ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Όμορφα λόγια ν΄ αγαπιώμαστε Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Όμορφα λόγια  ν΄ αγαπιώμαστε Πέμπτη 12  Σεπτεμβρίου  2013 :

ΠΑΤΡΑ γέφυρα Χ.Τρικούπη

Ελλάδα  σ ΄αγαποώ !

Όταν  τα πουλάκια κελαϊδάνε !

ΜΕΛΙΓΑΛΑ πηγάδα !!

*** Ενημέρωση  και  πολλά  άλλα από  Ελλάδα  και .... :

*** 71χρονος Αλβανός μαζί με άλλους τέσσερις υπεύθυνοι για ληστεία
  Ένας 71χρονος Αλβανός συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτης ως υπεύθυνος μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς του για ληστεία που είχε γίνει τον Απρίλιο στα Φιλιατρά, σε βάρος τριών γυναικών. Ειδικότερα, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5 Αλβανών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ύστερα από εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον ανακριτή Κυπαρισσίας, συνελήφθη στις 10 Αυγούστου ο ένας από αυτούς, ηλικίας 71 ετών, στην Κρήτη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι. Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση και διασταύρωση των στοιχείων, που συλλέχθηκαν μεθοδικά από φυσικές και τεχνικές μεθόδους, εξακριβώθηκε η συμμετοχή τους στη ληστεία. Στις 18 Απριλίου τα ξημερώματα, στα Φιλιατρά, αφού οι δράστες μπήκαν σε σπίτι που διέμεναν η μητέρα με τις δύο κόρες της, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 700 ευρώ, τρία κυνηγετικά όπλα, 3.500 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές (δύο τηλεοράσεις και δύο κινητά). Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων, ενώ ο 71χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Κυπαρισσίας. - 

***  Ένα βήμα πριν από την υπογραφή σύμβασης της πράξης εφαρμογής στο Ασπρόχωμα          
           Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης με τον ανάδοχο της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Ασπροχώματος, αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος των δικαιολογητικών του, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Δήμο Καλαμάτας με το πέρας της τακτικής σύσκεψης χθες στην Πολεοδομία για την εξέλιξη των πολεοδομικών ζητημάτων.
Όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για τη μελέτη πολεοδόμησης του Ασπροχώματος, έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά αίτημα για τη χρηματοδότησή της από το Πράσινο Ταμείο.
  Πολεοδομικές μελέτες
Στα υπόλοιπα θέματα οι εξελίξεις έχουν ως εξής:

-Πολεοδομική μελέτη Βέργας: Η μελέτη οριοθέτησης ρεμάτων παραδόθηκε από τη μελετήτρια και έχει αποσταλεί για έγκριση στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Η γεωλογική μελέτη είναι προς έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ.
-Πολεοδομική μελέτη Μικρής Μαντίνειας: Εγκρίθηκε η γεωλογική μελέτη στις 11 Ιουνίου από τη Διεύθυνση Οικοδομικού και Κτηριοδομικού Κανονισμού του ΥΠΕΚΑ. Ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία στη μελέτη των ρεμάτων, ώστε να διαβιβασθούν μαζί με την πολεοδομική μελέτη στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων και να ακολουθήσουν οι διαδικασίες έγκρισης.
-Πολεοδομική μελέτη Κηπούπολης: Υποβλήθηκαν 35 ενστάσεις κατά τη β΄ ανάρτηση της πράξης εφαρμογής, που βρίσκονται σε φάση καταγραφής, ώστε να αποσταλούν στο μελετητή, κάτι που θα έχει γίνει έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσει η επεξεργασία των ενστάσεων από το μελετητή και θα πραγματοποιηθεί και τρίτη ανάρτηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε να κυρωθεί κατόπιν η πράξη εφαρμογής από τον περιφερειάρχη.
-Πολεοδομική μελέτη πυκνοδομημένων Ανατολικής Παραλίας – Αγίας Άννας:
Ανατολική Παραλία: Εξετάσθηκαν οι ενστάσεις από το μελετητή και επίκειται συνεργασία με την υπηρεσία για την ενημέρωση της μελέτης.
Αγία Άννα: Έχουν διαβιβασθεί οι ενστάσεις στο μελετητή και εκκρεμεί η διαδικασία οριοθέτησης του ρέματος της περιοχής.
-Πολεοδομική μελέτη Αρτέμιδος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταχώρησής της στο Κτηματολόγιο. Πρέπει να καθορισθούν οι αξίες γης για την επιβολή της εισφοράς σε χρήμα και να εγκριθούν οι πίνακες επικειμένων.
  Πράξεις αναλογισμού
Έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος: α) Μπουλούκου, β) Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ναυαρίνου. Έγινε αυτοψία με την Υπηρεσία Δημοσίων Κτημάτων για καθορισμό αξίας στην πράξη αναλογισμού Μεγάλου Αλεξάνδρου, Υψηλάντου, Βουλγαροκτόνου και αναμένεται διόρθωση του πίνακα επικειμένων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μετά από παρατηρήσεις της Κτηματικής Υπηρεσίας.
Δεν υπάρχει εξέλιξη στην πράξη αναλογισμού Αγίου Δημητρίου Αρκάδων.
  Κύρωση δικτύου κοινοχρήστων στα Λέικα
Έχουν αποσταλεί για κύρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τόσο το τμήμα του κοινοχρήστου χώρου που έχει γίνει με χρηματοδότηση ιδιωτών, όσο και το υπόλοιπο τμήμα μελέτης που εκπονήθηκε από την Πολεοδομία (2.7.2013). Εκτιμώμενος χρόνος ελέγχου του φακέλου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση έως τέλος Σεπτεμβρίου.
  Άλλα θέματα
Όσον αφορά στα αυθαίρετα κτίσματα που έχουν κατασκευάσει οι Ρομά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έχουν καταγραφεί με τη βοήθεια ορθοφωτοχάρτη και έχουν συνταχθεί εκθέσεις αυθαιρέτων.
Τέλος, όσον αφορά στην καταβολή αποζημιώσεων για ρυμοτομούμενα, έχει συνταχθεί πίνακας με βάση δικαστικές αποφάσεις και δηλώσεις αποδοχής στο ύψος της αντικειμενικής αξίας.
Επιμέλεια: Χάρης Χαραλαμπόπουλος
 
***  Αναστέλλει τη λειτουργία του το Πανεπιστήμιο, δεν πραγματοποιούνται εγγραφές ούτε στο ΤΕΙ
 Να αναστείλει τη λειτουργία του αποφάσισε χθες το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αποδεχόμενο την πρόταση του Σωματείου του Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού του Ιδρύματος, όπως σημείωσε στο «Θ» ο γραμματέας του, Βαγγέλης Φιλόπουλος. Οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου αντιδρούν στο θέμα της διαθεσιμότητας, ενώ το Πανεπιστήμιο θα μείνει κλειστό από τη Δευτέρα 16 μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται και η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Όπως ανέφερε χθες στο «Θ» η γραμματέας του Συλλόγου τους Σταυρούλα Μπάμπαλη, η Ομοσπονδία τους έχει κηρύξει απεργία έως και τις 20 Σεπτέμβρη, αλλά την Παρασκευή θα γίνει και νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων, για να αποφασιστεί ποια θα είναι η συνέχεια. Όπως μας είπε ακόμη η κα Μπάμπαλη, εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ αυτές τις μέρες δεν πραγματοποιούνται, ενώ πρόσθεσε ότι ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρει πως θα γίνουν από 19 έως και 27 Σεπτεμβρίου τις ώρες 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. Μ.Ν. -
 
***  Ενημέρωση για στοματική υγεία και καπνό Τελευταία  
Ευρωπαϊκή Ημέρα Στοματικής Υγείας η σημερινή και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την απειλή του καπνίσματος όσον αφορά στη στοματική υγεία: -Η χρήση του καπνού με οποιονδήποτε τρόπο είναι η σοβαρότερη απειλή για την υγεία που θα μπορούσε να αποφευχθεί και αποτελεί τον κύριο λόγο θανάτων που θα μπορούσαν να έχουν προληφθεί. -Ευθύνεται για σχεδόν 700.000 θανάτους ετησίως στην Ε.Ε. -Μέχρι το 2030, αν δεν υπάρξουν δραματικές μειώσεις στη χρήση του καπνού, ο αριθμός των θανάτων παγκοσμίως αναμένεται να ανέλθει στα 10.000.000 ετησίως. -Το 2012 κάπνιζε σχεδόν το 30% όλων των πολιτών της Ε.Ε. -Το 70% των καπνιστών άρχισε το κάπνισμα πριν από την ηλικία των 18 και το 94% των καπνιστών πριν από την ηλικία των 25. -Το 50% των καπνιστών πεθαίνει πρόωρα. Κατά μέσο όρο οι καπνιστές χάνουν 10-15 χρόνια ζωής. -Για κάθε τσιγάρο που καπνίζει κανείς συντομεύεται ο κύκλος ζωής του κατά 5 λεπτά. -Συνδυασμένη χρήση καπνού και αλκοόλ συνδέεται με το 90% των στοματικών καρκίνων. -Ο στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «να μην καπνίζει το 80% του Ευρωπαϊκού πληθυσμού μέχρι το 2000» επιτεύχθηκε μόνο σε μία χώρα της Ε.Ε., τη Σουηδία. -Οι δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης, με συντηρητικές εκτιμήσεις, για την αντιμετώπιση των βλαπτικών συνεπειών του καπνίσματος ανέρχονται σε 25,3 δισ. ευρώ. - 
 
***  Διαφοροποίηση των δασκάλων, αποφάσισαν 48ωρη μαζί με όλο το Δημόσιο
        Απόφαση για 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο, έλαβε η ολομέλεια των προέδρων των συλλόγων των δασκάλων με το ΔΣ της ομοσπονδίας τους, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Παράλληλα, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε τρίωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, για να συμμετέχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια με αφορμή την έναρξη της πενθήμερης απεργίας των καθηγητών και με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ. Η απόφαση των δασκάλων προβλέπει περιφερειακές συνελεύσεις των συλλόγων στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου και νέα συνέλευση στις 19 του μήνα για επανεκτίμηση της κατάστασης και για να εξεταστεί το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Newsroom ΔΟΛ - 
 *** Εθιμοτυπική παράδοση - παραλαβή ενός ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου         
        Εθιμοτυπική παράδοση - παραλαβή ενός ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου έγινε χθες το μεσημέρι στο Άσυλο Ανιάτων Καλαμάτας, παρουσία του προϊσταμένου, πατέρα Ευσταθίου και του δημάρχου Π. Νίκα.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν ακόμη ο εκπρόσωπος του προέδρου του Συλλόγου «Αριστομένη» Νέας Υόρκης και α΄ αντιπρόεδρου της Αμφικτιονίας, Σταύρου Κ. Γιαννόπουλου, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου Costa, Κωνσταντίνος Στ. Ξηρογιάννης, μαζί με τον ομογενή και κύριο δωρητή του εν λόγω ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου, Γεώργιο Μακρόπουλο.

*** Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος         
          
Στο Δήμο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις περιοχές Φραγκοπήγαδο, Μεταμόρφωση Σωτήρος, 6η Παρ. Αθηνών, Σχολές ΟΑΕΔ, Αθανασίου Ασπρόχωμα, Παλιός Γ. Γεώργιος, Ελαιουργείο Δημητρακόπουλου και Κάρτσωνα, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Παρασκευή, από 8.00 έως 12.30.



***Τεχνικοί σύμβουλοι σε νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις του Δήμου Καλαμάτας
        Με απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας ορίστηκαν αρμόδιοι για τεχνικά θέματα των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου που δε διαθέτουν Τεχνική Υπηρεσία. Έτσι, για τη «Βιομηχανικά Σφαγεία – Αγορά Καλαμάτας Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» ορίσθηκε ο Νικ. Γιαννακόπουλος, αρχιτέκτονας μηχανικός, για τη «Διοκλής ΑΕ» ο Σωτ. Μαντούβαλος, πολιτικός μηχανικός και για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ο Βασ. Διαμαντόπουλος, πολιτικός μηχανικός. Οι τρεις τους θα έχουν ως αρμοδιότητα τη συνεργασία με τις διοικήσεις των συγκεκριμένων Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου για την επίλυση τεχνικών θεμάτων, τη σύνταξη τεχνικών προγραμμάτων, τη σύνταξη τυχόν απαιτούμενων μελετών, την επίβλεψη έργων κ.λπ. - 

***Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού την Κυριακή στην Καλαμάτα
 Στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου «Raceforthecure 2013» που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σκυταλοδρομία ενημέρωσης σε 5 πόλεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα. Η ενημερωτική εκδήλωση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 τα πρωί, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: -Ο Αθαν. Χαλαζωνίτης, συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού Τμήματος Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», με θέμα: «Ο ρόλος της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» -Η Ελένη Λέκα, κοινωνική λειτουργός, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής», με θέμα: «Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης» -Η Γιούλα Μαρμαρά, εθελόντρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ», με θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο μαστού». -

***

*** Αθλητική  ενημέρωση :
 
~** Στο δημαρχείο Κηφισιάς

Η κλήρωση της Α1 βόλεϊ ανδρών 2013-14

Αθήνα
Στο δημαρχείο της Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, καλωσόρισε τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τους αθλητές, τους παράγοντες των σωματείων και τους διαιτητές.
«Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Το καλοκαίρι κάναμε πολύ δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις Οι παράγοντες όλων των ομάδων έχουν καταλάβει πως θα πρέπει να είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι για να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης.
«Τα ρόστερ δείχνουν πως δεν υπάρχουν φαβορί και πως καμία ομάδα δεν λες πως μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο. Έχουμε καλούς διαιτητές και πολύ καλούς προπονητές. Αν δεν υπάρξει γκρίνια όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και σε λίγο θα ακούσουμε και μία ακόμα έκπληξη που αποφασίστηκε πριν από λίγο στο ΔΣ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές», συμπλήρωσε.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, δήλωσε: «Σας καλωσορίζω στη φιλόξενη πόλη μας. Η Κηφισιά έχει τρεις ομάδες σε υψηλό επίπεδο, το μπάσκετ Ανδρών, το βόλεϊ Ανδρών με τον ΑΟΚ και τον Ηρακλή Κηφισιάς στις Γυναίκες. Καλούμε τους φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και ελπίζω πως για άλλη μια σεζόν η ομάδα της πόλης μας θα πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά το Σαββατοκύριακο θα το περνάω στο Ζηρίνειο, αλλά θα βλέπω και τον... Πανιώνιο».
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα, υγεία σε όλους και υψηλής ποιότητας θέαμα, όπως παραδοσιακά προσφέρει το βόλεϊ, ειδικά φέτος που θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τις μισές ομάδες να είναι από την Περιφέρεια. Το μυαλό μας είναι στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά που τόσο έχει προσφέρει στο άθλημα και τόσο πολύ λείπει σε όλους μας.
»Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους ανθρώπους του βόλεϊ. Έχει τη βούληση να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Στο θέμα των γηπέδων θα πρέπει οι αρμόδιες Περιφέρειες να κινηθούν τάχιστα. Εύχομαι μία καλή σεζόν. Στόχος μας είναι η Ανάπτυξη του αθλητισμού και η στήριξη του αθλητή».
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, επισήμανε ότι «το άθλημά μας ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχει μια ασυνήθιστη ηρεμία. Είμαι σίγουρος πως θα βγει πέρα η χρονιά και τη νέα θα θυμόμαστε μόνο ωραίες εικόνες. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας για το θέμα των γηπέδων, αλλά και για το οικονομικό».
1η - 12η αγωνιστική
Α.Ο. Κηφισιάς-Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός-Λαμία
Άρης-Εθνικός Αλεξ/πολης
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός
Παμβοχαϊκός-Α.Ε.Κ.
Νίκη Αιγινίου-Π.Α.Ο.Κ.

2η - 13η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Α.Ο. Κηφισιάς
Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
Λαμία-Άρης
Εθνικός Αλεξ/πολης-Παναχαϊκή
Παναθηναϊκός-Παμβοχαϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.

3η - 14η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Νίκη Αιγινίου
Άρης-Φοίνικας Σύρου
Παναχαϊκή-Λαμία
Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξ/πολης
Α.Ε.Κ.-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Π.Α.Ο.Κ.

4η - 15η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Άρης
Α.Ο. Κηφισιάς-Ολυμπιακός
Φοίνικας Σύρου-Παναχαϊκή
Λαμία-Παμβοχαϊκός
Εθνικός Αλεξ/πολης-Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός

5η - 16η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Νίκη Αιγινίου
Άρης-Α.Ο. Κηφισιάς
Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου
Α.Ε.Κ.-Λαμία
Παναθηναϊκός-Εθνικός Αλεξ/πολης
Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ.

6η - 17η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Παμβοχαϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Παναχαϊκή
Ολυμπιακός-Άρης
Φοίνικας Σύρου-Α.Ε.Κ.
Λαμία-Παναθηναϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Εθνικός Αλεξ/πολης

7η - 18η αγωνιστική
Α.Ε.Κ.-Νίκη Αιγινίου
Παμβοχαϊκός-Α.Ο. Κηφισιάς
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου
Εθνικός Αλεξ/πολης-Λαμία
Άρης-Π.Α.Ο.Κ.

8η - 19η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Α.Ε.Κ.
Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός
Άρης-Παναχαϊκή
Φοίνικας Σύρου-Εθνικός Αλεξ/πολης
Π.Α.Ο.Κ.-Λαμία

9η - 20ή αγωνιστική
Εθνικός Αλεξ/πολης-Νίκη Αιγινίου
Παναθηναϊκός-Α.Ο. Κηφισιάς
Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός
Παμβοχαϊκός-Άρης
Λαμία-Φοίνικας Σύρου
Παναχαϊκή-Π.Α.Ο.Κ.

10η - 21η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Λαμία
Α.Ο. Κηφισιάς-Εθνικός Αλεξ/πολης
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Άρης-Α.Ε.Κ.
Παναχαϊκή-Παμβοχαϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Φοίνικας Σύρου

11η - 22η αγωνιστική
Φοίνικας Σύρου-Νίκη Αιγινίου
Λαμία-Α.Ο. Κηφισιάς
Εθνικός Αλεξ/πολης-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Άρης
Α.Ε.Κ.-Παναχαϊκή
Παμβοχαϊκός-Π.Α.Ο.Κ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

*** Σπουδαία ενίσχυση με Ταχματζίδη         
             Με μια εξαιρετική ενισχυτική κίνηση ολοκλήρωσε όπως όλα δείχνουν τις μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου ο νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική Μεσσηνιακός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον 21χρονο ακραίο μέσο Αλέξανδρος Ταχματζίδη. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου και επήλθε η οριστική συμφωνία και πλέον από σήμερα ενσωματώνεται στην προετοιμασία των «πρασίνων».
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Ταχματζίδης θεωρήθηκε πριν από λίγα χρόνια μεγάλο ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική και κατόπιν Ρούβας (Γ΄ Εθνική), Επανομή (Β΄ Εθνική) και Επισκοπή (Β΄ Εθνική). Στις πρώτες του δηλώσεις αργά χθες το βράδυ στο «Θάρρος» εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Μεσσηνιακό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και βεβαίως να αποτελέσει η παρουσία του στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την πορεία ανόδου, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές.
Από κει και πέρα οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με την Κόρινθο, δίνοντας σήμερα φιλικό παιχνίδι στην έδρα τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας και ο Δημήτρης Τσάκωνας αναμένεται να προβεί σε μια σειρά δοκιμών.
Ν. Μπ.



***
 
 



 BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
Μελιγαλάς Δεν  ξεχνώ !!
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2651   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1169   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1176   video.-
                                                                        Σύνολο  :  4996     βίντεο ανηρτημένα .-
***  Βιντεο  -  παρουσιάσεις  από ΒΑΡΝΑ  Βουλγαρίας  2013 :
751 Βάρνα Βουλγαρίας είσοδος 2013: http://youtu.be/V8klYsYW6Ms ,
60/752 Βάρνα Βουλγαρίας αφήγηση 2013: http://youtu.be/8xkQSIOCeCc  
753 ΒΑΡΝΑ Βουλγαρίας περιήγηση 2013: http://youtu.be/EyQNAieDKUk
754 Ι Ν Γέννησης  Παναγίας  Βάρνας  2013: http://youtu.be/A7gPL5SwQAo ,
 758 Εκκλησία  στην Βουλγαρία  Παναγίας 2013: http://youtu.be/7YGlyI9gQHU , 
759 Βάρνα  εκκλησιασμός στην Γέννα  Παναγίας  2013: http://youtu.be/RUaigTE8SfI  
760 BARNA  αφήγηση  2013: http://youtu.be/Skcgaxc1Gjg  ,
761 ΒΑΡΝΑ  Βουλγαρίας μπαίνοντας 2013 http://youtu.be/NyJPiL0AVz0,
~762 Βουλγαρία Βάρνα 2013: http://youtu.be/K8ydswdkVnI ,
763Βάρνα  Αγ   Κωνσταντίνος  Ελένη  2013: http://youtu.be/59VB316BqB4,  - 10 -
 764 Ακτή  Κωνσταντίνου Ελένης Βουλγαρία  Βάρνα  2013: http://youtu.be/otkozuHqCXY ,
70/765 Θέρετρο Χρυσή άμμος Βάρνας 2013: http://youtu.be/o3Ge_lXBU7A ,  -70-
773 Ακτή Βάρνας Κωνσταντίνου Ελένης 2013: http://youtu.be/GcFbDRVulMU ,
777Θέρετρο Βάρνας Κωνσταντίνου Ελένης 2013: http://youtu.be/XUrix4jYjZk ,
73/ 778 ΒΑΡΝΑ τουριστικά θέρετρα 2013: http://youtu.be/Kqi6kYrkLzQ ,
770ΒΑΡΝΑ γιά  Χρυσή άμμο  θέρετρο  2013: http://youtu.be/3OfaPIybp_g   
780 ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ Βάρνα 2013: http://youtu.be/tGY-HdKd868 ,
781Άκουα πόλης  Χρυσή άμμος Βάρνας  2013: http://youtu.be/AYsm-EfURaw ,
848Βουλγαρία  Χ Δ  τραγούδι  2013: http://youtu.be/EpT_jWVGd3s ,
806ΘΕΡΕΤΡΟ ΧΡΥΣΗ  ΑΜΜΟΣ  ΒΑΡΝΑΣ  2013: http://youtu.be/RpJrmJcJZSo , - 20 -Βίντεο ...  
565    ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2013 αφήγηση Βουκουρέστι Κωνστάντζα¨: http://youtu.be/pD8e1o9JHiM , 
 566   Ρουμανία 2013  προς Κωνστάντζα: http://youtu.be/4RpbLHgwOnc ,
567 ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2013 στο διάβα ενημέρωση: http://youtu.be/180gptWQ7Ac ,
568  Ρουμανία  2013 διαβαίνοντάς την: http://youtu.be/yOM9kFtsUWk ,
569 Ρουμανία  2013  πεδιάδα διάβα: http://youtu.be/gNrFK2BdGqc,,  25
570 Ρουμανία 2013 ο ξεναγός αφηγείται: http://youtu.be/PgIPCACk_Is  ,
571 ΡΟΥΜΑΝΊΑ  2013  διαβαίνοντας  Μαθαίνοντας: http://youtu.be/6dIvCIQ0axI , 
572 Ρουμανία  2013 η Ιστορία  αφήγηση: http://youtu.be/3ibCUpcY4A8 ,
Ρουμανία  και  Ιστορία  2013 αφήγηση  273: http://youtu.be/1qvet2l8oEU ,
574Ρουμανία 2013 Δούναβης  αφήγηση: http://youtu.be/DrtlSldZuCU   , - 30 -

~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/08/22-28-2013-29-2013.html , Εκδρομή  Βουλγαρία -  Ρουμανία 22-28  Αυγούστου  2013  Πέμπτη  29  Αυγούστου  2013 ,  Α΄ Μέρος  εκδρομής .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/08/29-2013.html , Εκδρομή-Διαδρομές Βουλγαρία -Ρουμανία  29  Αυγούστου  2013 :
Β΄ Μέρος  εκδρομής 22-28 Αυγούστου 2013  στην Βουλγαρία  καί  Ρουμανία : Μέσα  από   Φωτογραφίες και  Βίντεο ....   snstam , stamos01  Arfara  Greece  2013 .-


~ ~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/08/29-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  29  Αυγούστου  2013.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/08/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  30  Αυγούστου  2013.-
~
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/08/31-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  31  Αυγούστου  2013.- 

 ~  ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :

Βλέπω  θυμάμαι !

*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-
                                           Φωτογραφίες  καί  ΑΡΦΑΡΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 
 
 
 

~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/01-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Σεπτεμβρίου  2013.-                                                                                                               ~    http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/02-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου  2013.-
 
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/31-08-02-09-2013-02-2013.html , Αθλητικό  τριήμερο 31-08 έως  02-09-2013 Δευτέρα  02-Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τρίτη  03  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαδρομές Ελλάδα - Βουλγαρία - Ρουμανία μέσα από  φωτογραφίες και Βίντεο 2013 .-
 ~   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 - Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ   Τρίτη   03  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εικόνες  Βίντεο Διαδρομές ιστορικές  αναφορές  ενημερώσεις Ανέκδοτα  , Τετάρτη  04  Σεπτεμβρίου  2013 .-
 ~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  04   Σεπτεμβρίου  2013.-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html  ΣΟΦΙΑ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/06-2013.html  ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  06  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  09 Σεπτεβρίου 2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ καί Γράφοντας Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/78-9-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 7,8 καί  9  Σεπτεμβρίου  2013, Δευτέρα 09- Σεπτεβμρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  11  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Σεπτεμβρίου  2013.-


  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Όμορφα λόγια  ν΄ αγαπιόμαστε Πέμπτη 12  Σεπτεμβρίου  2013.-
 
 
** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
Για  να  μην  ξεχνάμε !!!

~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου