ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

΄Ομορφες σελίδες Επιλογών Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

΄Όμορφες  σελίδες Επιλογών  Σάββατο  16  Αυγούστου  2014   :



 

 


 


***  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ  με  ενδιαφέρον  :

Το θάρρος κάνει τον Ήρωα!!! “Ρίσκαραν τη ζωή τους, προστάτευσαν τους πολίτες
 Aντιγράφουμε απο την σελίδα του ΣΕΦΕΑ στο facebook.
Άλλη μια πράξη επαγγελματισμού, αυτοθυσίας και ανθρωπιάς έλαβε χώρα προχθές από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 και γύρω στις 22:00, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αμαρουσίου που περιπολούσε στην περιοχή παρατήρησε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αγ.Κων/νου και Διονύσου.

Χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, οι τέσσερις συνάδελφοι Ε.Φ. εισήλθαν στην πολυκατοικία, ενημερώνοντας παράλληλα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και ανέβηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα όπου εντόπισαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τους οποίους και βοήθησαν να απεγκλωβιστούν οδηγώντας τους στην έξοδο. Δεν αρκέστηκαν όμως στην ενέργειά τους αυτή, αλλά εν συνεχεία εισήλθαν εντός της οικίας προσπαθώντας, και τελικώς επιτυγχάνοντας να κατασβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή προλάβει να εξαπλωθεί και σε άλλα διαμερίσματα, θέτοντας έτσι και τους υπόλοιπους ένοικους σε πιθανό κίνδυνο.
Μετά το πέρας των ενεργειών τους, ο ένας εκ των συναδέλφων αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο 401 ΓΣΝ όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δε διατρέχει κίνδυνο.

Από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους της συγκεκριμένης Ομάδας , καθώς και προς το σύνολο του προσωπικού της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, το οποίο με αυταπάρνηση καθημερινά συμπαραστέκεται εμπράκτως στους συμπολίτες μας επιτελώντας το καθήκον και αψηφώντας τον κάθε λογής κίνδυνο. Αν συνυπολογίσουμε και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όσο και σε επίπεδο διαβίωσης (με τους πενιχρούς μισθούς τους οποίους λαμβάνουν και χωρίς καμία πρόβλεψη από την πλευρά της πολιτείας για θέσπιση ανταμοιβής για το έργο το οποίο επιτελούν), καταλαβαίνει κανείς γιατί η συγκεκριμένη Μονάδα είναι τόσο αγαπητή στην κοινωνία.
Κλείνοντας, και απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό μας, θα θέλαμε να του επισημάνουμε πως απ’ όσο διαφαίνεται, το προ ολίγων ημερών twitt του: “Ρίσκαραν τη ζωή τους, προστάτευσαν τους πολίτες… Με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που μας έκανε περήφανους”, αποτελεί το μόνιμο "status" της Μονάδας. Τέσσερα χρόνια τώρα, ρισκάρουν τις ζωές τους, προστατεύουν τους πολίτες και κάνουν όλη την αστυνομική οικογένεια υπερήφανη. Πηγή  : Πολιτικά Νετ .-  

Στόχος να χτίσουμε μια αστυνομία από την πλευρά του πολίτη, τόνισε Αλλαγές στην αστυνομία, προανήγγειλε από την Κρήτη ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, τόνισε πως «θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε τη σεζόν στο πολύ υψηλό επίπεδο το οποίο λειτουργούμε έτσι ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, πιο οργανωμένοι και με ένα καλύτερο, πιο μοντέρνο σχέδιο. Νομίζω ότι εξελίσσεται η ελληνική κοινωνία και μαζί της εξελίσσεται η Ελληνική Αστυνομία».
«Η προσπάθεια η οποία γίνεται από πλευράς μου είναι ο κόσμος να αντιληφθεί για πρώτη φορά, ίσως, θα χτίσουμε μια αστυνομία από την πλευρά του πολίτη. Δηλαδή ποια είναι τα παράπονά του, ποια τα προβλήματά του, τι αντιμετωπίζει με δυσπιστία και τι θεωρεί ως θεσμό ως βάση και ακουμπάει πάνω σ’ αυτό», σχολίασε.
Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να δώσει ώθηση στον τουριστικό τομέα της Κρήτης, μέσω της εξασφάλισης της ασφαλούς διαμονής στο νησί των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Όσον αφορά στο θέμα της συγχώνευσης ή μη αστυνομικών τμημάτων του νησιού, ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι «η Αστυνομία δεν μπορεί να πορευθεί με ένα “τυφλό” σχέδιο».
  Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχουν περιοχές της Κρήτης που χρειάζεται να γίνουν συγχωνεύσεις ώστε οι αστυνομικοί να «μην κάθονται στο τμήμα και να βγαίνουν έξω, γιατί έξω χρειάζονται», αλλά και ότι υπάρχουν και περιοχές όπου όντως πρέπει να δημιουργηθούν αστυνομικά τμήματα.
«Η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει 55.000 αστυνομικούς. Ένας αριθμός που δεν τον λες μικρό. Πρέπει, λοιπόν, να καταφέρουμε να κατανείμουμε σωστά το έμψυχο δυναμικό της Αστυνομίας και όχι να προβαίνουμε σε σπασμωδικές κινήσεις», είπε ακόμη, σημειώνοντας ότι η« οικονομική κρίση μας δίνει την ευκαιρία να επικρατήσει επιτέλους η λογική στον τρόπο που σκεφτόμαστε και πράττουμε».  πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι πρέπει η Αστυνομία και οι πολίτες να έρθουν ακόμη πιο κοντά.
Νωρίτερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με εκπροσώπους πολιτών των Μαλίων για την ανεξέλεγκτη χρήση των τετράτροχων οχημάτων (δείτε εδώ).
Επίσης είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γ. Κουράκη στη Λότζια (δείτε εδώ) αλλά και με τον Βασίλη Λαμπρινό (δειτε εδώ).
Λασίθι
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Λασιθίου/Αγίου Νικολάου, και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αναλυτικότερα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Λασιθίου, Ταξίαρχο Περάκη Κωνσταντίνο, με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης, καθώς και με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων και στη συνέχεια δήλωσε:
«Για άλλη μια φορά διαπίστωσα τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα, με την οποία τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επιτελούν το καθήκον τους. Γνωρίζω επίσης και τα υπάρχοντα προβλήματα για τα οποία καταβάλλουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες – στο πλαίσιο της σημερινής δύσκολης συγκυρίας – για να δώσουμε τις πρέπουσες λύσεις».
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου στο Νομό Λασιθίου, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Λασιθίου Αντιπύραρχο Μιχαήλ Βασιλάκη.
Ο κ. Κικίλιας μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Οι άντρες και οι γυναίκες του Σώματος επιτελούν για άλλη μία θερινή περίοδο το δύσκολο έργο τους με μεγάλη ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα. Η Πολιτεία αναγνωρίζει αυτό το έργο και προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εκσυγχρονιστεί ο υπάρχων εξοπλισμός. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της άμεσης προώθησης του διαγωνισμού, αλλά και της υπογραφής σχετικής σύμβασης πριν από λίγες ημέρες, όπως και η επιτάχυνση των διαδικασιών για την αγορά 372 νέων οχημάτων, που θα καλύψουν ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες της χώρας».http://www.cretapost.gr\
Αναρτήθηκε από

~ Ακρωτηριάσθηκε πρώην αστυνομικός της Ασφάλειας Λαμίας
Δύσκολες ώρες για έναν  57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό από την περιοχή Δομοκού που έχασε το ένα του πόδι μετά από τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Τριλόφου Γραμμένης.
Πρόκειται για τον Καρ.Β.που σήμερα το μεσημέρι ταξίδευε ως συνοδηγός στο  φορτηγό του  30χρονου γιού του Δ.  κατά την μεταφορά σιταριού από τον
Δομοκό σε αλευρόμυλο  στην Μακρακώμη.
Για άγνωστους λόγους το  φορτηγό σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη στροφή ξέφυγε από την πορεία του και  κατρακύλησε σε μια πλαγιά βάθους περίπου 50 μέτρων.
Οταν το φορτηγό σταμάτησε στην ξέφρενη πορεία του ο μεν οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, πηδώντας έξω από την καμπίνα του και  γλύτωσε με ελαφρά τραύματα ενώ ο  πατέρας του στάθηκε πολύ πιο άτυχος αφού παρέμεινε αρχικά εγκωβισμένος και δυστυχώς απο τις λαμαρίνες  είχε αποκοπεί το ένα του πόδι.
Με την βοήθεια των πυροσβεστών του πυροφυλακείου Μαγδάρας απεγλωβίστηκε λίγη ώρα μετά και  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ενώ για  για περίπου 3 ώρες το κομένο μέλος παρέμεινε κάτω από το φορτηγό. 
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είτε  προέκυψε μυχανικό σφάλμα, είτε κακή εκτίμηση της επικινδυνότητας του δρόμου από τον οδηγό με αποτέλεσμα  το βαρύ όχημα με  περίπου 6 τόνους σιταριού και με ταχύτητα να βγεί από το  οδόστρωμα και να πέσει στον γκρεμό.
Μέσα στην ατυχία τους οι δύο επιβαίνοντες,πατέρας και γιός είχαν την τύχη να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες από τους άνδρες του πυροφυλακείου της περιοχής. Είναι η περιοχή Μαγδάρα όπου  είναι σχεδιασμένος να δημιουργηθεί  ο ΧΥΤΥ και επειδή είχαν εκδηλωθεί στο παρελθόν ύποπτες πυρκαγιές, αποφασίστηκε να φυλάσσεται η περιοχή  από εποχικό πυροφυλακείο 
Το ατύχημα έγινε λίγα μέτρα πριν το  πυροφυλακείο και έτσι οι άνδρες της Π.Υ.έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν και  κατάφεραν μεν να απεγλωβίσουν τον οδηγό όχι όμως αρχικά και τον  πατέρα του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ετσι οργανώθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που με ειδικό γερανό ανέβηκε το  φορτηγό για να απεγλωβιστεί το πόδι του 57χρονου πρώην αστυνομικού. Δυστυχώς όμως  λόγω του χρόνου που παρήλθε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι  ήταν  αδύνατη η συγκόλλησή του.
 lamiafm1.gr

Ρομά επιχείρησαν να απαγάγουν δύο παιδιά στο Μαρκόπουλο
 http://www.politikanet.gr/2014/08/blog-post_429.html  

Ρομά επιχείρησαν να απαγάγουν δύο παιδιά στο ΜαρκόπουλοΈκρυβαν καλάσνικοφ, καραμπίνες και όπλα στα σπίτια τους

Επικίνδυνη σπείρα που επιχείρησε να απαγάγει δύο ανήλικα παιδιά, σε καταυλισμό, στο Μαρκόπουλο Αττικής, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.
Το περιστατικό, που αποκαλύπτεται σήμερα, έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έξι Έλληνες Ρομά και ένας συνεργός τους, αλβανικής καταγωγής, επιχείρησαν να απαγάγουν δύο ανήλικα παιδιά, στην περιοχή του Σκοπευτηρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες επιτέθηκαν στην τετραμελή οικογένεια Ρομά, με απειλές, αλλά και τη χρήση σωματικής βίας. Αφού ακινητοποίησαν την 24χρονη μητέρα και τραυμάτισαν με μεταλλικό αντικείμενο τον 22χρονο σύζυγό της, επιχείρησαν να αρπάξουν τα δύο ανήλικα τέκνα τους.
Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνες, τη Δευτέρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο από τους δράστες του περιστατικού.
Σε βάρος όλων των μελών της σπείρας, εκκρεμούν εντάλματα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια όπου διαμένουν οι δύο συλληφθέντες, σε καταυλισμό αθίγγανων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο Kαλάσνικοφ με τους γεμιστήρες τους και 57 φυσίγγια, τέσσερα πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, κυνηγετική καραμπίνα, επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρία μαχαίρια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων μελών της σπείρας. 
 newsbeast.gr
Αναρτήθηκε από


*** Φρικτές εικόνες: Μεσαιωνικοί αποκεφαλισμοί στην Συρία από τους εξοπλιζόμενους από την Δύση τζιχαντιστές!!!
Φρικιαστικός αποκεφαλισμός νεαρού Σύρου στην Ράκα της Συριάς από τους ισλαμιστές που η Δύση αφειδώς εξόλισε για τρία συνεχή χρόνια.
πρόσφατος αποκεφαλισμός στη Ράκκα
.BvHXVw9IMAA002nBvHGIFwIgAASKEz
BvBgksRCMAE0e56Deir Ezzor
Στην Deir Ezzor το Ισλαμικό Κράτος έχει τοποθετήσει σειρές ολόκληρες από τα κεφάλια των αντιπάλων του σ΄έναν τοίχο. Ζούμε πάλι μεσαιωνικές καταστάσεις χάρις τα νεοταξίτικα κέντρα που ελέγχουν τις ΗΠΑ, και αποφάσισαν ν αυποστηρίξουν αυτούς τους "χρήσιμους" κανίβαλους.  Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
*** Ὑπεραγία Θεοτόκε Σῶσον Ἡμᾶς!
Απολυτίκιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   : http://youtu.be/2MVJty61Ejc  ,
Η πατρίδα μας προδόθηκε.
Προδόθηκε από πολιτικούς μας που καπηλεύτηκαν τα πάντα ...
Προδόθηκε από τους πλούσιους που εκμεταλλεύτηκαν τα πάντα
Προδόθηκε από τους δημοσιογράφους που χρησιμοποιήθηκαν από τους προηγούμενους
Προδόθηκε από τους συμμάχους μας ...
Προδόθηκε από τους φίλους μας
 Προδόθηκε από μας τους ίδιους που χάσαμε τα ιερά και τα όσια, τις αξίες που ανάδειξαν οι πρόγονοι μας σε όλους τους λαούς της γηςΗ πατρίδα μας όμως θα αντέξει.
Η Ελλάδα μας θα αντέξει, επειδή προστατεύεται.
Η Ελλάδα μας πληγώνεται, τραυματίζεται, πονάει, αλλά θα αντέξει, επειδή έχει προστασία, προστασία ισχυρή κι ανίκητη.
 Από τα δυτικά την προσέχουνε ο Γεράσιμος, ο Διονύσιος, ο Σπυρίδωνας. Κάθε βράδυ, συνεννοούνται και ορμάνε. Άλλος από εδώ, άλλος από εκεί. Βοηθάνε, όπως μπορούν, αποσοβούν κινδύνους συνέχεια, συνδράμουν με κάθε τρόπο τον καθένα μας. Γι' αυτό οι πιστοί εκεί στα Επτάνησα αλλάζουν τα λιωμένα παπούτσια των Αγίων. 
Τολμήστε να αμφισβητήσετε στους Κερκυραίους, στους Ζακυνθινούς, στους Κεφαλονίτες την προσφορά των Αγίων για να δείτε τι έχετε ν' ακούσετε.
 Από Βορά μας προσέχει ο Άη Δημήτρης, ο στρατηγός. 
Ο καβαλάρης στρατηλάτης.
 Στις θάλασσα ο Αη Νικόλας, προσέχει τους ναυτικούς μας στις απανταχού θάλασσες. Τολμήστε να αμφισβητήσετε τον Αη Νικόλα σε ένα θαλασσοδαρμένο ναυτικό, τολμήστε ....
 Από την Ανατολή, είναι ο Αρχάγγελος. Αυτός στο Μανταμάδο και στη Σύμη, ακοίμητος φρουρός με την σπαθάρα του.
Στην Πάτρα ο Αντρέας και στην Ήπειρο ο Κοσμάς. Στην Κρήτη ο Τίτος κι ο Μηνάς.
 Παντού παντού, η Ελλαδίτσα μας προστατεύεται, γι αυτός κι αυτός ο τόπος έχει τις περισσότερες εκκλησίες από όλο τον κόσμο, απ' όλους τους λαούς.
Το ξέρουν οι Έλληνες, συνειδητά ή ασυνείδητα ότι οι Άγιοι μας προστατεύουν. Γι' αυτό τώρα, που είναι τα ζόρια, ο κοσμάκης γεμίζει τις εκκλησίες.
 Πάνω από όλους τους Αγίους είναι όμως η Παναγία. Η Παναγία μας. Αρχιστράτηγος. Μάνα και Πολεμίστρια, Αγία και Προστάτιδα.
Η Υπέρμαχος Παναγία, η μάνα όλων των Ελλήνων, η μάνα που πονάει για τα παιδιά της, που πήραν τον στραβό δρόμο, αλλά μάνα είναι και τα πονάει.
Η Παναγία μας η μεσολαβήτρια στο Γυιό της, η Παναγία η Μεγαλόχαρη.
 Παναγία μου, βόηθα την Πατρίδα μας, βόηθα την Ελλάδα μας, βόηθα τους Έλληνες, βόηθα τα παιδιά Σου, επειδή όλοι μας εγκατέλειψαν ...
 ΑΜΗΝ
 Χρόνια Πολλά σε όλες Μαρίες, τις και τους Παναγιώτες, τις Δέσποινες.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες που σήμερα γιορτάζει η Μάνα τους.
hamomilaki
 
***  ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ!: Αποσύρετε άμεσα το νομοθετικό έκτρωμα που εσείς καλείτε “αντιρατσιστικό”!


Άμεση ήταν η αντίδραση των Παμποντιακών Συλλόγων στο άκουσμα της είδησης ότι η κυβέρνηση φέρνει αιφνιδιαστικά και εν μέσω θέρους το φερόμενο ως "αντιρατσιστικό", ανθελληνικό στην πραγματικότητα, νομοσχέδιο που νομιμοποιεί και δοξάζει τις γενοκτονίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός.
Με μία οργισμένη επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Παμποντιακός Σύλλογος "Αργώ" απαιτεί την άμεση απόσυρση του νομοθετικού αυτού εκτρώματος. Σας παρουσιάζουμε την επιστολή:
"Το προσχέδιο του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου της ελλαδικής συγκυβέρνησης υπηρετεί πλήρως την τουρκική απαίτηση για εδραίωση συνθηκών αμφισβήτησης, υπονόμευσης και τελικής απάλειψης του γεγονότος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν τίθεται καμία ποινική και διοικητική συνέπεια για την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας, την προσβολή Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών από εγκάθετους ελλαδίτες πολιτικάντηδες και ζερβούς αναρχο-φασίστες.
Αντιθέτως, επιβάλλεται βίαια στον κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη της Ελλάδας η υποχρεωτική αποδοχή της συνέχισης της παράνομης παρουσίας και δράσης στη χώρα κάθε λογής ληστοσυμμοριτών, δολοφόνων, ισλαμιστών εποίκων από αφρικανικές και ασιατικές χώρες και βέβαια γίνεται ιδιαίτερη μνημόνευση περί του «ολοκαυτώματος».
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η κάθε δίκαιη διαμαρτυρία Έλληνα πολίτη κατά του εποικισμού και βαρβαρικής ισλαμοποίησης της Ελλάδας, των κομματικών μαστροπών και νταβατζήδων των παράνομων εποίκων, θα καταστέλλεται «αυτοδίκαια» με παράλογα πρόστιμα έως και δεκάδων χιλιάδων ευρώ και με πολύχρονη φυλάκιση σε βάρος του. Ο παράνομος έποικος δεν θα χρειάζεται να πληρώσει ούτε δικηγόρο τα δικαστικά έξοδα θα υπεξαιρούνται από τον ίδιο τον διωκόμενο φορολογούμενο πολίτη (…).
Οι δικτατορικές μειοψηφίες της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, άβουλη ΝΔ) και η γνωστή αντιπολίτευση (σταλινικό ΚΚΕ, ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ, ρεπούσια ΔΗΜΑΡ) συμφωνούν ότι έχουν κοινό παρανομαστή: την επιβολή ενός κατεξοχήν δικτατορικού-φασιστικού νομοσχεδίου με στόχο την δίωξη και πάταξη της Εθνικής συνείδησης και ταυτότητας, την λογοκρισία και φίμωση της ελεύθερης έκφρασης για τις πραγματικές γενεσιουργές αιτίες των κοινωνικών και εθνικών προβλημάτων, την τρομοκράτησης του Έλληνα πολίτη.
Θυμίζουμε, παρεμπιπτόντως, τα νομοθετήματα των πιο πάνω συγκυβερνώντων κομματικών μορφωμάτων, με τα οποία στόχευσαν επιλεκτικά και πλήττουν συλλήβδην τις προσφυγικές Ρωμαίικες οικογένειες Ελλήνων του Πόντου από την πρώην Σοβιετική Ένωση στα καίρια ζητήματα, όπως η ιθαγένεια (ν.2790/2000, 2910/2001, 3284/2004 κ.α.), τα τοκογλυφικά «ειδικά» στεγαστικά δάνεια (2790/2000), η ολοκληρωτική περικοπή της σύνταξης ΟΓΑ (ν. 4093/2012), η υπεξαίρεση και καταλήστευση της ανταλλάξιμης περιουσίας των Ελλήνων προσφύγων (π.δ. 137/1998), η καταλήστευση των καταθέσεων και οικογενειακών τιμαλφών που άφησαν εκατοντάδες Ρωμαίοι Έλληνες του Πόντου στο ελληνικό προξενείο της Μόσχας κ.ο.κ.
Το εν λόγω νομοθετικό έκτρωμα, που μεθοδεύει και προωθεί η συγκυβέρνηση με δεκανίκι τα γνωστά δικτατορικά, τρομοκρατικά και φασιστικά μορφώματα, που φορούν τον μανδύα αριστερών προοδευτικών κομμάτων και οργανώσεων, αποτελεί το αποκορύφωμα του παραληρήματος, της μεθόδευσης για νομικίστικη καταστολή της όποιας συλλογικής ή ατομικής έκφρασης για διατήρηση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας.
Ήδη, έχει αναφερθεί περιστατικό εκβιασμού στην Αττική, όπου δημοτική «αριστεροπροοδευτική» διοίκηση αρνήθηκε οικονομική ενίσχυση σε σύλλογο Ποντίων, επειδή βάσει καταστατικού δέχεται ως μέλη μόνο άτομα με Ποντιακή καταγωγή και δεν δέχεται αλλοδαπούς εποίκους και δεν διδάσκει τους χορούς αυτών (…).
Οι σύλλογοι, οι φορείς, ο καθένας χωριστά οφείλουμε να προστατέψουμε όχι μόνο την Μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας, αλλά και το δικαίωμα μας και την υποχρέωση του κράτους στην διαφύλαξη της Εθνικής Ταυτότητας. Αυτήν, που αποτέλεσε και αποτελεί στόχο εξόντωσης από τα τουρκικά, ισλαμο-φασιστικά καθεστώτα (βλ. Γενοκτονίες) με την πάγια συνηγορία των ηγεσιών ελλαδικών ψευδοπροοδευτικών ζερβών μορφωμάτων.
Ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του στο τι θα συμβεί στα παιδιά και τα εγγόνια του, στη Νέα Γενιά εν γένει. Ας πάρει δείγματα γνώσης από τη Γενοκτονία, αλλά και τα φρικτά βασανιστήρια, τις μαζικές δολοφονίες σήμερα των Χριστιανικών κοινοτήτων στην Αφρική και Ασία από συντοπίτες-ομοϊδεάτες των εκατομμυρίων παράνομων ισλαμιστών εποίκων στην Ελλάδα, τους οποίους σπεύδουν να θέσουν υπό πλήρη ασυλία και νομικίστικο απυρόβλητο οι προαναφερόμενες δικτατορικές, φασιστικές μειοψηφίες στη συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση. Τα μαζικά αυτά εγκλήματα των ισλαμο-φασιστών αποκρύπτονται από τα ελεγχόμενα ελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και επωνύμους υπαλλήλους που τα υπηρετούν.
Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός δικαιοσύνης οφείλουν να αποσύρουν άμεσα το κατάπτυστο και μεθοδευμένο αυτό «αντιρατσιστικό» παραλήρημα.
Καλούμε τον κάθε ένα βουλευτή χωριστά να μην δεχτεί συζήτηση και ψήφιση του δικτατορικού, φασιστικού αυτού νομικίστικου εγχειρήματος σε μορφή νομοσχεδίου.
Με ομόφωνη απόφαση του Διευρυμένου ΣυμβουλίουΠαμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ»" 
*** ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!: «Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!»
 

Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων: Η συγκυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής
Αναλύσαμε βαθύτατα το αισχρό αυτό νομοθέτημα που ονομάζεται «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο είναι ένα νομοσχέδιο αρκούντως ασαφές για να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, επιβάλλει λογοκρισία και ποινές σε οποιονδήποτε αντιστέκεται στην αλλοίωση του Εθνικού και Κοινωνικού ιστού της Πατρίδας μας και βεβηλώνει την μνήμη των θυμάτων των γενοκτονιών του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Πάνω σε αυτό το νομοσχέδιο που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, επειδή θα το υπερψηφίσουν σίγουρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να ασκήσει πολιτικαντισμό. Για να μην δείξει την άκρατη χαρά του για το εν λόγω ανθελληνικό νομοσχέδιο, επέλεξε να δείξει τις «διαφωνίες» του, καταθέτοντας τροπολογίες που το κάνουν ακόμα πιο αισχρό και ανθελληνικό, για να παραστήσει την αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς.
Ιδού πως περιγράφουν οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ το περιεχόμενο των τροπολογιών: «Στην κορυφή της παρέμβασης των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρίσκεται η τροπολογία με σκοπό «να οριοθετηθεί με σαφήνεια η αξιόποινη πράξη και ο ποινικός κολασμός εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και να διασφαλισθούν οι ουσιαστικές και δικονομικές εγγυήσεις, ώστε να επιτυγχάνεται η αποτελεσματική δίωξή τους». Οι άλλες τροπολογίες αφορούν την προστασία θυμάτων ρατσιστικής βίας, την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης, την απόδοση ευθύνης και την επιβολή κυρώσεων κατά νομικών προσώπων για θέματα ρατσιστικής βίας και τη χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους…».
Κοινώς ενώ το «αντιρατσιστικό» των Σαμαροβενιζέλων επιφυλάσσει βράβευση για όποιον λαθρομετανάστη ψευδομαρτυρεί εναντίον Ελλήνων, οι συριζαίοι βάζουν επιπλέον βραβεία και επαναφέρουν και το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους. Η ουσία του όλου ζητήματος, όπως προείπαμε, είναι ότι πρόκειται για τροπολογίες που κατατίθενται εκ του ασφαλούς σε ένα νομοσχέδιο άκρως ανθελληνικό που θα ψηφίσουν οι μνημονιακοί.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής. Στη σχετική Πρόταση Νόμου που κατέθεσε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 (και δεν ήρθε ποτέ για συζήτηση, ούτε αναφέρθη από τα αργυρώνητα ΜΜΕ) η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρονται λεπτομερώς οι νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν, ώστε να περιοριστεί άμεσα η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο γενικό «αντιρατσιστικό» κλίμα εμφανίστηκε πάλι η αλήστου μνήμης Ρεπούση, για να αμφισβητήσει ακόμη και τον χορό του Ζαλόγγου. Για την πάταξη τέτοιων θλιβερών φαινομένων που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προβλέπει αυστηρότατες ποινές.
Διευκρινίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη Πρόταση Νόμου στην ουσία θεσπίζεται ιδιώνυμο αδίκημα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών. Σήμερα παρατηρείται το εξής θλιβερό φαινόμενο: όσοι αλλοδαποί εγκληματίες έχουν σκοτώσει συμπολίτες μας (υποθέσεις Μανόλη Καντάρη, Θανάση Λαζανά καθώς και άλλες) έχουν ήδη καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Η πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής λύνει άμεσα αυτό το μείζον θέμα, στέλνοντας στη φυλακή κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί. Εντελώς αντίθετη γνώμη βέβαια έχουν τα ανδρείκελα του κατεστημένου, που αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια μέσα στις θωρακισμένες BMW και στις βιλάρες τους στα βόρεια προάστια.
Ακολουθούν τα πιο σημαντικά σημεία της σχετικής πρότασης Νόμου:
ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Στην πρόταση νόμου για την «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης και τη διαφύλαξη της εθνικής μνήμης»
Το φαινόμενο της παράνομης (λαθραίας) μετανάστευσης, έχει αναδειχθεί σε μείζον πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία από το 1991 μέχρι σήμερα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν ξεκάθαρο χαρακτήρα ασύμμετρης απειλής. Στην ουσία πρόκειται για καθοδηγούμενη εισβολή στα πλαίσια ενός ακήρυκτου πολέμου, που απειλεί να καταλύσει την εθνική μας κυριαρχία.
Η δημόσια τάξη της χώρας έχει διασαλευθεί πλήρως και οι Αρχές δεν μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά τους Έλληνες πολίτες που πέφτουν καθημερινά θύματα ειδεχθών εγκληματικών ενεργειών. Για την κατάσταση αυτή ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό το χαλαρό πλαίσιο της ποινικής νομοθεσίας της χώρας μας.
Διαφύλαξη της εθνικής μνήμης: Είναι διαπιστωμένο ότι τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται συστηματική προσπάθεια από διάφορα κέντρα του εξωτερικού, καθώς επίσης και από εντεταλμένους εκπροσώπους του ξένου παράγοντα στο εσωτερικό, για την άμβλυνση της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων πολιτών. Κρίνεται συνεπώς επιβεβλημένο για την Πολιτεία να μην παραμείνει αδρανής απέναντι στο φαινόμενο αυτό και να τονίσει την ανάγκη για ενδυνάμωση της αγωνιστικότητας που συντελεί στη διατήρηση της Λαϊκής Κυριαρχίας (άρθρο 1 Συντάγματος).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ
Άρθρο 1
«Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης»

Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής),   τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
Άρθρο 3
«Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης»
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.  
ΠΗΓΗ

***    Σιάτιστα, ξενάγηση στην πόλη των Ευεργετών και των κρυμμένων θησαυρών (βίντεο)
Τα βίντεο είναι από τις αρχές καλοκαιριού και ο γνωστοί σε όλους μας Τάκης Διδώλης καθηγητής φυσικής αγωγής και ο Τάκης Σιάσιος φιλόλογος κάνουν ξενάγηση σε group τουριστών από την Καλαμάτα και αφηγούνται την ιστορία για την ωραία μας Σιάτιστα, και επισκέφτονται το Εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης μας.

  

κ. Σταμάτη βρήκαμε βίντεο από την επίσκεψη σας στη Σιάτιστα μας και τα έχουμε κάνει δημοσίευση
Δείτε τα βίντεο με την σειρά :
1.- ΣΙΑΤΙΣΤΑ ενημέρωση από Γυμναστή 8/6/2014    : http://youtu.be/StU2vbItJRc ,
2.- ΣΙΑΤΙΣΤΑ διαδρομή αφήγηση 2 2014  : http://youtu.be/EZAeQmaFjkg ,
3.- ΣΙΑΤΙΣΤΑ στην Ι.Μητρόπολη ενημέρωση φιλόλογου  : http://youtu.be/fsKMRlYonoc ,
4.- Μουσείο εκκλησιαστικό στη μητρόπολη ΣΙΑΤΙΣΤΑ ενημέρωση 8/8/2014 : http://youtu.be/eq8wHUiCsqE  ,
5.- Μουσείο Ι Μητρόπολης Σιάτιστα 8/8/2014 ενημέρωση Θεολόγος : http://youtu.be/5nRW3idO19s 
6.-  ΣΙΑΤΙΣΤΑ διαδρομή πόλης ενημέρωση 2014  : http://youtu.be/LICLQgZUJLw  ,
Άρθρο www.siatista.info - Bίντεο Σταμάτης Σκουλικάς
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το siatista.info δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Aπαγορεύονται τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια, και θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.  Από http://www.siatista.info/  .-

 ***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
 http://www.youtube.com/stamos01 ,       3604     video.-       
http://www.youtube.com/stamatios01 , =  1984    video .- 
http://www.youtube.com/vlasiskal , =        1995  video.- 
Σύνολον                                                      7583 βίντεο   .-
http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2581  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  270   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    613.– https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   199 .-                                 
~** http://www.twitter.com/stamos01/
~*  https://www.facebook.com/groups/1457837701152462/   ,  ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  Μέλη  ,
~** https://www.facebook.com/groups/501422786670498/  , Αμφικτυονία-Amphictyonic League Ελληνισμού .-
 ~* http://www.siatista.info/ .- ΣΙΑΤΙΣΤΑ .-

~ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ και  ΜΟΝΑΧΟΙ από το Αρφαρά  Μεσσηνίας  Πέμπτη 24  Ιουλίου  2014  :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/07/24-2014.html ,
~  Άρωμα ενημέρωσης Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014   :   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/07/24-2014.html , .- 
~ Άρωμα  ενημέρωσης  Παρασκευή  25 Ιουλίου  2014  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/07/25-2014.html , .-
~   Άρωμα από το αγιάζι της ενημέρωσης 26 Ιουλίου 2014    :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/07/26-2014.html , .-
~  Άρωμα Ελλάδας ΣΑΛΑΜΙΝΑ ημερήσια εκδρομή Κυριακή 27-07-2014   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/07/27-07-2014.html ,.-
~  Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014    :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/07/28-2014.html ,.- 
 ~  Άρωμα στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  29  Ιουλίου 2014   : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/07/29-2014.html  , .-  
~  Άρωμα  στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  30  Ιουλίου  2014   : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/07/30-2014.html ,.- 
~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014    :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/07/31-2014.html , .- 
 ~  
ΑΝΑΡΤΗΓΣΕΙΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2014  :
 ~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/08/01-2014.html , .-
~  Επιλογές  Θεμάτων  Παρασκευή  01  Αυγούστου  2014   : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/08/01-2014.html ,
~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσγς Σάββατο 02 Αυγούστου 2014   : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/08/02-2014.html  , .-
~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 03 Αυγούστου 2014   : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/08/03-2014.html ,  .-
~  Επιλογές Θεμάτων Κυριακή 03 Αυγούστου 2014 :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/08/03-2014.html , .-
~ Διαδρομές  από  επισκέψεις  στο Άγιον Όρος
03-Αυγούστου  2014 ,   : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html , .-

~  Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 12 Αυγούστου 2014   : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/08/12-2014.html  ,.- 
~  Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014 14    : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/08/14-2014-14.html , .-  
~  Πάσχα καλοκαιριού, Κοίμηση Θεοτόκου 14,15 Αυγούστου 2014   : http://snsarfara.blogspot.gr/2014/08/1415-2014.html  , .- 
~   Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014 : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/08/15-2014.html ,.- 
~ Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 16 Αυγούστου 2014     : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/08/16-2014.html , .- 
~ ΄Ομορφες σελίδες Επιλογών Σάββατο 16 Αυγούστου 2014   : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/08/16-2014.html ,.-
 

2 σχόλια:

  1. * Ο φίλος δεν μπορεί πάντοτε να σε ωφελεί , αλλά ο εχθρός σου μικρός κι΄ αν είναι μ μπορεί πάντοτε να σε βλάψει ! {Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης } .-
    * Πολλοί επαινούν εκείνο , που πρέπει να γίνει , αλλά λίγοι είναι εκείνοι που επιχειρούν να το κάνουν , !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ~ Στην ανάγνωση των ιερών γραφών βρίσκεται η παρηγοριά κάθε θλίψης .-

    ~ Όποιος ξοδεύει όπου δεν πρέπει , δεν έχει εκεί οπού πρέπει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή