιΐκων, Σύλλογος Αθλητικού Χορού ΞΕΝΙΑ, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, Λαογραφικός Όμιλος Χώρας
11/7 | ΑΡΙΟΧΩΡΙ | 21.00 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
15/7 | ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΚΑΛΑΜΙ | 21:00 Μουσική Βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
15/7 | ΒΕΡΓΑ | 21.00 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
16/7 | ΛΑΙΙΚΑ | 21:00 Πανηγύρι
16/7 | ΝΕ∆ΟΥΣΑ | 21:00 Μουσική Bραδιά
16/7 | ΑΓΡΙΛΟΣ | 21:00 Πανηγύρι
17/7 | ΑΡΦΑΡΑ | 21:00 Μουσική Βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
17/7 | ΑΙΘΑΙΑ | 21:00 Πανηγύρι
17/7 | ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ | 21:00 Πανηγύρι
19/7 | ΒΕΛΑΝΙ∆ΙΑ | 21:00 Πανηγύρι
19/7 | ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ | 21.00 Συναυλία ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…»
20/7 | ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ | 21:00 Γιορτή Λαδιού
23/7 | ΑΡΙΣ| 21:00 Πανηγύρι
23/7 | ΠΑΡΚΟ ΑΛΜΥΡΟΥ | 21:00 Πανηγύρι
24/7 | ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ (Για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS) | 21.00 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
24/7 | ΒΡΩΜΟΒΡΥΣΗ | 21:00 Πανηγύρι
25/7 | ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ | 21.00 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
25/7 | ΑΛΩΝΙΑ | 21:00 Πανηγύρι
29/7 | ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ | 21:00 Γιορτή Ρυζιού
29/7 | ΑΛΑΓΟΝΙΑ | 21.00 «Λιθιές και κύματα χέρι - χέρι…» Συναυλία της ∆ημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
30/7 | ΛΑ∆Α | 21:00 Γιορτή Κρασιού
30/7 | ΠΟΛΙΑΝΗ | 21:00 Πανηγύρι
1-6/8 | ΠΗΓΕΣ « ∆ΗΜΑΚΕΙΑ» Αθλητικοί Αγώνες
6/8 | ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ | 21:00 Θέατρο Σκιών
6-13/8 | ΝΕ∆ΟΥΣΑ Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεδουσαίων
7/8 | ΘΟΥΡΙΑ | 21:00 Μουσική Βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
7/8 | AΡΤΕΜΙΣΙΑ Παζάρι τοπικών προϊόντων |10.00 Θέατρο Σκιών | 21:00
12/8 | ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ | 21:00 Μουσική Βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
13/08 | ΑΜΜΟΣ | 21:00 Πανηγύρι
14/8 | ΝΕ∆ΟΥΣΑ – ΜΑΡ∆ΑΚΙ | 21:00 Πανηγύρι
ΑΝΩ BEΡΓΑ | 21:00 Πανηγύρι
14 –15/8 | ΛΑΙΙΚΑ | 21:00 Πανηγύρι
15/8 | ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ | 21:00 Πανηγύρι
16/8 | ΑΡΦΑΡΑ | 21:00 Πανηγύρι
17-18/8 | ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ | 21:00 Πανηγύρι
18/8 | ΠΑΡΚΟ ΠΗ∆ΗΜΑΤΟΣ | 21:00 Μουσική Βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
20/8 | Μικρομάνη | 21:00 Γιορτή Αγκινάρας
20/8 | ΑΛΑΓΟΝΙΑ | 21:00 Γιορτή πατάτας 21:00 Θέατρο Σκιών
21/8 | ΑΜΦΕΙΑ | 21:00 Θέατρο Σκιών
22 – 23/8 | ΚΑΡΒΕΛΙ | 21:00 Πανηγύρι
28/8 | ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ | 21:00 Πανηγύρι
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση  
Video: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Καλαμάτας 2016   , https://youtu.be/VyMvNoYIqco  .-

***  Τρεις 18χρονοι από την Καλαμάτα στη Θεσσαλονίκη με ποδήλατα!
Τρεις  νεαροί φίλοι, τελειόφοιτοι της Γ΄ Λυκείου,  με το που τελείωσαν το Γολγοθά των Πανελληνίων εξετάσεων, ξεκίνησαν για ένα βιωματικό  μακρύ ταξίδι περιπέτειας, εμπειρίας και περιπλάνησης με πυξίδα και συνάμα όπλο τον εφηβικό ενθουσιασμό.
Με αφετηρία  την Καλαμάτα όπου και διαμένουν και με μέσο τα καθημερινά τους ποδήλατα , που μέχρι πρότινος τους μετέφεραν στο σχολείο και τα φροντιστήρια, αποφάσισαν να πάνε με αυτά στην όμορφη Θεσσαλονίκη, όχι από τους συντομότερους δρόμους αλλά από επαρχιακούς και δασικούς ανακαλύπτοντας και γνωρίζοντας την πατρίδας μας μέσα από άλλη ματιά. Χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, παρά μόνο την αγάπη για τον αθλητισμό και σε πείσμα όλων εκείνων που δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν ξεκίνησαν το ταξίδι στις 28/6/2016 με πρώτο προορισμό το Μυστρά της Σπάρτης, ακολούθως το χωριό Κοσμάς στον Πάρνωνα, το Λεωνίδιο, το Άστρος, το Άργος, Μυκήνες, Λουτράκι, Θήβα, Λιβαδειά, Λαμία, Στυλίδα, Βόλος, Βελίκα – Αγιόκαμπος (Λάρισα), Λιτόχωρο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη.
Χθες διανυκτέρευσαν στον Βόλο και σήμερα θα διασχίσουν το νομό Λαρίσης, ενώ η συνολική διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται σε περίπου δύο εβδομάδες.
Οι νεαροί ποδηλάτες  είναι παιδιά μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και πρόκειται για τους Δημήτρη Κατάκο, Αναστάσιο  Κινινή, Παναγιώτη Καρμοίρη.
Πρόκειται πραγματικά για μια είδηση «πρώτης γραμμής», που μας ξάφνιασε ευχάριστα, αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά μπορεί να είναι εμπνευσμένη, τολμηρή και περιπετειώδης, ξεφεύγοντας από την πεπατημένη καθημερινότητα και ανοίγοντας νέους δρόμους και για εμάς τους υπόλοιπους, ανεξαρτήτως ηλικίας…

***  Σχολή Καλών Τεχνών στην Καλαμάτα
Ο κ. Νίκας γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της Σχολής Καλών Τεχνών να λειτουργήσει παράρτημα στην Καλαμάτα, με την προϋπόθεση να της παραχωρηθεί κτήριο και υποδομή.
Από την πλευρά του, ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ακόμα και να δοθεί το Δημαρχείο, αν είναι να λειτουργήσει τέτοια Σχολή, που σημαίνει πολλά για την πόλη, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος. 

*** «ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ»...

~  Έχουν παρανοήσει φαίνεται οι Γερμανοί. Σε συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα ο Γερμανός αρχιτέκτονας Joaquim Reining υποστηρίζει την κατεδάφιση εκκλησιών και την αντικατάστασή τους με πολύ «ορατά» τζαμιά για την καλύτερη ενσωμάτωση των μουσουλμάνων.
«Ένας ορατός μιναρές στη σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι ένα μήνυμα προς τους μετανάστες: Μην φοβάστε ότι θα χάσετε την ταυτότητά σας σε αυτήν την κοινωνία».
Ο κ Reinig είπε ότι τα τζαμιά είναι σημάδι της ενσωμάτωσης , καθώς δείχνουν ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να χτίσουν μια ζωή στη Γερμανία, ενώ διατηρούν την πίστη τους .
«Η επιθυμία να γίνει κάποιος Γερμανός πολίτης και η εκδήλωση  της πίστης του δρουν παράλληλα,» είπε σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις του  στην Γερμανία .
Ο κ Reinig είπε ότι υπάρχει άφθονος χώρος για τζαμιά στο Αμβούργο, όπως και πολλές εκκλησίες στην περιοχή που «πρέπει να εγκαταλειφθούν». Είπε ότι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν «θεωρητικά 50 σημεία » για τζαμιά. Σημείωσε ότι περίπου τρία τοις εκατό των χριστιανών στη Γερμανία, 23.000 άνθρωποι, πηγαίνουν στην εκκλησία στην περιοχή σε σύγκριση με τις 17.000 μουσουλμάνους που λειτουργούν σήμερα τα τζαμιά στο Αμβούργο.
Ερωτηθείς κατά πόσον θα μπορούσε να προκαλέσει μια σπασμωδική κίνηση του να μετατρέψει τις εκκλησίες σε τζαμιά, ο αρχιτέκτονας είπε ότι σκέφτηκε εκκλησίες θα πρέπει γενικά να κατεδαφιστούν και όχι μετατραπούν Είπε: «Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, ως μέλη του Αβραάμ, είναι θεολογικά αδελφοί και τις αδελφές. »
Φαίνεται πως ο εν λόγο κύριος είναι αρκετά πλούσιος για να μη χρειάζεται να μένει σε περιοχή κοντά σε τζαμί, που ως γνωστόν οι περιοχές αυτές γίνονται γκέτο, στα οποία κανένας χριστιανός δεν κυκλοφορεί με τη Δύση του ηλίου.

***  Αθλητική ενημέρωση :

***   Αντικατάσταση του πανιού της Τέντας και βελτίωση του Σταδίου
Η αντικατάσταση του πανιού στο γήπεδο της Τέντας είναι θέμα που απασχολεί χρόνια την πόλη και ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρθεί απόφαση να διατεθούν 100.000 ευρώ, ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την αλλαγή του καλύμματος, που θα γίνει με επιτόπιο ράψιμο και τοποθέτηση.
Χρήματα που θα δοθούν από τα ταμεία του Δήμου, αφού, όπως είπε, το κεντρικό κράτος δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ.
Επίσης, θα δοθούν 50.000 ευρώ για διάφορα ακόμα έργα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και, κυρίως, στο Δημοτικό Στάδιο, το οποίο μετεξελίσσεσαι σε αθλητικό κέντρο.
Πέραν των παρεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει, θα γίνουν κι άλλες εγκαταστάσεις, όπως γήπεδο 5x5.
Π.Μπ.

*** ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ  66-61  .- ^
Διαιτητές: Ματέι Μπαλτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρες (Ισπανία), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία)
Τα δεκάλεπτα: 13-31, 34-44, 49-52, 61-66
ΕΛΛΑΔΑ (Φώτης Κατσικάρης): Αθηναίου, Καλάθης 3 (1), Μπουρούσης 8 (1), Μάντζαρης 3 (1), Αγραβάνης 7 (1), Παπαπέτρου 9 (2), Περπέρογλου 13 (2), Αντετοκούνμπο Γ. 9, Κουφός 4, Αντετοκούνμπο Θ. 5
ΚΡΟΑΤΙΑ (Άτσο Πέτροβιτς): Μπάμπιτς, Κρούσλιν, Στίπτσεβιτς, Σιμόν 11 (3), Χεζόνια 6, Σάριτς 16, Ούκιτς 2, Πλάνινιτς 2, Μπιλάν 9, Σάκιτς, Αράποβιτς, Μπογκντάνοβιτς 20 (2)

***   ΑΕΚ - Κορόνα Κίελτσε   0-0  .-^



ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπακασέτας
Κορόνα Κίελτσε (Τόμαζ Βίλμαν): Πέσκοβιτς, Ριμάνιακ, Ντέιμεκ, Βιέρχοβτσοβ, Καλάστε, Γκρζέλακ, Γκάμποβς, Γκέμπουλα, Μόζντζεν, Πίλιπτσουκ, Πρζιμπίλα

*** Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-2  .-
Τα  γκόλ  : 70΄  ο Κουλούρης , Στο 80' ο Πέλκας .-
Η ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ: Μπουτέγ - Κόολς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ - Κλαουντεμίρ, Φόρμερ, Βανάκεν - Στορμ, Βόσεν, Ισκιέρδο.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Περέιρα, Μυστακίδης, Κάμπος, Αθανασιάδης
~  Βελλίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Πέλκας, Χαρίσης έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο,

***  Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκουακάσο  , Με τριετές συμβόλαιο...
Παίκτης του Παναθηναικού και με τη... βούλα είναι ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνεχεία υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιό του.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του, που αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή των «πρασίνων».
Η ανακοίνωση:«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «τριφυλλιού».
Ο Μουμπάρακ Γουακάσο γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1990 στο Ταμάλε της Γκάνας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ασάντι Γκολντ και το 2008 μετακόμισε στην Ισπανία υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο για λογαριασμό της Έλτσε, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, κάνοντας 58 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ.
Τον Ιανουάριο του 2011 ο Γουακάσο αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ και αφού πρώτα έκανε πέντε ματς -με ένα τέρμα- με την δεύτερη ομάδα, στη συνέχεια μέτρησε άλλες 17 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Εσπανιόλ, όπου έπαιξε σε 26 αγώνες και σημείωσε τρία γκολ.
Την επόμενη χρονιά, ο 25χρονος άσος μετακινήθηκε στην Ρουμπίν Καζάν. Μετά από 16 ματς και δύο τέρματα, δόθηκε δανεικός στην Σέλτικ τον Αύγουστο του 2014. Εκεί έδωσε το παρόν σε πέντε παιχνίδια μόνο, με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός ένα χρόνο αργότερα, αυτή την φορά στη Λας Πάλμας, με την φανέλα της οποίας είχε 20 εμφανίσεις κι ένα γκολ.
Ο Γουακάσο είναι 41 φορές διεθνής με την Γκάνα την οποία εκπροσώπησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 που έγινε το 2005. Έκανε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στις 13 Οκτωβρίου του 2012, απέναντι στο Μαλάουι.
Το πρώτο του τέρμα το πέτυχε σε ένα φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι, στις 14 Νοεμβρίου του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας του για το Κόπα Άφρικα του 2013, στη Νότια Αφρική, ολοκληρώνοντας μάλιστα τη διοργάνωση με τέσσερα γκολ.
Επίσης, ο Γουακάσο ήταν ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού εκλέκτορα Τζέιμς Απιά για το Μουντιάλ του 2014 που έλαβε χώρα στη Βραζιλία, όπου έπαιξε για 22 λεπτά στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Γερμανία.
Ενώ ήταν παρών και στο Κόπα Άφρικα του 2015, το οποίο διεξήχθη στη Γουινέα, σκοράροντας μια φορά στον ημιτελικό της διοργάνωσης και τη νίκη της Γκάνας με 3-0 απέναντι στους διοργανωτές. Πιο πρόσφατη εμφάνισή του, συνοδευόμενη μάλιστα κι από ένα τέρμα, αυτή απέναντι στα Κομόρος, στη νίκη με 2-0 στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***

~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2016  :
~ Η Εφημερίδα μας    Arfara  News στο αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  01  Ιουλίου  2016   : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html .-                                                               
~ Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News Παρασκευή 01  Ιουλίου  2016 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html .-                
 ~Η  Εφημερίδα μας ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02  Ιουλίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-02-2015.html .-                                                          
Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 03 Ιουλίου  2016  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-03-2016.html   .-      ~  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  02  και 03  Ιουλίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/02-03-2016.html .- 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Ιουλίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-04-2016.html .-
~  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου  2016 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-05-2016.html .-  
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-05-2016.html .-  
~ ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  06  Ιουλίου  2016  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-06-2016.html .-
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07  Ιουλίου  2016  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-07-2016.html .-
  ~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07  Ιουλίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-07-2016_6.html .- 
 ~ Η Εφημερίδα μας    ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08 Ιουλίου  2016 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-08-2016.html .
~ Η Εφημερίδα μας    ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  09  Ιουλίου  2016 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-09-2016.html .-   
~
 ~** Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 

  ****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4809 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3005 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2003  video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10. 817  βίντεο   .-

*** ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 679 /. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1132 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.615   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  42 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-
https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    
  










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου