ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο Σαββατο 05 Οκτωβρίου και Κυριακή 06 -10

ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο  Σαββατο  05 Οκτωβρίου  και Κυριακή 06  -10-2013 :


*** Αγγίζει το Διηπειρωτικό κύπελλο ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη (81-70) επί της βραζιλιάνικης Πινέιρος
Με  τον Γιάννη  Λαμπίρη
Αγκαλιά με το Διηπειρωτικό Κύπελλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της βραζιλιάνικης Πινιέϊρος στο Σάο Πάολο με 81-70. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αν και ανέτοιμοι αγωνιστικά (εξ’ ου και τα 22 λάθη, διπλάσια από τους γηπεδούχους) έδειξαν στο παρκέ πως έχουν μεγάλη διαφορά κλάσης από τους Πρωταθλητές Αμερικής και είναι πολύ δύσκολο να χάσουν με πάνω από 10 πόντους στον δεύτερο τελικό της Κυριακής (17.30 – ΑΝΤ1) και πάλι στο “Τζιμνάσιο Χοσέ Κορέα».
Αγγίζει το Διηπειρωτικό κύπελλο ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη (81-70) επί της βραζιλιάνικης Πινέιρος
Με... αφιονισμένο τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο ημίχρονο (διάστημα στο οποίο πέτυχε και τους 18 πόντους του, ενώ τελείωσε το παιχνίδι κα με 9 ασίστ), λίρα εκατό τον Στράτο Περπέρογλου (με 7/7 σούτ) και παίκτη “κλειδί” τον ουσιαστικά Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός επέβαλλε τη μπασκετική λογική και επικράτησε σχετικά άνετα της Πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής η οποία έκανε κατάχρηση στο μακρινό σούτ (10/34 τρίποντα) και η οποία βασίστηκε κυρίως στο ατομικό ταλέντο των παικτών της.
Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του θρύλου του βραζιλιάνικού μπάσκετ, Κλαούντιο Μορτάρι, προηγήθηκε μόλις μια φορά (26-22 στο 16’ με τέσσερις διαδοχικούς πόντους του Σμίθ), αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ψυχρασιμία του και έκλεισε προηγούμενος το ημίχρονο με 32-30 σε ένα διάστημα που την ελληνική ομάδα κράτησε όρθια ο αλάνθαστος Περπέρογλου.
Στην 3η περίοδο με τον Σπανούλη να σημειώνει 11 πόντους σε λιγότερο από 8 λεπτά και τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει 24, ήταν φυσιολογικό οι Πρωταθλητές Ευρώπης να ανοίξουν την ψαλίδα (56-47 στο 28’) έστω και αν ο Σμίθ επέμενε να κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 56-51, σκορ με το οποίο τελείωσε η τρίτη περίοδος. Ηταν πάλι ο Σμίθ που ηγήθηκε της τελευταίας αντεπίθεσης των γηπεδούχων, όταν κάλυψαν τους 10 πόντους (71-61) μειώνοντας στους πέντε (71-66) αλλά εκεί το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη τους έκοψε τα πόδια, ενω λίγο αργότερα με ένα έμμεσο τρίποντο (καλάθι και φάουλ) ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (77-66) τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορεί να είχαν διπλάσια λάθη από τους Βραζιλιάνους αλλά επικράτησαν κατά κράτος στα ριμπάουντ (39 έναντι 21) γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
“Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά που είδαμε τόσο κόσμο στις εξέδρες και μας υποστήριξε. Εκ μέρους της ομάδας θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ” τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας θέλοντας να ευχαριστήσει τους αρκετούς Ελληνες που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα του. Οσο για το παιχνίδι ο κόουτς υποστήριξε:
“Περιμέναμε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Η διαφορετική ώρα και το ταξίδι έπαιξαν ρόλο, όπως επίσης και η έλλειψη πληροφοριών που είχαμε για την Πινέιρος. Χρειαστήκαμε έτσι κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούμε στο ματς. Κάθε μέρα που περνάει κάθε εμπειρία μας κάνει καλύτερη ομάδα. Πλέον καλούμαστε να κάνουμε καλή προπόνηση αύριο για να παίξουμε καλά την Κυριακή και να τελειώσουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ».
Πινιέιρος (15/38δίπ., 10/34τρίπ., 10/12β., 13-8ρ., 12ασ., 13κλ., 2κοψ., 11λ.): Μπορατσίνι 11 (4/9δίπ., 0/5τρίπ., 3/4β., 3λ.), Σόουζα 2, Στόλγουορθ 26 (6/10δίπ., 4/9τρίπ., 2/2β., 4ριμπ., 4ασ., 2λ.), Τοϊλόι, Ταβερνάνι 12 (4), Ντος Σάντος, Σμιθ 19 (4/6δίπ., 2/5τρίπ., 5/6β., 4ασ., 4κλ.), Περέιρα
Ολυμπιακός (27/37δ., 7/18τρίπ., 6/11β., 33-6ρ., 23ασ., 4κλ., 3κοψ., 22λ.): Ντάνστον 11 (5/6δίπ., 1/2β., 12ρ.), Σπανούλης 18 (4/5δίπ., 3/8τρίπ., 1/1β., 9ασ., 2κλ., 5λ.), Περπέρογλου 15 (6/6δίπ., 1/1τρίπ., 2ασ., 4λ.), Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 8 (2/3τρίπ., 4ασ., 2λ.), Πέτγουεϊ 7 (9ριμπ.), Σλούκας, Σίμονς 1, Μπέγκιτς 4, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 10 (3/4δίπ., 1/3τρίπ., 1/2β., 3ασ., 2λ.).

***  Η Λεωφόρος ξαναγίνεται κάστρο για τον ΠΑΟ
Οι Μπεργκ και Φιγκερόα πέτυχαν δύο από τα τρία υπέροχα γκολ χθες στη Λεωφόρο, η οποία γίνεται ξανά ισχυρή έδρα για τον ΠαναθηναϊκόΗ Λεωφόρος ξαναγίνεται κάστρο για τον ΠΑΟ
Mεγαλώνει ο νέος Παναθηναϊκός, ψηλώνει (ανέβηκε στην 3η θέση), μαθαίνει να νικάει (2-1), να ξεπερνά τις δυσκολίες, να σκοράρει! Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, οι δύο σέντερ φορ των Πρασίνων, πέτυχαν δύο από τις τρεις γκολάρες που μπήκαν χθες στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης να βάζει και αυτός τη σφραγίδα του με μακρινό φαλτσαριστό σουτ. Πόσο καλό είναι το κλίμα στον ΠΑΟ φαίνεται από τις δηλώσεις του Αργεντινού Φιγκερόα, που αποθέωσε τον συμπαίκτη του Μπεργκ, λέγοντας «το μεγάλο γκολ ήταν το δικό του, έτσι που γύρισε το σώμα του», ενώ έστειλε και το μήνυμα για τη συνέχεια: «Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»!
Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για να μοιράσει συγχαρητήρια σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες.
Ο αργεντινός επιθετικός Λουτσιάνο Φιγκερόα ήταν η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου. Ο 32χρονος επιθετικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 76' με πλασέ μέσα από την περιοχή από σέντρα του Λαγού, μόλις στη δεύτερη επαφή που είχε με την μπάλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο! Στο σημείο εκείνο ο επιθετικός Μπαράλες είχε τραυματιστεί και ήταν εκτός τερέν, με τον Τσιώλη να τον αντικαθιστά μετά τη σέντρα. Ο σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το τρίτο φετινό του γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 59' με εκπληκτική προσπάθεια ανάμεσα στους Γκόιαν και Κοντοέ. Εκανε κοντρόλ, γύρισε το σώμα του και κεραυνοβόλησε τον Ερνάντεζ. Ο Ντε Μπλάσις με τη σέντρα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60' με φαλτσαριστό μακρινό σουτ με το δεξί από την αριστερή πλευρά!
«Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο αυτό. Το μαχητικό πνεύμα ήταν απίστευτο, έπειτα μάλιστα από μια δύσκολη εβδομάδα. Μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο που κράτησαν καλή συμπεριφορά», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να έχει ανεβάσει ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, εντόπισε πρόβλημα στον κεντρικό άξονα της ομάδας του: «Ηταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε γρήγορα το γκολ έπειτα από αυτό του Παναθηναϊκού και πιστεύω ότι η αδράνεια στον κεντρικό άξονα, εκεί όπου βρέθηκαν οι δύο φορ του Παναθηναϊκού, έκρινε το ματς».
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλειδώσει τον Αστέρα Τρίπολης, πίεσε ψηλά, έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων με την ταχύτητα και τις εμπνεύσεις των Πράνιτς, Κλωναρίδη, Ντίνα. Η αλλαγή του Τσιώλη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εντό, συμμάζεψε λίγο τα πράγματα στον χώρο του κέντρου, έβγαλε μία-δύο καλές κάθετες πάσες, ο Αστέρας όμως ήταν ακίνδυνος.
n Μηνύματα σωστής συμπεριφοράς έστειλαν οι Κοτσόλης και Φιγκερόα στον κόσμο πριν από τη σέντρα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Παππά (Αθηνών). Κίτρινες: Μπαράλες, Τσαμπούρης, Εντό, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ναβάρο, Πιπίνης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας (80' Μέντες), Κλωναρίδης (74' Φιγκερόα), Μπεργκ (90' Μπαϊράμι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Πιπίνης, Ουσέρο, Μπαράλες (78' Ντελγκάδο), Γκρατσίνι (54' Εντό), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (80' Καράσκο), Ναβάρο, Γκόιαν, Ντε Μπλάσις, Κοντοές.

*** Οριστικά Γκόφας, αλλά με Σακελλαρόπουλο στο Κρανίδι   Η    Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ        
        Τέλος δόθηκε χθες στο «σίριαλ» του αντικαταστάτη του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο της Καλαμάτας, με τον Μίλτο Γκόφα να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης και του προέδρου Γιώργου Ράλλη. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας και την πρώτη γνωριμία, ωστόσο τον αγώνα στο Κρανίδι, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με την Ερμιονίδα, θα τον δει ως παρατηρητής, καθώς την ομάδα θα καθοδηγήσει σε αυτό το παιχνίδι, ο Τάκης Σακελλαρόπουλος.
Ο Μίλτος Γκόφας είναι ιδιαίτερα έμπειρος στην κατηγορία, με θητεία πέρυσι στον Πανηλειακό, παλιότερα στον Βύζαντα Μεγάρων, την Αγία Παρασκευή, την Ηλιούπολη κ.α.
Μιλώντας στο «Θ» ο κ. Γκόφας έπλεξε το εγκώμιο της Μαύρης Θύελλας, ενώ εξήγησε ότι το βασικό που θεωρεί ότι χρειάζεται να αλλάξει είναι η ψυχολογία και η νοοτροπία νικητή που θα πρέπει να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές. Ειδικότερα, στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος προπονητής, τόνισε τα εξής:
«Η Καλαμάτα έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βαριά φανέλα. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι το κλίμα και η ψυχολογία.
Το άσχημο ξεκίνημα έρχεται σε συνέχεια της περυσινής χρονιάς. Σα να βλέπουν οι παίκτες τις ήττες και να τις θεωρούν φυσιολογικές. Πρέπει να καταλάβουν λοιπόν ότι η Καλαμάτα δεν είναι μεγάλο σωματείο και δεν μπορεί να συμβαδίζει με τις ήττες. Η λέξη αυτή δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιό μας. Θα μιλήσω με τους παίκτες και με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε».
  Λαχτάρα με Τσιμικλή, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά
 Το χθεσινό δίτερμα επεφύλασσε και μια στιγμή-σοκ για την Καλαμάτα, καθώς προς το τέλος του τραυματίστηκε ο Τσιμικλής σε μια φάση με το Οντβόνγκ και όλοι φοβήθηκαν ότι η κακοδαιμονία συνεχίζεται. Ευτυχώς η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο έμπειρος Μεσσήνιος μέσος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι δεν διακυβεύεται η συμμετοχή του στο αυριανό ματς, κάτι που θα ήταν καταστροφικό και για την ψυχολογία, αλλά και θα οδηγούσε στην περαιτέρω αποδυνάμωση του διαθέσιμου έμψυχου υλικού, καθώς ήδη υπάρχουν αρκετές απουσίες, όπως οι Κωνσταντόπουλος, Οντβόνγκ, Ι. Καλογερόπουλος, Κάνιστρας, ο Γεωργακόπουλος που έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ηλιόπουλος που πήρε άδεια ορκωμοσίας, αλλά είναι πίσω αγωνιστικά.
Αν όλα πάνε καλά, ο Παναγιώτης Τσιμικλής θα είναι από τους 11 που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Ερμιονίδα, σε ρόλο στόπερ, ενώ οι υπόλοιποι –σύμφωνα με όσα «αποκάλυψε» μέσα από τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Τάκης Σακελλαρόπουλος, θα είναι οι Κολοβούρης κάτω από τα δοκάρια, Αλιού στο δεξί άκρο της άμυνας, στη θέση του τιμωρημένου για πειθαρχικό παράπτωμα Γιάννη Τσόπελα, Τριανταφυλλάκης στο αριστερό, Καντούτσης και Σκαρλάτος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αμυντικά χαφ οι Μπελεβέτης-Ρήγας, στα άκρα οι Καραχάλιος και Καλαντζής και ο Αθανασόπουλος ως βασική επιθετική αιχμή.
Την 20άδα που θα προπονηθεί (χαλάρωμα) σήμερα στη 1.30 μετά το μεσημέρι στο Στάδιο, θα γευματίσει στο Joy και θ’ αναχωρήσει εν συνεχεία για την Αργολίδα συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Ριγανάς, Αντώνης Καλογερόπουλος, Πούτση, Σοφός, Τσιρίλο και οι νεαροί Κακαλής και Βασιλόπουλος.  Της Χριστίνας Ελευθεράκη


*** Δυνατά τεστ προετοιμασίας με Ταταύλα για την Καλαμάτα ’80          
   Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα της Καλαμάτα 80 θα υποδεχθεί το Σαββατοκύριακο σε διπλή φιλική αναμέτρηση την ομάδα του ΑΟ Ταταύλα. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 5 Οκτωβρίου & ώρα: 19:30μμ
Κυριακή 6 Οκτωβρίου & ώρα: 17:30μμ
Ο Α.Ο.ΤΑΤΑΥΛΑ είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας, καθώς ιδρύθηκε το 1896 στην Κωνσταντινούπολή και μετέφερε τις δραστηριότητές του το 1968 στην Αθήνα. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 που συμμετείχε στον 1ο όμιλο κατέλαβε την 3η θέση συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς. Ως εκ τούτου τα δύο αυτά φιλικά θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για συγκομιδή συμπερασμάτων από την πλευρά του Παναγιώτη Ντάκουρη, που συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή της ομάδας για τα επερχόμενα φιλικά θα αποτελείται από τους: Μπουσούνης Δήμος, Αποστολόπουλος Σπύρος, Μανιατέας Νίκος, Βραχνάς Γιάννης, Περπινάκης Μάριος, Σπάλλας Μάριος, Εξαρχέας Διαμαντής, Κακαλέτρης Παναγιώτης, Μάνα Στέφανος, Γιατράκος Νίκος, Δημητρακόπουλος Χρήστος, Κωτσάκης Φρίξος, Σμυρλής Παναγιώτης.
Είναι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που δίνει η Καλαμάτα 80 στη Μεσσηνία και αποτελούν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήριά της. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να βοηθήσει τους παίκτες με την παρουσία του στο γήπεδο.
Τέλος υπενθυμίζει ότι σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας για την φετινή σεζόν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν λάβουν πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στα εξής τηλέφωνα: Βλάσσης Κώστας: 6934247536,
Δροσινός Χρήστος: 6975853358, Αγγελής Γιώργος: 6937363034.

*** ΠΡΕΜΙΕΡΑ  ΣΤΗΝ Α΄ ΤΟΠΙΚΗ  στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΜεσσηνίας 20123-2014 :
ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ
****  Γιά  το Α΄ τοπικό  στο  ποδόσφαιρο  της ΕΠΣΜεσσηνίας  1η  αγωνιστική Σαββατο-Κύριακο 5  και  6  Οκτωβρίου  2013 :
Σάββατο  05  Οκτωβρίου  2013 :
Α.Ο ΔΩΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ  Μελιγαλα   0-1 .- ^
Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ  4-1 .- ^
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ   2-1 .- ^
Α.Ο ΦΑΡΑΙ - ΤΕΛΟΣ  ΑΓΡΑΣ  Γαργαλιάνων  3-0 .- ^
Κυριακή  06 Οκτωβρίου  2013 :
ΠΑΜΙΣΟΣ  Μεσσήνης - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ

*** Το πρόγραμμα και η βαθμολογία,της  Σούπερ Λίγκας  στο  Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου , 7η  αγωνιστική ,  έχουν ως εξής:

Σάββατο 5/10
 ~  Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος Αθηνών   2-2  , (1-1) .- ^
Ο Ατρόμητος είχε το... άστρο, η Τρίπολη έμεινε με το «Χ»
Τα  γκόλ  : 11΄ Ούμπιντες , 40΄ Ντεμπλάσης , 86΄ Εντό , 90+΄ Μπρίτος .-
Διαιτητές : Κομίνης ,
ΚάρτεςΚίτρινες: Πιπίνης, Ουσέρο, Ναβάρο - Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας .-

Οι ενδεκάδες:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία(Μπρίτο), Ναπολεόνι(Παπαδόπουλος), Καραγκούνης(Γεωργίου), Ούμπιδες
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος(Χουάνμα), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Έντο, Καράσκο(Γκρατσίνι), Μπαράλες(Κοντοές).-
Βίντεο  από  τον  αγώνα : http://www.youtube.com/watch?v=5aYLsvbkq5g , 
=ΤΡΙΠΟΛΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-2  δηλώσεις και  τα  γκόλ    Σάββατο  05-10-2013 :

http://www.youtube.com/watch?v=SXdUgwMbgV0 , =  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 2-2  , 5-10-2013  Το  2ο  γκόλ του  Αστέρα Τρίπολης :

http://www.youtube.com/watch?v=YGKawu0-C4A , ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-2  Το  2ο  γκόλ του Ατρομήτου Αθηνών :


 ~  Εργοτέλης - Πλατανιάς   3-1 , (2-0) .-  ^
Τα  γκόλ : 36΄ Διαμαντάκος  , 41΄ Πελέ  , 46΄Ρομάνο , 66΄ Τόλερ , .-
Διαιτητές : Λαμπρόπουλος ,
Κάρτες : Χαντί ,
  Οι ενδεκάδες:
Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Πελέ, Χαντί, Διαμαντάκος(Αναστασάκος), Ρομάνο(Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά δεκάδες:
Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφελ( , Φερνάντες, Φαϊσκα, Αγκιλέρα(Στόλερ), Τετέ, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Κατάι(Πόποβιτς) .

Τα  Βίντεο  από  αγώνα :  
http://www.youtube.com/watch?v=16W4dTS8CDI ,= ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο  ημίχρονο  2-0 τα γκόλ , 5-10-2013 :

http://www.youtube.com/watch?v=P_34zvzIRPc ,= Εργοτέλης-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   ΗΜΊΧΡΟΝΟ  2-0  , 2013 , 2ο  γκόλ  Εργοτέλη :

http://www.youtube.com/watch?v=Ii3AWURapoU , = Εργοτέλης - Πλατανιάς   φάσεις  α΄ ημίχρονο  στο  1-0  :
~ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  3 - 1    5 -10 - 2013  δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/zAeWBGVxFsA ,
~ Εργοτέλης -  Πλατανιάς  3 - 1   2013  γκόλ  Πλατανιά : http://youtu.be/9hpGNTJH20k ,
~ Εργοτέλης - Πλατανιάς  στο  3 - 0  γκόλ Εργοτέλη  2013: http://youtu.be/XrjQqeSq-8w .,

 ~   Πανιώνιος - Αρης   1-2, (0-0) .-  ^
Τα  γκόλ  : 58΄Καπάνταης , 62΄Αγάνθο , 88΄Ουντόζι.-
Διαιτήτης : Στηλιαράς ,
Κάρτες : Καπάνταη , Κολοβός , Τσουμάνης (2) , Μητρόπουλος , Γιαννακόπουλος , Πουλίδο ,Κούρος .-
Οι ενδεκάδες:Μητρόπουλος ,
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός(Ντούνης), Μενδρινός(Λάσνικ), Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης(Γιάννου) , Αραβίδης, Καμπάνταης
Άρης: Διούδης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τσουμάνης,(Καρασαρίδης) Ψυχογιός, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Ίμπε(Νταμαρλής), Τάτος(Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Αγάνθο ,

Τα   Βίντεο  από  τον  αγώνα :
~~** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης    0 - 0  στο  ημίχρονο  5/ 10 /2013: http://youtu.be/b37Df8K8pYU  ,
~** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ  1 - 2   5/ 10/ 2013 δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/v1-0z8DIfME    ,
~** Πανιώνιος -  Άρης  Θεσ  1 - 2   2ο  γκόλ  Άρη  05- 10- 2013 : http://youtu.be/8n7h-PsbOoQ  ,
~** Πανιώνιος - Άρης  1- 2   1ο γκόλ  Πανιωνίου  2013http://youtu.be/506S2CvsmkA  ,
~** Πανιώνιος -  Άρης  1 - 2  ισοφάριση  Άρη   2013 : http://youtu.be/fSoEtTIV-rQ   ,

Κυριακή 6/10
16:00 Ολυμπιακός - Βέροια

18:15 Ξάνθη - Απόλλων

18:15 Λεβαδειακός - Καλλονή

18:15 Πανθρακικός - ΟΦΗ

20:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 7/10
19:30 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στις 6 πρώτες  αγωνιστικές :

1. Ολυμπιακός 16
2. ΠΑΟΚ 13
3. Παναθηναϊκός 11
4. Εργοτέλης 10   13*
. ΠΑΣ Γιάννινα 10
. Ατρόμητος 10   11*
7. Αστέρας Τρίπολης 9   10*
. ΑΕΛ Καλλονής 9
. Πανθρακικός 9
10. Ξάνθη 7
11. Πανιώνιος 6    6*
. Παναιτωλικός 6
. Απόλλων Σμύρνης 6
14. Βέροια 5
. Λεβαδειακός 5
. Πλατανιάς Χανίων 5    5*
17. ΟΦΗ 4
18. Άρης 2   5*
Οι  ομάδες  με  (*)  έχουν και  βαθμολογία  γιά 7η  αγωνιστική .-
Αστέρας - Ατρόμητος, κρητικό ντέρμπι και Πανιώνιος - Αρης

Α.Ε . Περιστερίου  -  ΑΕΚ  ΑΘΗΝΏΝ  0-0  .- ^ {Για  την Γ΄ εθνική}
Το Περιστέρι... άρπαξε δύο βαθμούς από τον «αετό» της ΑΕΚ
 ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ψύχος, Βασιλόγλου, Συμεωνίδης, Πλέστης Παναγιώτης, Ποστόλης, Πλέστης Χρήστος (90+' Παναγόπουλος), Χέλμος, Μπέλης (46' Παναγάκης), Χρόνης, Μπούσιος, Συράκος (86' Σαμπράκος).
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς (70' Αργυρίου), Τσιρίλο, Ρόβας (90΄ Τσεβάς), Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (87' Καζβιρόπουλος), Πλατέλλας, Ντακόλ.

*** Αποτελέσματα Football League 2013-14 - 2ος Ομιλος - Ποδόσφαιρο
1η Αγωνιστική
29/09/2013 Τύρναβος Βατανιακός 3 - 0
29/09/2013 Εθνικός Γαζώρου Ακαδημία Πλαταμώνα 1 - 0
29/09/2013 Δόξα Δράμας Νίκη Βόλου 0 - 2
30/09/2013 ΑΟ Κασσιόπη Αναγέννηση Γιαννιτσών 1 - 0
30/09/2013 Πιερικός Απόλλων Καλαμαριάς 0 - 1
30/09/2013 Καβάλα Ηρακλής 3 - 2
02/10/2013 Αναγέννηση Καρδίτσας Ζάκυνθος 2 - 0
2η Αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ  ΒΑΛΥΡΑΣ από ταπαλιά

06/10/2013 Ζάκυνθος Καβάλα -
06/10/2013 Βατανιακός ΑΟ Κασσιόπη -
06/10/2013 Αναγέννηση Γιαννιτσών Απόλλων Καλαμαριάς -
06/10/2013 Νίκη Βόλου Τύρναβος -
07/10/2013 Δόξα Δράμας Αναγέννηση Καρδίτσας -
07/10/2013 Ακαδημία Πλαταμώνα Πιερικός -
07/10/2013 Ηρακλής Εθνικός Γαζώρου -

*** Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο Βίλνιους της Λιθουανίας:

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 2013

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου
Βαρέζε-Όλντεμπουργκ 74-79
Λιέτουβος Ρίτας-Ρίγα 80-71
Τετάρτη, 2 ΟκτωβρίουΚίμκι-Οστάνδη 79-90
Νίμπουργκ-Μπάνβιτ 78-87
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Πέμπτη, 3 ΟκτωβρίουΛιέτουβος Ρίτας-Όλντενμπουργκ 99-87
Οστάνδη-Μπάνβιτ 82-80

ΤΕΛΙΚΟΣ
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου
Λιέτουβος Ρίτας-Οστάνδη 75-66

***Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην κανονική περίοδο  2013-2014 :1η ημέρα (16-18/10)
Α΄ ΌΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
Ναντέρ (Γαλλία) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μπουντιβέλνικ Κιέβου (Ουκρανία) - Φενερμπαχτσέ Ούλκερ (Τουρκία)
Β΄ ΌΜΙΛΟΣ
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Αναντολού Εφές (Τουρκία) - Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)
Μπάμπεργκ (Γερμανία) - Στρασμπούρ (Γαλλία)
Γ΄ ΌΜΙΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)
Σιένα (Ιτάλια) - Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία) - Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Δ΄ ΌΜΙΛΟΣ
Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) - Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία)

 ***

*** ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :

         Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ    το   1955
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , Διαλέγω Επιλέγω  Γράφω  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013  .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013  .- 
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013 , Βρίσκω ,  Επιλέγω , Διαλέγω  ...Γράφω.-
 ~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/29-2013.html  , Τον   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  29  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspo,t.gr/2013/09/28-29-30-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ τριήμερο 28 , 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2013.-

Νέο  αίμα Α.Π.Σύλλογος ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ
 ~***       ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013   :
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/10/01-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευ  και  Τρίτη 01  Οκτωβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/10/02-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  02  Οκτωβρίου  2013 .-
~   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/03-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013.-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης   Παρασκευή  04-  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  04  Οκτωβρίου  2013 , Διαλέγω , ... Επιλέγω   .... , Γράφω ...!!! Συμαντικά  ....ασήμαντα , ...Όμορφα  και  Ωραία ...
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ Γράφοντας Παρασκευή  04- Οκτωβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  04  Οκτωβρίου  2013.-

~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/10/05-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  05  Οκτωβρίου  2013 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/05-06-10.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο  Σαββατο  05 Οκτωβρίου  και Κυριακή 06  -10-2013.-
~
 

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου