ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ARFARA NEWS Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 24 Μαϊου 2015

ARFARA  NEWS  ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Κυριακή  24  Μαϊου  2015  :
~

~
 

 

~
***  24 Μαΐου 
Οσίων Συμεώνος (1), του εν τω Θαυμαστώ όρει (†590), Νικήτα στυλίτου, του Ρώσου και Κυριακού του εν Κύπρω. Μεγαλομάρτυρος Μελετίου του στρατηλάτου και των συν αυτώ. Ιωάννου και Στεφάνου, του «ακοιμήτου». Σεραπίωνος του Αιγυπτίου, Καλλινίκου του μάγου, των 12 Κομητών και Τριβούνων: Διδύμου, Θεοδωρίσκου, Θεοδώρου, Μαρκελλίνου, Μαρκέλλου, Μελετίου, Μερκουρίου, Φαύστου, Φήστου, Φίληκος και Φωτεινού• των τριών γυναικών: Μαρκιανής, Παλλαδίας και Σωσάννης των δύο Νηπίων: Κυριάκου και Χριστιανού και του λοιπού πλήθους των συν αυτοίς μαρτυρησάντων χιλιάδων ένδεκα και διακοσίων οκτώ (†208).
(1) Ο όσιος Συμεών, έζησε την εποχή του αυτοκράτορα Ιουστίνου. Καταγόταν από την Έδεσσα, αλλά γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Συρίας. Όταν ευρίσκετο στην ηλικία των πέντε ετών ένας τρομερός σεισμός κατέστρεψε μεγάλο μέρος της Αντιόχειας. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο πατέρας του, ο οποίος σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του. Η μητέρα του Μάρθα όμως, διασώθηκε διότι απουσίαζε από την πόλη όπως και ο Συμεών, ο οποίος είχε πάει να προσκυνήσει το ναό του Αγίου Στεφάνου. Έκτοτε η Μάρθα ανέτρεφε και μεγάλωνε το γιο της εν Χριστώ. Σε πολύ νεαρή ηλικία, πλήρης χάριτος και πνεύματος, ο Συμεών μετέβη στη Σελεύκεια σε κάποιο φημισμένο μοναστήρι όπου μόναζε ένας περίφημος ασκητής, ο Ιωάννης. Κοντά του ο Συμεών μελέτησε συστηματικότερα τις άγιες Γραφές και ασκήθηκε στην προσευχή και την ταπεινοφροσύνη. Γρήγορα έγινε παράδειγμα μίμησης και για τούς άλλους αδελφούς της Μονής. Όμως κάποιος συμμοναστής του επιχείρησε να τον σκοτώσει με μαχαίρι, αλλά από θαύμα το χέρι του παρέλυσε επί τόπου. Όμως ο αμνησίκακος Συμεών όχι μόνον δε θύμωσε αλλά και προσευχήθηκε θερμά στον Κύριο να θεραπεύσει τον αδελφό του όπως και έγινε. Αργότερα ο όσιος αποσύρθηκε στο Θαυμαστό Όρος σ` ένα τόπο όπου υπήρχαν μόνο ξερόλιθοι. Εκεί έζησε αυστηρή ασκητική ζωή επί σαράντα πέντε έτη. Εκοιμήθη ειρηνικά σε βαθύτατο γήρας και αξιώθηκε της αιωνίου μακαριότητας.
~   24/05 Απολυτίκιο Αγ. Συμεών του Στυλίτου - 24 ΜΑΙΟΥ: https://youtu.be/sL8NpNPbG1U?list=PL175C10CE6A189986 .-


~
*** Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου που κατέγραφε με κάμερα μικρά παιδιά

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 49χρονου, πρώην ναυαγοσώστη, ο οποίος συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα στη Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ενημερώθηκε η αστυνομία ότι, από το προσωπικό ασφαλείας πλαζ της Βουλιαγμένης είχε βρεθεί, σε χώρο της πλαζ ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα. Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία. Σύμφωνα με τις αρχές, κατέγραφε τα παιδιά την ώρα που άλλαζαν μαγιό. Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας. Στο σπίτι του παιδόφιλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και εκατόν 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Τα κατασχεθέντα, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: ΔΟΥΡΟ Ιωάννη του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. - 
~
*** Για το Νοέμβριο παρατάθηκε η ολοκλήρωση του Τζάνε - Καλαμάκι 

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου «Επαρχιακή οδός Ριζόμυλος – Κορώνη, τμήμα Γέφυρα Τζάνε – έξοδος Καλαμακίου», προϋπολογισμού 23.400.000 ευρώ. Στη σχετική απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρεται ότι για τις απαλλοτριώσεις θα γίνει χρήση του νέου νόμου που ψηφίσθηκε στο τέλος του 2014, σύμφωνα με τον οποίο οι ιδιοκτήτες των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων υποβάλλονται σε υποχρεωτική επίταξη και ευθύς αμέσως μετά την καταβολή της προσδιορισθείσας αποζημίωσής τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, οφείλουν να τα παραδώσουν στον αρμόδιο φορέα. Έτσι, η Υπηρεσία Τεχνικών Έργων θα κάνει χρήση του νόμου και θα προβεί σε υποχρεωτική επίταξη των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων, μόλις εγκριθεί η διαδικασία αυτή. Παράλληλα, όπως έχει ενημερώσει ο ανάδοχος του έργου η Αρχαιολογική Υπηρεσία δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις ανασκαφές, παρότι φαίνεται ότι τελικώς δε θα υπάρξει πρόβλημα. Για τη χορήγηση της παράτασης κατά 6,5 μήνες, δηλαδή μέχρι 30 -11-2015, υπάρχει σύμφωνη και ομόφωνη γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Β.Β. - 
~
***  Βραδινή έξοδος του Τμήματος Ελέγχων στο Ιστορικό Κέντρο          
     
Σε εφαρμογή μπήκαν από το βράδυ της Παρασκευής οι εντολές του δημάρχου για ελέγχους στο Ιστορικό Κέντρο όσον αφορά στα τραπεζοκαθίσματα.
Υπάλληλοι του Δήμου με στολές είχαν μια πρώτη επαφή με τους καταστηματάρχες, δίνοντάς τους οδηγίες, αλλά και καταγράφοντας τα «μέτρα» του κάθε καταστήματος.
Η εικόνα σίγουρα προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων, αλλά όλα τελείωσαν σε ήρεμο κλίμα.
Π.Μπ.
Υ.Γ.: Επειδή κάτω από την είδηση στο Facebook διάβασα ένα σχόλιο που αναρωτιέται γιατί πρέπει να υπάρχει κίτρινη γραμμή, αφού πλέον είναι πεζόδρομος το συγκεκριμένο σημείο, καλό θα είναι να σημειωθεί ότι σε όλους τους πεζόδρομους υπάρχει γραμμή, ακόμα και στις πλατείες.
Το σκεπτικό, προφανώς, είναι ότι πρέπει ο κάθε πεζόδρομος ή πλατεία να είναι προσπελάσιμα στον καθέναν.
Για όλα υπάρχει η μέση λύση, καλή διάθεση και κατανόηση απλά να υπάρχουν. 
~
***  Eurovision 2015: Σάρωσε η Σουηδία, κάτω από τη μέση Ελλάδα και Κύπρος (βίντεο)          
       
Με 365 ψήφους η Σουηδία με τον Måns Zelmerlöw και το "Heroes" ανακηρύχθηκε νικήτρια του 60ου διαγωνισμού της Eurovision.
Η Σουηδία ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που φάνηκε και μετά την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό.
Το τραγούδι, το οποίο είχε θέμα το bullying, ενισχύθηκε σημαντικά μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας που είχε. Τα ειδικά εφέ βοήθησαν σημαντικά τον Måns Zelmerlöw να αφηγηθεί μια ιστορία μέσω του τραγουδιού του.

- Σημειώνεται ότι ο Måns Zelmerlöw είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Σουηδία και το 2007 με το "Cara Mia", φτάνοντας ωστόσο μόλις στη 3η θέση του Melodifestivalen. Ωστόσο, το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία στη Σκανδιναβία.
Η πρώτη πεντάδα
1. Σουηδία - 365
2. Ρωσία - 303
3. Ιταλία - 292
4. Βέλγιο
5. Αυστραλία
-  Η Ελλάδα με το τραγούδι "One last breath" της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου- αν και η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή- "τερμάτισε" στην 19η  θέση, με 15 βαθμούς.
Στην Ελλάδα έδωσαν 10 βαθμούς η Αλβανία, 5 η Αρμενία και 8 βαθμούς η Κύπρος.
Η Κύπρος με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη "One thing i should have done" πήρε την 22η θέση, με 11 βαθμούς.
 Η διοργάνωση ξεκίνησε με τον "ύμνο" της Eurovision και συνέχισε με το τραγούδι Building Bridges, (χτίζοντας γέφυρες) που είναι και το μήνυμα του φετινού 60ου διαγωνισμού τραγουδιού, που έγινε στη Βιέννη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η περσινή νικήτρια Κοντσίτα Βουρστ, η οποία «πέταξε» πάνω από την αρένα και τους 11.000 θεατές του Wiener Stadhalle και προσγειώθηκε στη σκηνή σηματοδοτώντας την έναρξη του διαγωνισμού. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 27 χώρες μεταξύ των οποίων και η Αυστραλία ως επίσημη καλεσμένη. Κεντρικές παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η Αραμπέλα Κιεσμπάουερ, η 'Αλις Τούμλερ και η Μίριαμ Βάισιελμπραουν, ενώ η Κοντσίτα ήταν η οικοδέσποινα του γκριν ρουμ. Ιδιαίτερη στιγμή του διαγωνισμού ήταν όταν στην σκηνή ανέβηκε η Μόνικα Κουζίνσκα, από την Πολωνία, η οποία ερμήνευσε το In The Name Of Love καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Για την ελληνική δημόσια τηλεόραση την μετάδοση της παρουσίασης έκανε η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στον τελικό ψήφισαν όλες οι χώρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Eurovision, συνολικά 40, ανεξάρτητα από το αν είχαν προκριθεί ή όχι, ενώ οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τη συμμετοχή της χώρας τους. Η Έλενα Παπαρίζου, που κέρδισε τον διαγωνισμό για την Ελλάδα πριν από 10 χρόνια, ανακοίνωσε από την Αθήνα τη βαθμολογία που έδωσε η χώρα μας στους συμμετέχοντες του τελικού. Συγκεκριμένα η Ελλάδα έδωσε έναν βαθμό στην Αρμενία, δύο στην Γεωργία, τρεις στη Λετονία, τέσσερις στη Σουηδία, πέντε στην Αυστραλία, έξι στην Αλβανία, επτά στο Βέλγιο, 8 στη Ρωσία, 10 στην Κύπρο και 12 στην Ιταλία. Η Σουηδία είναι η έκτη φορά που κερδίζει τον διαγωνισμό με την προηγούμενη το 2012, με την Λορέιν και το "Euphoria" που είχε συγκεντρώσει 372 βαθμούς. Η φετινή συμμετοχή της Σουηδίας κατατάσσεται στην 3η θέση της κατηγορίας με τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του διαγωνισμού. Σταθερά το ρεκόρ υψηλότερης βαθμολογίας διατηρεί ο Αλεξάντερ Ρίμπακ και το Fairytale, που το 2009 κέρδισε με 387 βαθμούς, ενώ στην 4η θέση βρίσκονται οι Lordi που το 2006 νίκησαν στην Αθήνα για λογαριασμό της Φινλανδίας με 292 βαθμούς. Η νίκη της Σουηδίας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision άλλαξε και την κατάταξη στην συλλογή των περισσότερων τοπ 12 βαθμών, στέλνοντας την Έλενα Παπαρίζου και το My number one στην τέταρτη θέση. Την πρώτη θέση κατέχει το Euphoria με 18, 12άρια, ακολουθούν τα 16 δωδεκάρια του Αλεξάντερ Ρίμπακ, την τρίτη θέση με 12 δωδεκάρια κατέχει πλέον ο φετινός νικητής, ενώ η Έλενα Παπαρίζου, το 2005 είχε λάβει συνολικά 10 δωδεκάρια και πλέον κατατάσσεται τέταρτη. Η νίκη δηλαδή με πολύ υψηλή βαθμολογία δείχνει να είναι σκανδιναβική υπόθεση. news247.gr -
Måns Zelmerlöw - Heroes (Sweden) - LIVE at Eurovision 2015 Grand Final : https://youtu.be/5sGOwFVUU0I ,





Maria Elena Kyriakou - One Last Breath (Greece) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 1 : https://youtu.be/qD6epZ-YWSc  ,



John Karayiannis - One Thing I Should Have Done (Cyprus) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 2 : https://youtu.be/r7qMNtK9uM8,



~
***    Κρίσιμη μάχη για νεαρό Καλαματιανό αστυνομικό         
     
Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του δίνει ένας 26χρονος Καλαματιανός αστυνομικός της ομάδας «Ζ» που υπηρετεί στην Αθήνα, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, ύστερα από σύγκρουση με άλλη μηχανή, χτύπησε σε μάνδρα στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου.
Οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και σύμφωνα με ηλεκτρονικές σελίδες αστυνομικού περιεχομένου, το κράνος του νεαρού αστυνομικού έφυγε και χτύπησε με το κεφάλι στη μάνδρα.
Ο 26χρονος εντάθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας «Ζ» τους τελευταίους μήνες.
Η κατάσταση του νεαρού αστυνομικού είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη. 
 ~
***  Εικόνα άλλης εποχής στην Καλαμάτα (φωτογραφία)          
      
Εικόνα άλλης εποχής «συνέλαβε» ο φακός του «Θ» χθες το πρωί στη Νέδοντος. Ο αμαξάς φρόντιζε το άλογό του και η κυρία δίπλα μετέφερε αγκαλιά το χαριτωμένο κοριτσάκι…   Ω. 
 ~
***  Παράπονα για τις κλήσεις          
      
Παράπονα για τους δημοτικούς υπαλλήλους που έκοβαν κλήσεις σε αυτοκίνητα αυτές τις ημέρες, έκαναν ορισμένοι οδηγοί.
Όπως είπαν, παρά το γεγονός ότι είχαν βάλει κάρτα στο παμπρίζ του αυτοκινήτου τους, τους έκοψαν κλήση, επειδή αυτή δε φαινόταν καθαρά.
Το παράπονό τους, όμως, ήταν ότι το ίδιο συνέβαινε και στα δύο διπλανά αυτοκίνητα, τα οποία όμως δεν είχαν κλήση.
Ο συγκεκριμένος μάλλον «έπεσε στην κοψιά» που λέμε, την ώρα που έκανε έλεγχο ο δημοτικός υπάλληλος και οι άλλοι δύο ήταν πιο τυχεροί.  Β.Β. 
~
***  Στο Παρίσι για γυρίσματα "Η δική μας Κάλλας" (φωτογραφίες)

 
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ “Η δική μας Κάλλας” στο Παρίσι. Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας με την Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη που υποδύεται την Μαρία Κάλλας γύρισαν σκηνές στην Όπερα του Παρισιού, στον Πύργο του Άιφελ, στο Μπερσί, αλλά το πιο σημαντικό, στο ίδιο το σπίτι της Μαρίας Κάλλας στην οδό Ζορζ Μαντέλ. Στο σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συντελεστές απόλαυσαν ιδιαίτερα την φιλοξενία των Ελλήνων του Παρισιού και ευχαριστούν από καρδιάς την εκπρόσωπο της ταινίας στο Παρίσι, Ελένη Ρούσση, για την πολύτιμη βοήθειά της, τους Χρήστο Ρούσση, Σεντρίκ Τιερρύ, Χαρίς Κοτί, Μαρίνα Ξανθάκη, Μάικλ Μέρφυ και Δέσποινα Φρονιμάκη. Επιστρέφουν στην Καλαμάτα για να συνεχιστούν τα γυρίσματα Δευτέρα 25 Μαΐου έως 30 Μαΐου. Ενώ, δεν λησμονούν ότι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ταινίας είναι όλοι οι αφανείς ήρωες που βοήθησαν και πάλι, Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, Παύλος Παύλου, Μαρία Λιακάκη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Θανάσης Ψαρούλης, Παναγιώτης Μπαζίγος, Μάρθα Σινάπη, Φώτης Κουτρουμπής, Παναγιώτης Σέρβος, Ιοκάστη Αλοιμονου και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΣΚ Μαρία Κάλλας. - 
~
***  27χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Καλαμάτα         
      
Ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, το τροχαίο στη γέφυρα του ΟΣΕ.
Η σύγκρουση ήταν ισχυρή και έχουν τραυματιστεί ακόμα 3 άτομα, δύο 27χρονοι και μια 56χρονη.
Φωτογραφία αρχείου από το σημείο 
 ~
*** Τυποποίηση ελαιολάδου: Μάγκες Ιταλοί, κορόιδα Έλληνες         
     
Ο Γιώργος Σεφέρης μπορεί να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας στο ποίημά του «Άρνηση», λέγοντας ότι κάποια στιγμή «πήραμε τη ζωή μας λάθος, κι αλλάξαμε ζωή», όμως σε ό,τι αφορά το μεσσηνιακό ελαιόλαδο εδώ και δεκαετίες όλοι βλέπουμε το λάθος, αλλά κανείς δε δέχεται να το αλλάξει.
Έτσι, από τους 40.000 – 50.000 τόνους που παράγουμε στο νομό, ανάλογα με την ελαιοκομική περίοδο, ελάχιστο είναι αυτό που εξάγουμε τυποποιημένο.
Το 2013, για παράδειγμα, σύμφωνα με σχετική έρευνα, τυποποιήθηκαν μόνο 1.400 τόνοι. Οι υπόλοιποι πουλήθηκαν χύμα – στη μεγάλη τους πλειοψηφία.
Κι όμως, πρόσθετα έσοδα από τις εξαγωγές ελαιολάδου ετησίως μπορεί να έχει η μεσσηνιακή οικονομία, εάν αυτός ο πλούτος αξιοποιηθεί κατάλληλα, δηλαδή σταματήσει να εξάγεται χύμα και ξεκινήσει να τυποποιείται και να αποκτά τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.
Με άλλα λόγια, τα έσοδα από τις εξαγωγές ελαιολάδου μπορούν, σύμφωνα και με την κλαδική μελέτη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, να δώσουν επιπλέον χρήματα σε όλους τους συμμετέχοντες φορείς (παραγωγοί, τυποποιητές, κράτος).
Ωστόσο, και στην περίπτωση του ελαιολάδου, φαίνεται να χάνουμε το τρένο, καθώς αν και η παγκόσμια ζήτηση για το προϊόν έχει υπερδιπλασιασθεί τα τελευταία 20 χρόνια, το μερίδιο του ελληνικού τυποποιημένου ελαιολάδου έχει μειωθεί από 6% στη δεκαετία του ’90 σε 4% την τελευταία πενταετία. Εάν, μάλιστα, δεν αλλάξει κάτι, η Ελλάδα σε λίγα χρόνια δε θα έχει να ανταγωνιστεί μόνο την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά και άλλες χώρες που εισέρχονται δυναμικά στις διεθνείς αγορές, όπως είναι η Τυνησία, η Πορτογαλία, το Μαρόκο και η Τουρκία.
Στα παραπάνω να προσθέσουμε και μια άλλη κλαδική μελέτη, η οποία υποστηρίζει ότι είναι μικρή ακόμη η αξία αγοράς στα προϊόντα ΠΟΠ στην Ελλάδα, παρ’ όλη την υψηλή τους ποιότητα.
Αυτά προκύπτουν από σχετική μελέτη της IBHS ΑΕ που εξετάζει τα προϊόντα ΠΟΠ (Προϊόντα Ονομασίας Προελεύσεως) & ΠΓΕ (Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης). Σύμφωνα με τον κ. Αλέξη Νικολαΐδη, Economic Research & Sectoral Studies Senior Analyst, σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tovima.gr, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αναγνωρίσει επίσημα 101 ελληνικά προϊόντα, με τα 74 από αυτά να είναι ΠΟΠ και τα 27 ΠΓΕ. Η πολυπληθέστερη κατηγορία είναι τα φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί και όσπρια με 31 προϊόντα, τα 29 είναι ελαιόλαδα, τα 21 τυριά, τα 11 ποικιλίες ελιάς και τα 9 προϊόντα των υπολοίπων κατηγοριών.
Όμως, η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ακόμη να επωφεληθεί ουσιαστικά από την προστιθέμενη αξία που μπορούν να αποφέρουν τα εν λόγω προϊόντα στον αγροτοκτηνοτροφικό της κλάδο. Η χώρα μας κατατάσσεται στην 5η θέση της Ε.Ε., συγκεντρώνοντας το 8,4% του συνολικού αριθμού προϊόντων, ωστόσο το μερίδιό της διαμορφώνεται σε επίπεδο χαμηλότερο του 5% επί της συνολικής αξίας της ευρωπαϊκής αγοράς.
Το 2013 διακινήθηκαν συνολικά - τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό - πάνω από 160.000 τόνοι προϊόντων. Η φέτα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, όντας το πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό προϊόν. Το 2013 διακινήθηκαν συνολικά 94.765 τόνοι, ποσότητα αυξημένη κατά 9,5% σε σχέση με το 2012, με τους 37.000 τόνους (39% του συνόλου) να είναι εξαγωγές.
Επίσης, διατέθηκαν 4.200 τόνοι ελαιολάδου Σητείας, 2.350 τόνοι ελαιολάδου Χανίων, 1.400 τόνοι ελαιολάδου Καλαμάτας κ.λπ. Στις επιτραπέζιες ελιές, η μεγαλύτερη ποσότητα (σχεδόν 3.700 τόνοι) ήταν πράσινες ελιές Χαλκιδικής. Ακόμη, παρήχθησαν και διατέθηκαν 14.000 τόνοι μήλων Καστοριάς, 12.000 τόνοι μήλων Ζαγοράς Πηλίου, πάνω από 7.800 τόνοι πατάτας Κάτω Νευροκοπίου και 4.600 τόνοι κορινθιακής σταφίδας.
Αρκετά προϊόντα διακινούνται σε χύμα μορφή, ή ως μη ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, καθώς η διαδικασία τυποποίησης είναι χρονοβόρα και υψηλού κόστους. Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στον τομέα του ελαιολάδου, όπου μόνο το 20% της παραγωγής τυποποιείται.
Τα περισσότερα προϊόντα καταναλώνονται κυρίως στην ελληνική αγορά, όπως εξάλλου και πριν καταχωρισθούν επίσημα από την Ε.Ε. Ούτως ή άλλως, ο περιορισμένος όγκος παραγωγής αρκετών προϊόντων δεν επιτρέπει την ανάπτυξη αξιόλογης εξαγωγικής δράσης, ενώ οδηγεί και σε υψηλότερα κόστη.
Σύμφωνα με την κυρία Αντιγόνη Αμπελακιώτη, Customer Support Manager της IBHS, «τα ελληνικά προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης θα δώσουν την απαραίτητη προστιθέμενη αξία στην οικονομία μας, εφόσον υποστηριχθούν από το τρίπτυχο: α) πιο αποτελεσματικός μηχανισμός τυποποίησης, β) ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας και γ) καλύτερη οργάνωση των παραγωγών και ένταξή τους σε συνεταιριστικές ενώσεις.
Πάντως, περαιτέρω ώθηση θα αποτελέσει ενδεχόμενη κατοχύρωση των ονομασιών αυτών από τις ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι αντίθετες στο θέμα της αναγνώρισης των ονομασιών που έχουν τεθεί από την Ε.Ε.».     
 ~
*** Πέρασε στην ιστορία το βουλκανιζατέρ δίπλα από το Μέγαρο Χορού (φωτογραφίες και βίντεο)         
      
 
 
 
 
Ένα από τα κτήρια που είχαν περάσει οι περισσότεροι από τους οδηγούς της Καλαμάτας ήταν το βουλκανιζατέρ της οδού Κλαδά, το μοναδικό ίσως βουλκανιζατέρ στο κέντρο της Καλαμάτας.
Πλέον το κτήριο πέρασε στην ιστορία αφού σήμερα το πρωί κατεδαφίστηκε ώστε να γίνει η ανάπλαση μπροστά από το Μέγαρο Χορού.
Στο σημείο υπήρχε ειδική σήμανση ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολούθησαν το γκρέμισμα.
Video: Καλαμάτα Μέγαρο Χορού , https://youtu.be/nZL2c8ioKrY .
~
*** Η Πελοπόννησος έγινε μία φτωχή περιφέρεια σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat!

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2013 έντεκα ελληνικές Περιφέρειες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Στα κράτη – μέλη της Ε.Ε., το κατά κεφαλήν ΑΕΠ το 2013 κυμάνθηκε από 30% σε περιφέρεια της Βουλγαρίας ως 325% στο κέντρο του Λονδίνου. Όσον αφορά στην Ελλάδα, το 2013, το μέσο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (εκπεφρασμένο σε όρους αγοραστικής δύναμης) διαμορφώθηκε στο 73% του μέσου κοινοτικού. Μόνο η Αττική (98% του κοινοτικού ΑΕΠ) και το Νότιο Αιγαίο (76%) κατέγραψαν κατά κεφαλήν ΑΕΠ άνω του 75% του κοινοτικού. Το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα το 2013 σημειώθηκε στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (52%). Ακολουθούν η Ήπειρος (55%), η Θεσσαλία (56%), η Κεντρική Μακεδονία, η Δυτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο (57%), η Πελοπόννησος (60%), η Δυτική Μακεδονία και η Στερεά Ελλάδα (62%), η Κρήτη (63%) και τα Ιόνια Νησιά (68%). Εξάλλου, οι είκοσι φτωχότερες περιφέρειες της Ε.Ε. στις οποίες καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονται στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στην Πολωνία (από πέντε Περιφέρειες η κάθε χώρα), στην Ουγγαρία (τέσσερις Περιφέρειες) και σε μία υπερπόντια Περιφέρεια της Γαλλίας. Το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ σημειώνεται στο Σεβεροτσαπάτεν της Βουλγαρίας (30% του κοινοτικού). Οι Περιφέρειες με το υψηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ε.Ε. είναι το κέντρο του Λονδίνου (325% του κοινοτικού), το Λουξεμβούργο (258%), οι Βρυξέλλες (207%) και το Αμβούργο (195%).  
~
*** Αθλητική  ενημέρωση  :
~
***  Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σήμερα η Κυπαρισσία          
      
Επιστροφή στις νίκες (μετά τη γλυκιά ήττα στον «τελικό» από την ΑΕ Σπάρτης) θέλει στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ΑΟ Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της 5ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής του 13ου ομίλου του μίνι τουρνουά των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Με νίκη, η τριφυλιακή ομάδα θα παραμείνει στην  κορυφή και παράλληλα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την υπέρβαση.
Ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας, Αλέξης Μαντζούνης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίλιε Μιτρόφ, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ με την ΑΕ Σπάρτης και θα χάσει όλο το τουρνουά. Ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε αντίθετα με τη συμμετοχή του Γιώργου Παναγόπουλου (κτύπησε στο ματς με τον Πανθυρεατικό και έχασε τον τελικό κόντρα στη Σπάρτη), ο οποίος προπονήθηκε χθες χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ του ΑΟΚ.
Υπολογίζεται κανονικά ο Νίκος Κόλλιας (εξέτισε την  ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ματς με τον Πανθυρεατικό), ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα θέμα με τον Σίντι Ντιόπ, ο οποίος έχει τρεις κίτρινες κάρτες και το απαγορευτικό όριο είναι στις 4.
Ο ΑΟ Κυπαρισσίας προσμένει θερμή συμπαράσταση από τον φίλαθλο κόσμο της Τριφυλίας.
Εξάλλου ο Νικόλαος Μακρυπόδης από την ΕΠΣ Αχαΐας θα σφυρίξει τον  αγώνα μπαράζ ΑΟ Κυπαρισσίας – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 1-0 .- που διεξάγεται σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας. Βοηθοί θα είναι οι Δημήτριος Γκαβέρας, Ανδρέας Μεϊντάνας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Διονύσιος Γιαννόπουλος από  την ΕΠΣ Ηλείας.
Το άλλο ματς του 13ου ομίλου είναι:
Δημοτικό Γήπεδο Άστρους Κυνουρίας
ΑΟ Κυπαρισσίας – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 1-0 .- ^
Πανθυρεατικός – ΑΕ Σπάρτης  0-2 .- ^
 ~* Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)

1. ΑΟ Κυπαρισσίας    9-2       12
-. ΑΕ Σπάρτης 9-3       12
3. Πανθυρεατικός        3-8       4
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου       3-8       1
* Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για το ματς με τον Πανθυρεατικό.
 ~  Άσος στο μανίκι ο Σούπουλης!
 Μια από τις ξεχωριστές ικανότητες του ΑΟ Κυπαρισσίας είναι ότι αντισταθμίζει τις ατυχίες του, όπως αυτές των Μιτρόφ, Καμποσιώρη, με …άσους που βγάζει από το μανίκι του. Κάπως έτσι ο Θεοδωρακόπουλος ρύθμισε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ώστε να στηρίξει τους πρωταθλητές Μεσσηνίας σε κρίσιμα ματς, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων το εκπληκτικό γκολ στη Σπάρτη που κράτησε ζωντανό τον ΑΟΚ στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η επιστροφή του Σπύρου Μαργαρώνη, μετά από πολύμηνη απουσία, λόγω τραυματισμού, πρόσθεσε μια ακόμη λύση στο …οπλοστάσιο των Μαντζούνη-Φρούσο. Από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις συμμετέχει και ο 20χρονος επιθετικός Γιώργος Σούπουλης, ενώ η ταχτοποίηση των χαρτιών του ανοίγει το δρόμο της συμμετοχής του στα παιχνίδια που απομένουν και στα οποία συμπεριλαμβάνεται, καθώς φαίνεται, και το μπαράζ με τη Σπάρτη που θα βγάλει τον 1ο του 13ου Ομίλου.
Ο Σούπουλης είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς αγωνιζόταν σε πανεπιστημιακή ομάδα στην Αγγλία.
 ~
*** ***  ΤΕΛΙΚΟΣ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ  στο ποδόσφαιρο   Σάββατο  23/05/2015 :
Ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου
~*  Ολυμπιακού - Ξάνθης   3-1  (1-0) .-  
Όλοι θέλουν αυτό το Κύπελλο, αλλά... ένας θα το κατακτήσει Όλοι θέλουν αυτό το Κύπελλο, αλλά... ένας θα το κατακτήσει
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο ποδόσφαιρο  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς (2014-15) , κατακτώντας  για 27 η  φορά  το  τρόπαιο και  για  17 φορά το ντάμπλ πρωτάθλημα -κύπελλο .-
Ικανοποιημένος για το Κύπελλο ο Περέιρα, για το α' μέρος ο Λουτσέσκου
Video με τα γκολ  από τον τελικό και δηλώσεις : Απονομή  , γύρος  θριάμβου , πανηγυρισμοί ....
~** ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ  Α΄ ημίχρ 1-0 γκολ τελικός Κυπέλλου 23/05/2015 : http://youtu.be/9mvt7sr5eOo , ~ ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ  3-1  τελικός   κυπέλλου  2ο  γκολ  ΟΣΦΠ  23/05/2015 :         http://youtu.be/AuLyqpl2-l0 , ~ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ  3 -1  τελικός κυπέλου  3ο γκολ ΟΣΦΠ  23/05/2015 : http://youtu.be/LZlvSnlEl2s , ~ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ Τελικός Κυπέλλου  3-1  γκολ Ξάνθης  23/05/2015 : http://youtu.be/u6Ktyv_U3YM , ~ ΟΣΦΠ  ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  2015 πανηγυρισμοί 23/5/ απονομές: http://youtu.be/dfdjFcC0SoE ,
Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος για 27η φορά στην Ιστορία του
~Ο Κυπελλούχος  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2015  δηλώσεις ποδοσφαιριστή: http://youtu.be/SFpEWZi3nTo , ~Τελικός Κυπέλλου 23/05/2015 ΟΣΦΠ ΞΑΝΘΗ  3-1  ΑΠΟΝΟΜΉ: http://youtu.be/hbPV7DLrlEg  ,        ~ Από  απονομή κυπέλλου  2015  και  μεταλλίων σε ΟΣΦΠ  πανηγυρισμοί : http://youtu.be/fVB7HgpX4jE  ,

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Κόκκινη: 90΄+ Μποτία (δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Ρομπέρτο, Μποτία, Χάρα - Κλέιτον, Καπετάνος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σιόβας (84΄ Κασάμι), Μποτία, Μαζουακού, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί, Φουστέρ (65΄ Φορτούνης), Ντομίνγκες (78΄ Μήτρογλου), Χάρα.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος (78΄ Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο (79΄ Βάλτερ), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (66΄ Καπετάνος), Κλέιτον, Γούτας, Καρυπίδης.


MVP : Ο Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες .-

~
~  ***  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διεθέσεις του
-  Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-4
-  Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1
~*  Η αρχική βαθμολογία των πλέι οφ

1. Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 3
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. Ατρόμητος 1
Σε Λεωφόρο και Τούμπα συνεχίζονται τα πλέι οφ
~
~*  Η επόμενη (2η) αγωνιστική (Κυριακή 24/5/2015)
Ο ΠΑΟΚ... πέταξε την ευκαιρία Χ-αρίζοντας βαθμό στον Αστέρα
  ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης  0-0 (0-0) .- ^
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Κόκκινη κάρτα: Φερνάντες (83΄, 2η κίτρινη)
Κίτρινες: Κίτσιου - Γκοϊάν, Λούι, Φερνάντες, Μπαράλες
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (79΄ Σαββίδης), Μακ (72΄ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60΄ Κουλούρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87΄ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84΄ Τσοκάνης), Ρόλε (75΄ Νίκο Φερνάντες), Μπαράλες.
Βίντεο από τον αγώνα  :
~ ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ  Τρ. Α΄ Ημίχρ. 0-0  24-05-2015: http://youtu.be/vqxn3OFjYmk ,
~ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ  0-0  24/05/2015 ΠΛΈΪ ΟΦ : http://youtu.be/lH-8hjUNI6k ,
~
«Πράσινη» κορυφή με +4, X-αμένοι ΠΑΟΚ και Αστέρας
 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος  2-0  (0-0) .- ^
Τα   γκολ  : 61 ΄ και  67 ΄   Μπέργκ
Διαιτητής: Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Ατζαγκούν, Μπούρμπος - Κούρος, Δημούτσος, Μαρσελίνιο
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (78΄ Λαγός), Κλωναρίδης (46΄ Μπεργκ), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (65΄ Μαυρίας), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Νίνης, Μπούρμπος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (77΄ Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναποελόνι, Μαρσελίνιο (51΄ Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57΄ Ούμπιντες), Λαζαρίδης, Κοντοές.
Βιντεο από τον αγώνα  :
~ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α΄ Ημίχρ    0-0  πλεϊ οφ  24/05/2015: http://youtu.be/pCxh6X8kPRw ,
~  ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α   2-0  πλεϊ οφ  δηλώσεις γκολ  24/05/2015: http://youtu.be/iLx6dMM5XvE ,
~ΠΑΟ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-0  1ο γκολ  Μπέργκ 24/05/2015: http://youtu.be/Ma7j0yRfv0g ,
~ ΠΑΟ-Ατρόμητος 2-0  2ο γκολ Μπέργκ  πλέϊ οφ  24/05/2015: http://youtu.be/_oLGD9Tazy8 ,
Ο Μπεργκ τα έκανε όλα... εύκολα για το +4 του ΠΑΟ στα πλέι οφ
~*  Η  βαθμολογία των πλέι οφ
1. Παναθηναϊκός 8
2. ΠΑΟΚ 4
3. Αστέρας Τρίπολης 2
4. Ατρόμητος 1


~  *Η επόμενη (3η) αγωνιστική (Τετάρτη 27/5/2015)


17:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
~


***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

 1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  ,
http://www.youtube.com/stamos01 ,   4198 video. - 4141.-   
 Σταματης Σκουλικας                    
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2501 video.  2479.-           
https://plus.google.com/+stamatios01/posts  ,.-   
σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2491   video.-  2408.-                 
https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- -
βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        9190  βίντεο   .-
https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  , 4293 / 427 .-   
 https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 449 / -   
https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.095  Arfara Kalamatas Messinias | Facebook ,
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   432 .-       https://twitter.com/  ,   Skoulikas 
~
***  STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010   ,
~
***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΪΟΥ  2015  :
~ ARFARA  NEWS  Το  αγιάζι της ενημέρωσης Πρωτομαγιά  2015  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-2015.html .- 
----------------------.    .......................~ ARFARA  NEWS ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τετάρτη  20  Μαϊου  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-20-2015.html .-                 
~  ARFARA   NEWS ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Πέμπτη  21  Μαϊου  2015 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-21-2015.html .-                   
~Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο  16  και  17  Μαϊου  2015 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/05/16-17-2015.html .-                         
~ARFARA  NEWS  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , Παρασκευή  22 Μαϊου  2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-22-2015.html .-                               
~  ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  ,  Παρασκευή  22  Μαϊου 2015  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/22.html .-                    
~Το  αγιάζι της ενημέρωσης Αρφαρά  Νέα Παρασκευή  22  Μαΐου  2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/05/22-2015.html .-                         
~ ARFARA  NEWS ,  ΄Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο  23  Μαϊου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-23-2015.html .-    
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  23  Μαϊου  2015 :
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/05/23-2015.html .-                           
~ Σάββατο, 23 Μαΐου 2015    ,ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 22 Μαΐου 2015    : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html .-
~ARFARA  NEWS  ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Κυριακή  24  Μαϊου  2015 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/05/arfara-news-24-2015.html .-
~                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου