ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Επικαιρότητα Ειδήσεις Ενημέρωση Σάββατο 13/12/2014

  Επικαιρότητα  Ειδήσεις  Ενημέρωση  Σάββατο  13/12/2014 :

 Ναός Αγίου  Ευθυμίου Πήδημα

~** "Η αγάπη προς τον Θεό παρακινεί όποιον την έχει να καταφρονει κάθε πρόσκαιρη ηδονή και κάθε κόπο και λύπη. Ας σε πείσουν γι αυτό όλοι οι άγιοι, οι οποίοι τόσα έπαθαν για το Χριστό...."

Ναός  Αγίας Κυριακής Πήδημα

~** "Εκείνος που αγαπαει το Θεό, ζει αγγελικο βίο πάνω στη γη. Νηστεύει και αγρυπνει, ψαλλει κ προσεύχεται και για κάθε άνθρωπο σκέφτεται πάντοτε το καλό...."

Πυροβολείο  στο δρόμο Πήδημα -Καλαμάτας
*** Χριστούγεννα στην Καλαμάτα και επίσημα με το άναμμα του δέντρου (βίντεο & φωτογραφίες)         
   

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
  Τα γιορτινά της «φόρεσε» η Καλαμάτα
Από  το βράδυ της Παρασκευής η Καλαμάτα φόρεσε τα χριστουγεννιάτικα ρούχα της, με το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία. Για μία ακόμη χρονιά πολλοί παρακολούθησαν τα δρώμενα πριν και μετά τη φωταγώγησή του.
«Η Καλαμάτα φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι ομορφότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά» έχει εξαγγείλει ήδη από προχθές ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.
Φέτος στην Καλαμάτα υπάρχουν δύο μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία 23ης Μαρτίου, ενώ θα γίνουν εκδηλώσεις σε περισσότερα σημεία της πόλης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα συμμετέχουν πάρα πολλοί φορείς και εκατοντάδες εθελοντές.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να διασκεδάσει δωρεάν ο κόσμος  και να ξεχάσει για λίγες ώρες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Επιπλέον, σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στην παραλία θα γίνει αντίστοιχη γιορτή για το άναμμα του παραδοσιακού ελληνικού καραβιού.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «Φάρις», Θανάσης Ηλιόπουλος, σημείωσε ότι μέσα από τις εκδηλώσεις σκοπός είναι να δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας, ευτυχίας, υγείας, χαμόγελου, αλληλεγγύης και αγάπης, αλλά και να στείλει η Καλαμάτα ευχές σε όλο τον κόσμο.
Επίσης, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι θα λειτουργήσουν τα γνωστά παραμυθόσπιτα, ενώ λειτουργεί ήδη το καρουζέλ, όπως ξεκίνησαν να λειτουργούν και τα καινούργια δεντρόσπιτα της δημοτικής επιχείρησης «Διοκλής».
Εκτός, όμως, από τις δύο εκδηλώσεις που προαναφέραμε, σήμερα Σάββατο θα έχουμε παράλληλα:
*10:00 «Χριστουγεννοτεχνίες…» με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
*10:00 «Με υλικό την αγάπη», χριστουγεννιάτικη αγορά του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS
*11:00 «Χριστουγεννιάτικο bazaar» από το Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας
 Κυριακή
*10:00 «Η πρόληψη μας αφορά όλους!». Ενημερωτική εκδήλωση για το έργο του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας/ «Όλοι μαζί δημιουργούμε το δέντρο της πρόληψης!» Δρώμενο για μικρούς και μεγάλους.
*10.30 Πλατεία Υπαπαντής: Περιήγηση από την ομάδα «Πάμε Βόλτα»
11.30 Ιστορικό Κέντρο – πλατεία Αγίων Αποστόλων: Ελληνικοί χοροί από το Κέντρο Λαογραφικών Μελετών Καλαμάτας, έκθεση με φωτογραφικό υλικό από την περιοχή του Ταϋγέτου και παραδοσιακά κεράσματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αλαγονίας, Νέδουσας, Λαδαίων και Καρβελαίων και το Σύλλογο «Oι Φίλοι του Ταϋγέτου».
18.00 ΔΗΠΕΘΕΚ: Προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Φαντασία» του Γουόλτ Ντίσνεϋ, από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας. Είσοδος ελεύθερη.   Του Αντώνη Πετρόγιαννη
~  

Καλά Χριστούγεννα  σε όλους ! 
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Καλαμάτα , Video: http://youtu.be/d9qPFKH0aVE ,.-
Άναμμα του δέντρου στην Καλαμάτα   , Βίντεο : http://youtu.be/0zZ7FHElQqc ,.

 Χριστούγεννα στην Καλαμάτα , Βίντεο : http://youtu.be/FUmnfsHrCsA ,
 

 ***  Το αεροδρόμιο Καλαμάτας εκτός από λόγια θέλει και έργα υποδομής!         

   
 
Δ. ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΣΤΟ «Θ»: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Αν «φτιάχναμε» από σήμερα τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που μας αποχαιρετά σε λίγες εβδομάδες, στο κατάλογο θα ήταν και οι επιδόσεις του αεροδρομίου Καλαμάτας. Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η επίσημη τουριστική περίοδος μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των ποσοστών αύξησης στις αφίξεις.
Το «Θάρρος» επικοινώνησε χθες με τον αερολιμενάρχη Δημήτρη Μανδηλάρη, ο οποίος και επιβεβαίωσε το succes story των αριθμών. Στο αεροδρόμιο έφθασαν πάνω από 100.000 επισκέπτες, όπερ σημαίνει μια ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 85% σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία με τη σειρά της ήταν αρκετά καλή. Μάλιστα, ο βαθμός εξυπηρέτησης του παραπάνω όγκου αφίξεων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός.
Ρωτήσαμε τον κ. Μανδηλάρη για τις προοπτικές της καινούργιας χρονιάς και μας τόνισε ότι σαφής εικόνα θα υπάρχει στις αρχές του νέου χρόνου, οπότε και τα διάφορα γραφεία αλλά και οι εταιρείες θα έχουν ανακοινώσει το συντονισμό των πτήσεών τους.
Βέβαια, οι πληροφορίες θέλουν το 2015 να είναι το ίδιο ικανοποιητικό με το 2014 για το αεροδρόμιο, αφού σχεδιάζεται η διεύρυνση των πτήσεων σε άλλες πόλεις του εξωτερικού, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από νέα τουριστικά γραφεία να συνεργαστούν με τη Μεσσηνία.
Η όλη κατάσταση από μόνη της καταδεικνύει ότι ο νομός μας μπαίνει στο χάρτη του διεθνούς τουρισμού, αλλά η αυξημένη κίνηση γεννά την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων με τις υποδομές του αεροδρομίου.
Ο κ. Μανδηλάρης μάς διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός για τη βελτίωση της κατάστασης, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη τα πολιτικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα, τα οποία μπορεί και να μας οδηγήσουν στις κάλπες για εκλογή νέας κυβέρνησης, αλλά και το υψηλό κόστος των παρεμβάσεων, εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, τότε τίποτα δεν αποδεικνύει ότι οι διάφορες υποσχέσεις θα γίνουν και πράξη.
Δε θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι ακόμα αντηχούν στα αφτιά των πολιτών της Καλαμάτας οι εξαγγελίες του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Όπως ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα, έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες και μέσα στις επόμενες ημέρες (σ.σ. ακόμα δεν έχει γίνει) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την παραχώρηση 35 στρεμμάτων από το πολεμικό αεροδρόμιο προς το πολιτικό, απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβάθμιση του τελευταίου.
Ταυτόχρονα, ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι μελετάται και η αναβάθμιση του πολεμικού αεροδρομίου, με τη βελτίωση του διαδρόμου, του πύργου ελέγχου και άλλων υποδομών, ενώ ανακοίνωσε και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την έναρξη υλοποίησης των έργων.
Επειδή τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά, περίπου τριάντα (30) εκατομμύρια ευρώ, καταβάλλεται προσπάθεια το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Και μόνο η χρηματοδότηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργεί, όμως, επιφυλάξεις, αφού, ως γνωστόν, η διαχείρισή του πλέον έχει περάσει στις Βρυξέλλες. 

 ***  Πάτρα: Πανικός στη Λαϊκή Αγορά – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πάγκους

Πιθανόν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ήταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε επάνω σε πάγκους με αγροτικά προιόντα που βρίσκονται στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 8 σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Κολοκοτρώνη. Το ευτύχημα είναι πως από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου επάνω στους πάγκους δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός είτε πωλητή είτε και καταναλωτή. www.patrastimes.gr . - 
 
 *** Μια γυναίκα νεκρή σε καραμπόλα 35 οχημάτων στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας 

Τρεις πολυτραυματίες έπειτα από τη σύγκρουση στην οποία εμπλέκονται δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο - Οκτώ ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής συμμετέχουν στην επιχείρηση Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων στο 61ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου. Στην καραμπόλα εμπλέκονται τουλάχιστον 35 οχήματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική. Μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, ενώ τρεις πολυτραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Θήβας. Επί τόπου στο Σχηματάρι βρίσκονται 8 ασθενοφόρα, εκτός από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Στην καραμπόλα εμπλέκονται δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο. Η πυροσβεστική έχει ήδη απεγκλωβίσει δεκάδες επιβάτες με ελαφρά τραύματα. Στο σημείο που σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο από νωρίς το απόγευμα έβρεχε, ενώ γίνονταν και έργα. Πηγή: www.Protothema.gr . - 
 
 *** Νεκρός βρέθηκε ο 55χρονος αγνοούμενος στην Κορώνη 

Πριν περίπου 1,5 μήνα είχαν ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή της Κορώνης (δείτε εδώ) για τον εντοπισμό ενός 55χρονου άντρα που όμως είχαν σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα. Η λύση του μυστηρίου βρέθηκε σήμερα με τον πιο μακάβριο τρόπο, αφού ένας κάτοικος της περιοχής πήγε να μαζέψει τις ελιές του και στο κτήμα του εντόπισε νεκρό τον 55χρονο άντρα. - 
 
 *** Σύλληψη ηλικιωμένου για φοροδιαφυγή και χρέη στο Δημόσιο 

Συνελήφθη στην Κυπαρισσία 73χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη στο Ελληνικό Δημόσιο και φοροδιαφυγή. Ειδικότερα, εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για παράβαση του νόμου περί φοροδιαφυγής, δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας για παραβάσεις των νόμων περί προστασίας δασών και περί φορολογίας αυτοκινήτων, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. - 
 
 *** Κάλεσμα στην κλάση 2018 να καταθέσει Δελτίο Απογραφής         

           
Από 2 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Μαρτίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1997 (κλάση 2018), να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.
Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να έχουν μαζί τους φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή των σελίδων του διαβατηρίου τους με τα ληξιαρχικά τους στοιχεία ή, εφόσον στερούνται τέτοιων εγγράφων, πιστοποιητικό Δήμου – Κοινότητας από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή τους σε Μητρώα Αρρένων και το οποίο θα φέρει τη φωτογραφία τους.
Επίσης, να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και, εφόσον διαθέτουν, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ), προκειμένου να τον δηλώσουν κατά τη διαδικασία κατάθεσης Δελτίου Απογραφής.
Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις. 

***  Ο Χρήστος Χωμενίδης στην Καλαμάτα 

Στο «Βιβλιόπολις» θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα στις 8.00 το βράδυ ο Χρήστος Χωμενίδης, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες συγγραφείς της γενιάς του, ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στη λογοτεχνική επικαιρότητα με ένα (ίσως το καλύτερό του μετά το «Σοφό παιδί») βιβλίο - σκιαγράφηση της οικογενειακής του ιστορίας μέσα από τη ζωή της μητέρας του. Η έξοχη «ΝΙΚΗ» (Εκδόσεις Πατάκη, σελ. 492) δεν είναι απλά η ιστορία μιας γυναίκας και του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αλλά μέσα από τις σελίδες του βιβλίου περνάει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας από τη Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’50. Αποφασίζει, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη την ιστορία της μητέρας του, να πλάσει τη «βιογραφία» μιας γυναίκας η ζωή της οποίας συνυφαίνεται με πολλές δεκαετίες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Μένοντας πιστός στο σχήμα που σε γενικές γραμμές εφάρμοσε και σε προηγούμενα βιβλία του, ο συγγραφέας δεν επιδιώκει την άμεση εξιστόρηση των ιστορικών συμβάντων, αλλά επιλέγει να παρουσιάσει την κοινωνική πραγματικότητα που περιβάλλει την αφήγησή του από την οπτική γωνία κάποιου που ζει κοντά, αλλά όχι ακριβώς μέσα, τα γεγονότα-σταθμούς που τη διαμόρφωσαν. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που γεννήθηκε σε μια ασυνήθιστη οικογένεια και έζησε σε ταραγμένους και ενδιαφέροντες καιρούς. Γεννημένη λίγο πριν τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, η Νίκη Αρμάου, κόρη μεγαλοστελέχους του ΚΚΕ και βουλευτή του κόμματος πριν από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου, είναι ένα κορίτσι που βιώνει από βρέφος ακόμα το κυνηγητό της εξουσίας, αλλά και την προσήλωση προς ένα σκοπό, την αφοσίωση σε μια ιδεολογία που έμπαινε πάνω από οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε αύριο στο «Θάρρος» συνέντευξη του Χρήστου Χωμενίδη. - 

*** 

*** ΑΘΛΗΤΙΚΉ  ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ  :

***Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
15:00 Πλατανιάς - Νίκη Βόλου
17:15 Καλλονή - Παναιτωλικός
19:30 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
15:00 Πανιώνιος - ΟΦΗ
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Βέροια
17:15 Εργοτέλης - Ξάνθη
17:15 ΠΑΟΚ - Κέρκυρα
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
19:30 Παναθηναϊκός - Πανθρακικός

***Α.Π.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ :
~ Με επίκεντρο πάντα τον ιστορικό τοπικό Αστέρα, μαίνεται πλέον ο πόλεμος - πολύ σκληρών μάλιστα  - ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Σταθόπουλου και του Γιώργου Χρ. Μπούρα, στο Αρφαρά. Σήμερα λοιπόν είχαμε - μέσω πάντα του Sportstonoto.gr - και την ανταπάντηση του πρώην προέδρου των «κυανολεύκων» προς τον νυν:
~* Αναλυτικά η νέα αυτή ανακοίνωση του Γιάννη Σταθόπουλου έχει ως εξής:
«Απαντώ και δεν ξανά ασχολούμαι,
κύριε πρόεδρε δε σε βγάλαμε και δολοφόνο. Είχα την ελπίδα ότι θα καταλάβαινες την μεταφορική έννοια ...αλλά τέλος πάντων θα προσπαθήσω τώρα.
Κατ’ αρχάς πότε κρύφτηκα και από ποιον; Ειδικά από εσένα δε νομίζω. Για την συνάντηση που αναφέρεις ξεχνάς νομίζω εύκολα! Σου αναφέραμε για 3 παίχτες από το πάνω ράφι τρεις Κεράνιδες συγκεκριμένα σου είπαμε και ποιοι είμαστε, έλα τώρα που δε θυμάσαι!!!
Να σε βοηθήσω τότε εγώ. Ο Χρ Νιαρχος ο Β. Σακκας και ο Νικήτας Μπούρας, εκεί είπαμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΕΙΣ. Τα υπόλοιπα τα προσπερνώ, γιατί θυμάσαι τι γεν. συνέλευση έγινε με τα ψιτ ψου στο αφτί. Όσο αν είμαι νεκρός εγώ, μάλλον λάθος κάνεις, γιατί ζωντανός - νεκρός είναι αυτός που πίνει πολύ ποτό ή ουσίες και εγώ ευτυχώς δε παίρνω τίποτα από αυτά.
ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ για να δεις τι έχω, αλλά αν ενδιαφέρεσαι είμαι έτοιμος. Τώρα για το συνταξιούχος, τι το βάζεις δε με λυπάσαι να μου θυμίζεις την ηλικία μου;
Σου εύχομαι και συ να πάρεις σύνταξη και να γεράσεις και να είσαι πάντα πρόεδρος στον ΑΣΤΕΡΑ που τόσο αγαπάς και να βγάζεις και τους λόγους σου και να υποδέχεσαι και κανα επίσημο που τόσο απόφευγες παλιά... αλλά τώρα πρέπει.
Δε νομίζω ότι πρέπει να επανέλθω, αν κάτι δε κατάλαβες πάρε με και τηλέφωνο να σου τα εξηγήσω…». 
~
Τελειωμό δεν έχουν όπως δείχνουν τα πράγματα οι εκατέρωθεν σκληρές επιστολές ανάμεσα στον νυν και στον τέως πρόεδρο του Αστέρα Αρφαρών. Πριν από λίγο λοιπόν λάβαμε  και την…  ανταπαντητική επιστολή και του Γιώργου Χρ. Μπούρα κατά του Γιάννη Σταθόπουλου.
    Αναλυτικά αυτή έχει ως εξής:
«Δεν γνωρίζω αν έχεις επιλεκτική μνήμη ή το αλτσχάιμερ σου χτυπάει την πόρτα αλλά ούτε ο Νικήτας ούτε ο Χρήστος που αναφέρεις ήταν μέλη της προηγούμενης διοίκησης.
Και τώρα ένα τελευταίο σχόλιο για τα πολύ κολακευτικά σου λόγια άμεμπτε και αμόλυντε αδελφέ Ιωάννη.
Ευτυχώς που όλος ο κόσμος στο Αρφαρά έχει γνώμη και για τους δυο μας. Αν και η δική σου φήμη τον τελευταίο χρόνο έχει εξαπλωθεί σ' όλη την Ελλάδα για την πολύ πλούσια και ενάρετη επαγγελματική σου δραστηριότητα σε τέτοιο βαθμό που μου είναι πολύ δύσκολο να σε φτάσω!!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ». 
*** Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Μεσσηνίας οι  αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α' Κατηγορίας.
    Το πρόγραμμα των αγώνων  αναλυτικά
   Σάββατο    13/12/2014   

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ        
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ     
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
     Κυριακή    14/12/2014   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ    
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ     
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ       
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ       
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ     

*** Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστκής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣΜ αυτό το Σαββατοκύριακο.
    Το πρόγραμμα της αγωνιστικής  αναλυτικά:
Σάββατο    13/12/2014
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.      
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ      .   
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 
 Κυριακή    14/12/2014       
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ    
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ    
Ρεπό: ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ
*** Οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Β' Μεσσηνίας.
~ Το πρόγραμμα   του πρώτου ομίλου έχεις ως εξής:
Σάββατο    13/12/2014 
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ      
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ        
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ    
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ - ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ       
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 
 Κυριακή    14/12/2014 
ΑΕ ΑΙΘΑΙΑΣ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ     
και στον δεύτερο όμιλο:
Σάββατο    13/12/2014    
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ  
    Κυριακή    14/12/2014    
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ     
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ       
Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ   
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ    ΠΛΑΤΣΑΣ   
 www.messiniagoal.gr ,.-
***Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, ενώ στον τρίτο θα διεξαχθεί η έβδομη αγωνιστική.
    Το πρόγραμμα και στους τρεις ομίλους αναλυτικά:
ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο    13/12/2014   
ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ - Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ    
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΒΡΑΜΙΟΥ    
Ρεπό: Α.Ο. ΧΑΤΖΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο    13/12/2014 
Α.Ο. ΔΙΟΔΙΩΝ - ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΚΑΡΟΣ        
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ   
 Κυριακή    14/12/2014     
Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ    
ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή    14/12/2014 
ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΠΣ ΑΡΙΣ 
  Δευτέρα    15/12/2014  
ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ - ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ  
Τετάρτη    17/12/2014      
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   
Ρεπό: ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

***
***   ΑΠΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014  :
~Άρωμα   στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Παρασκευή  28  Νοεμβρίου  2014  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/11/28-2014.html  ,.-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 29  Νοεμβρίου  2014 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/11/29-2014.html  ,.-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014   : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/11/30-2014.html ,.-
~ Αθλητικό Σαββάτο-Κύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου 2014  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/11/29-30-2014.html ,.-

 ***    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2014   : 
~ Άρωμα  ενημέρωσης   Δευτέρα  01  Δεκεμβρίου  2014   : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/12/01-2014.html  ,.-
~ Επιλογές Θεμάτων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Δευτέρα 01  Δεκέμβριος  2014 : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/12/01-2014.html ,
~ Άρωμα  ενημέρωσης  Τρίτη  02  Δεκεμβρίου  2014  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/12/02-2014.html ,.-
~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  02  Δεκεμβρίου  2014 :   http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/12/02-2014.html ,.-
~ Άρωμα  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  03  Δεκεμβρίου  2014 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/12/03-2014.html ,.-
~ Άρωμα στο αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  04  Δεκεμβρίου  2014  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/12/04-2014.html ,.-
~ Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη 04/12/2014    : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/12/6-1-0-17-0-0-0-4-38-43-68-61-1-0-14-2-1_4.html ,
~ Άρωμα  στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Παρασκευή  05  Δεκεμβρίου  2014 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/12/05-2014.html ,.-
~ Επιλογές  Θεμάτων ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή  05/12/2014 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/12/05122014.html ,.-
~ Άρωμα  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  06/12/2014   ; http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/12/06122014.html ,.-
~ Αθλητικό  Σάββατο-Κύριακο 06 και 07 Δεκεμβρίου    2014  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/12/06-07-2014.html ,.-
~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  08/12/2014  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/12/08122014.html ,.-
~ Εκδηλώσεις  εκδρομές  Διαδρομές Άρωμα  Ελλάδας  08/12/2014 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/12/08122014.html .-
~ Επικαιρότητα  Ειδήσεις  Ενημέρωση  Τρίτη  09/12/2014 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/12/09122014.html ,.-
~ Επικαιρότητα  Ειδήσεις  Ενημέρωση  Τετάρτη  10/12/2014 : http://snsarfara.blogspot.gr/2014/12/10122014.html ,.-
~ Επιλογές Πλάκα -Θησείο -Αρχαιολογικός χώρος Αθήνα από τα παλιά  Πέμπτη 11/12/2014   : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/12/11122014.html ,
Επιλογές Θεμάτων ποικίλου  ενδιαφέροντος ΑΘΗΝΑ  11/12/2014 http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/12/11122014.html
~ Επιλογές Πλάκα -Θησείο -Αρχαιολογικός χώρος Αθήνα από τα παλιά  Πέμπτη 11/12/2014   : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/12/11122014.html ,
~ Επικαιρότητα  Ειδήσεις  Ενημέρωση  Πέμπτη  11/12/2014  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/12/11122014.html ,.-
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  12 /12 / 2014  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/12/12-12-2014.html ,.-
~ Επιλογή  Θεμάτων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή  12 /12 /2014  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/12/12-12-2014.html ,.-
   ~ Επικαιρότητα  Ειδήσεις  Ενημέρωση  Σάββατο  13/12/2014 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/12/13122014.html ,.-
~
***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =
http://www.youtube.com/stamos01 ,        3914    video.-                         
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01 ,    2249     video.-                
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2 247   video.- 
Σύνολον                                                    8410    βίντεο   .-
~ https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  2667   https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas 
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258   320   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    727.–  
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   287 .-
*** http://www.twitter.com/stamos01/  ,417/359/19  , 18,9 χιλ./258/11 .-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου