ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το αγιάζι της ενημερωσης Τρίτη 02 Απριλίου 2013

 
Το  αγιάζι  της ενημερωσης  Τρίτη  02  Απριλίου  2013  :
 

 

****  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

*** Φυλακές ανηλίκων και ίδρυμα για τρεις ανήλικους τσιγγάνους :
  Σε φυλακή ανηλίκων θα οδηγηθούν ο 17χρονος και σε ίδρυμα ο 14χρονος και ο 15χρονος, άπαντες τσιγγάνοι, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, καθώς μαζί με δύο ομοφύλους τους διέπρατταν κλοπές σε οχήματα, καταστήματα και σπίτια.
Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας, στην οποία και απολογήθηκαν για τις πράξεις τους.
Υπενθυμίζεται ότι μαζί με άλλους δύο από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου έκαναν εννέα κλοπές σε καταστήματα, ιατρείο και οικία, δύο απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, καθώς και τέσσερις κλοπές οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και Καλαμάτας.
Μετά την απολογία τους αποφασίσθηκε ο 17χρονος να οδηγηθεί στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνας, ενώ οι άλλοι δύο θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης υπήρξαν αντιδράσεις από τσιγγάνους συγγενείς των ανηλίκων, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα.  Β.Β.

*** Η ζωή του «θρύλου» Αϊρτον Σέννα αυτή την Πέμπτη στη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη :
 Η Ζωή στα Όρια είναι το θέμα των προβολών της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας για τον μήνα Απρίλιο, που αφιερώνει το πρόγραμμά της σε ήρωες που ξεπερνούν τα όρια σε αναζήτηση της τελειότητας.
Οι προγραμματισμένες προβολές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον Τρελλό Πιερό του Ζαν Λυκ Γκοντάρ (11/04) και το σουρεαλιστικό Νόημα της Ζωής των Μόντυ Πάϊθον (18/04), ενώ η λέσχη κλείνει την χειμερινή σεζόν προβολών της, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Καλαμάτα το Future Shorts (25/04), ένα παγκόσμιο φεστιβάλ βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους, που προβάλλεται ταυτόχρονα σε 90 χώρες και 285 πόλεις.
Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 04 Απριλίου με το συγκλονιστικό Σέννα του Ασιφ Καπαντία, που αφηγείται τη ζωή του Βραζιλιάνου Αϊρτον Σέννα, του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, μέχρι και τον τραγικό του θάνατο, το 1994, σε ηλικία 34 ετών. Αφηγείται την ιστορία ενός αθλητή που ξεπέρασε τα σύνορα της πατρίδας του για να γίνει παγκόσμιος μύθος, υπερνικώντας με ταχύτητα τα όρια του ανθρώπινου φόβου.
Με αποκλειστικό αρχειακό υλικό από το ξεκίνημα της καριέρας του, εκτενή πλάνα από τους αγώνες μέχρι και ακυκλοφόρητες σκηνές από προσωπικές βιντεοκασέτες, το Σέννα θυμίζει περισσότερο αυθεντική ταινία δράσης, παρά συμβατικό ντοκιμαντέρ. Η μυρωδιά του καμένου λάστιχου και η αδρεναλίνη της ταχύτητας αποτυπώνονται μοναδικά σε ένα ντοκιμαντέρ που κέρδισε συνολικά 13 βραβεία, με κυριότερες διακρίσεις το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ του Sundance και του Los Angeles και τα 2 βρετανικά βραβεία BAFTA καλύτερου ντοκιμαντέρ και καλύτερου μοντάζ.
  Πέμπτη 04 Απριλίου    ,   Σέννα /// Senna [2010]
Σκηνοθεσία: Asif Kapadia   ,  Παίζουν: Ayrton Senna, Alen Prost, Frank Williams
Διάρκεια: 106’   ,  Χώρος Προβολής – Κεντρική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Ώρα Προβολής -- 21:15  ,  Είσοδος -- 4 ευρώ
Είσοδος ελεύθερη -- Για νέους κάτω των 18 ετών
 
*** Διαστημικό κέντρο θέλει να κάνει τη Μεσσηνία ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Π. Παπαδόπουλος :
 
 
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ Π. ΝΙΚΑ, Π. ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ
Πανεπιστημιακό κέντρο διαστημικών  ερευνών στη Μεσσηνία
Με πρωτοβουλία του Μεσσήνιου Περ. Παπαδόπουλου, καθηγητή Αεροδιαστημικής Μηχανικής στις ΗΠΑ
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Ένα σχέδιο για τη δημιουργία πανεπιστημιακού κέντρου διαστημικών ερευνών στην περιοχή της Καλαμάτας, αλλά και για την εγκατάσταση ενός κέντρου από το οποίο θα γίνονται πτήσεις ειδικών αεροσκαφών εκτός της ατμόσφαιρας (διαστημικός τουρισμός), εξέθεσαν χθες στο δήμαρχο Παν. Νίκα ο Σταύρος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Νέας Υόρκης «Αριστομένης», ο Γεώργιος Δημόπουλος, α΄ αντιπρόεδρος της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας και εκπρόσωπος των Μεσσηνιακών Συλλόγων Αμερικής, ο Παναγιώτης Κιρκίλιας, μέλος του Συλλόγου Μεσσηνίων Νέας Υόρκης «Αριστομένης» και ο Παναγιώτης Μπαζίγος, γενικός γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας.
Το σχέδιο αποτελεί πρωτοβουλία του Μεσσήνιου επιστήμονα, δρος Περικλή Παπαδόπουλου, και θα χρηματοδοτηθεί από ιδιωτικά κεφάλαια, ενώ θα έχει και την υποστήριξη της NASA, όπως ανέφεραν οι Μεσσήνιοι των ΗΠΑ που επισκέφθηκαν το δήμαρχο, προσθέτοντας ότι πρόκειται περί θέματος για το οποίο είναι ενήμερη η ελληνική κυβέρνηση.
Περισσότερες λεπτομέρειες για όσα σχεδιάζονται θα δώσει ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος, κατά την επίσκεψή του εδώ το καλοκαίρι.
Από τους Μεσσήνιους των ΗΠΑ τονίστηκε, επίσης, πως η περιοχή μας επελέγη κατόπιν μελέτης – πέραν της επιθυμίας του κ. Παπαδόπουλου να βοηθήσει τον τόπο καταγωγής του –, καθώς βρίσκεται στο σημείο που ενώνονται η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική, κάτι που ευνοεί την ανάπτυξη του ονομαζόμενου «διαστημικού τουρισμού».
Ο δήμαρχος εξέφρασε τη συμφωνία του Δήμου με το σχεδιασμό, όπως αυτός του γνωστοποιήθηκε, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα κινητοποιηθούν για την υποστήριξη του σχεδίου και ζήτησε εξεικιδευμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις.
Στη συνέχεια, η ελληνοαμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παν. Αλευρά και το δήμαρχο Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλο. Ο τελευταίος υπογράμμισε ότι είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε συνεργασία και πρωτοβουλία προάγει τη δημιουργία ερευνητικού – διαστημικού κέντρου στη Μεσσηνία, καθώς και σε υποδομές διαστημικού τουρισμού.
Ο δε Δήμος Μεσσήνης διαθέτει τρεις σημαντικούς χώρους που μπορούν να αξιοποιηθούν για τις ανωτέρω δράσεις με τις ενδεικνυόμενες επενδυτικές παρεμβάσεις: το αεροδρόμιο της Τριόδου, παραλιακό κτήμα 220 περίπου στρεμμάτων και το ημιτελές  Φιλοσοφικό Κέντρο (3.000 περίπου τετραγωνικά μέτρα).
Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης και την ύπαρξη κατάλληλων κτηριακών υποδομών στο Δήμο Μεσσήνης ενώ παράλληλα ενημέρωσε το δήμαρχο ότι ο ίδιος προσωπικά, υλοποιώντας απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του, διέθεσε χρηματικό ποσό σε άπορες οικογένειες στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη.

*** Στο αεροδρόμιο Καλαμάτας σήμερα η Ryanair από Μιλάνο :
Περίπου στις 2.30 σήμερα μετά το μεσημέρι αναμένεται να πατήσουν οι τροχοί του αεροσκάφους της Ryanair, που θα ξεκινήσει από το Μιλάνο στις 10.45 το πρωί, το διάδρομο προσγείωσης του αερολιμένα Καλαμάτας. Είναι η πρώτη πτήση της συγκεκριμένης εταιρείας που θα συνδέει την ιταλική μεγαλούπολη με τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το εν λόγω τακτικό δρομολόγιο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο, και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου.
Είναι, δε, μία από τις πέντε τακτικές αεροπορικές συνδέσεις, αλλά και μία από τις οκτώ γραμμές τσάρτερ που θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Ήδη έχουν ξεκινήσει, εδώ και ένα μήνα περίπου, οι πτήσεις της Aegean από Στοκχόλμη και Μόναχο και αναμένεται ακόμη μία πτήση της Easy Jet προς το Λονδίνο, στις 9 Ιουλίου, ενώ δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ο χρόνος έναρξης της πτήσης προς Μόσχα. 

*** Συναγερμός στην αστυνομία που ψάχνει ένα λευκό βαν που εκλάπη από την Κόρινθο :
 Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομί μετά από μια καταγγελία για κλοπή βαν από την περιοχή της Κορίνθου, καθώς θεωρείται πιθανό αυτό να εκλάπη από τους τρεις κακοποιούς που λήστεψαν την ταβέρνα στα Ισθμια και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη  Κατερίνα.
Πρόκειται για ένα λευκό βαν μάρκες Volkswagen με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 το οποίο εκλάπη από το Νάσο Κορινθίας.
Ο  ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή στις 5 σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας και εικάζεται ότι εκλάπη κάποια στιγμή από χθες το βράδυ έως σήμερα.

*** Τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Π. Νίκας  :
 Τους αθλητές καλαθοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας  καθώς και τον γυμναστή-Προπονητή τους, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Νίκας στο Δημαρχείο της Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος συνεχάρει τους μικρούς αθλητές  για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων και τους υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθεις τους στο μέλλον.
Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχος της Πόλης και του έκαναν δώρο μια μπάλα μπασκετ ως ενθύμιο της επιτυχίας τους στην Κοζάνη.φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
*

*** Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στην ανεργία  :
 Το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη, ξεπερνώντας ακόμα και την Ισπανία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία για το μήνα Φεβρουάριο που ανακοίνωσε την Τρίτη η Eurostat.
Επιπλέον, στη χώρα μας έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας το τελευταίο έτος, ενώ κατέχει την αρνητική πρωτιά και στους νέους έως 25 ετών.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της Eurostat για τη χώρα μας αφορούν το μήνα Δεκέμβριο.
Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 26,4%. Δεύτερη ήταν η Ισπανία (26,3%) και τρίτη η Πορτογαλία με 17,5%. Τη χαμηλότερη ανεργία έχει η Αυστρία με 4,8%.Newsroom ΔΟΛ

*** Τουρισμός και ΠΟΠ στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  :
 Της Βίκυς Βετουλάκη 
 Η έγκριση των τεχνικών προγραμμάτων των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων απασχόλησε, μεταξύ άλλων θεμάτων, τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Επίσης, μεγάλη συζήτηση έγινε για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας, ενώ για άλλη μια φορά έντονη ήταν η αντιπαράθεση της Περιφερειακής Αρχής με τον κ. Πατσαρίνο, με φόντο πάντα τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Τουρισμός
Απαντώντας στην ερώτηση του κ. Πατσαρίνου, στην οποία, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «πάρτυ», ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ζήτησε να μπει τέλος «στην άθλια προπαγάνδα», όπως χαρακτηριστικά είπε, «που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο φορέα και τον ίδιο τον επερωτώντα. Μίλησε για πάρτυ, διαφθορά, αρπαχτές. Πρέπει να προστατευτεί το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εάν υπάρχουν κάποια στοιχεία, απαιτείται, σύμφωνα με τους νόμους και τον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής πολιτείας, αμέσως αυτά να παρουσιάζονται και να πηγαίνουν στον εισαγγελέα. Δεν μπορεί να καλύπτεται κανείς πίσω από έναν τίτλο που δεν τον καλύπτει ούτε ποινικά ούτε αστικά. Άλλως δεν μπορώ παρά να μην ονομάσω όλα αυτά άθλιο Γκαιμπελισμό».
Τόσο ο κ. Τατούλης όσο και η κα Νικολάκου παρουσίασαν τις δράσεις που έχουν γίνει στον τομέα του τουρισμού, ενώ ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι το πρόγραμμα της Περιφέρειας αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, παρατηρώντας ότι τα χρήματα που δαπανούσαν οι τέως Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις μαζί με τους Δήμους του κάθε νομού ήταν πολύ περισσότερα. Μάλιστα, τόνισε ότι, κατά τις προβλέψεις για τον εισαγόμενο τουρισμό, θα ξεπεράσει φέτος σε αύξηση το 30%.
Ανταπαντώντας ο κ. Πατσαρίνος είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο περιφερειάρχης παρεκτρέπεται με απαράδεκτες αναφορές.
  ΠΟΠ Καλαμάτας
Ακολούθως συζητήθηκε επερώτηση που είχε καταθέσει ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος για το ΠΟΠ Καλαμάτα για τις ελιές.
Ο ίδιος κατήγγειλε την πρόταση της ΠΕΜΕΤΕ, λέγοντας ότι έχει βάλει στο στόχαστρο το μεσσηνιακό προϊόν. Επίσης, ότι μέχρι την κατάθεση της ερώτησής του η Περιφέρεια ήταν απούσα.
Η δε αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου απάντησε πως δε θα επιτραπεί σε κανέναν να στραφεί εναντίον της Πελοποννήσου, λέγοντας πως ήδη υπάρχει συνεργασία με το υπουργείο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παν Αλευράς, απευθυνόμενος στον κ. Παναγιωτόπουλο, εξέφρασε την προσδοκία να είχε κάνει ως τότε αντινομάρχης Παραγωγής όσα κάνει τώρα η Περιφέρεια, για να ανταπαντήσει ο κ. Παναγιωτόπουλος πως αναφέρει αναλήθειες και το γνωρίζει, καθώς συμμετείχε στην τότε Επιτροπή Παραγωγής.
Κλείνοντας το θέμα ο περιφερειάρχης είπε πως η παρέμβαση της ΠΕΜΕΤΕ είναι έξω από κάθε λογική.
Θετική ήταν στη συνέχεια η απόφαση του Περιφερειακού για  το τεχνικό πρόγραμμα της Μεσσηνίας.
 
***Σαν σήμερα ...στις 2 Απριλίου

Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της οποίας ο μόνος προστάτης εξέλειπε προ ημερών μαστίζεται ήδη υπό φοβεράς ανεχείας υποφέρουσα δεινών. Η ατυχής αυτή οικογένεια η οποία δεν δύναται να τείνη οικέτιδα χείρα αποτείνεται δι’ ημών προς τους φιλανθρώπους της πόλεως ευελπιστούσα, ότι κατά τας Αγίας Ημέρας του Πάσχα δεν θ’ αφεθή εις την τύχη της. Δια την οικογένειαν ταύτην δεχόμεθα εισφοράς εις τα γραφεία μας.
  -ΕΙΣ την πόλιν μας εσημειώθησαν μέχρι της χθες 3 νέα κρούσματα μηνιγγίτιδος. Κατά τηλεγραφήματα δε προς την Νομαρχίαν εσημειώθησαν 1 κρούσμα μηνιγγίτιδος εις Κάτω Γαράντζαν και έτερον εις Σιδηρόκαστρον.
  -ΥΠΟ του Υπουργείου των Οικονομικών αποστέλλονται έντυποι προεντολαί και καταστάσεις προς τον Ταμίαν Καλαμών, όστις διετάχθη τηλεγραφικώς, όπως εφοδιάση πάσας τας αρχάς της περιφερείας του καθ’ όσον πρόκειται να εφαρμοσθή το νέον σύστημα της μισθοδοσίας των Δημοσίων Υπαλλήλων.
  -ΕΙΣ το άλλοτε Βιβλιοπωλείον Βασιλ. Μιχαλακέα πωλείται βαφή αυγών, προς δε δίδεται και έντυπος οδηγία. Τρέξατε! Τρέξατε!
πηγή: Αρχείο "Θάρρους" 

Γεγονότα 
1902: Ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες, με το όνομα Ηλεκτρικό Θέατρο.
1925: Αποφασίζεται στην Ελλάδα η εφαρμογή του 8ώρου τμηματικά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των διαφόρων εταιριών.
1956: Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολεγίου Πάφου, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας το σύνθημα «Ένωσις», έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.
1982: Η Αργεντινή καταλαμβάνει τις Μαλβίνες Νήσους, που τις θεωρεί δικές της, ενώ τα ίδια νησιά με το όνομα Φόκλαντς ανήκουν στη Μ. Βρετανία. (Πόλεμος των Φόκλαντς)
2007: Γάλλοι χειρουργοί πραγματοποιούν με επιτυχία στο Στρασβούργο την πρώτη απόλυτα αναίμακτη και ανώδυνη χειρουργική επέμβαση. Αφαιρούν τη χοληδόχο κύστη μιας ασθενούς, χωρίς την παραμικρή τομή στο σώμα της.
2008: Η Ελλάδα ασκεί βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κατά την Εαρινή Σύνοδο της Συμμαχίας στο Βουκουρέστι. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ δεν συμφωνούν στην ένταξη της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
Γεννήσεις 
742: Καρλομάγνος, αυτοκράτορας των Φράγκων, ένας από τους οραματιστές της Ενωμένης Ευρώπης. (Θαν. 28/1/814)
1805: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, δανός παραμυθάς. (Θαν. 4/8/1875)
1838: Λέων Γαμβέτας, (Λεόν Γκαμπετά), γάλλος φιλέλληνας πολιτικός, που αγωνίστηκε με πάθος για την υπεράσπιση των ελληνικών δικαιωμάτων. Προς τιμή του μία οδός στο κέντρο της Αθήνας φέρει το όνομά του (Οδός Γαμβέτα). (Θαν. 31/12/1882)
Θάνατοι
1791: Κόμης Ντε Μιραμπό, από τις ηγετικές μορφές της γαλλικής επανάστασης. (Γεν. 9/3/1749)  [Αποφθέγματα]
1872: Σάμιουελ Μορς, αμερικανός εφευρέτης και ζωγράφος, δημιουργός του τηλέγραφου και των σημάτων Μορς. (Γεν. 27/4/1791)
1974: Ζορζ Πομπιντού, γάλλος τραπεζίτης και πολιτικός, που διετέλεσε και πρόεδρος της Γαλλίας (1969-1974). (Γεν. 5/7/1911) , Πηγή: www.sansimera.gr
 
 *** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :
Για  το  Τσάμπιον Λίγκ στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο :

 

ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου Γερμανίας - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ιταλίας  2-0 , (1-0).-^
Τα  γκόλ : 1΄ Αλάμπα ,63΄Μίλερ ,
Διατητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Κίτρινες: Μάντζουκιτς, Λουίζ Γκουστάβο- Κιελίνι, Βιντάλ (χάνει τη ρεβάνς), Λιχτστάινερ (χάνει την ρεβάνς)
Μπάγερν Μονάχου (Γιούπ Χάινκες): Νόϊερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν , Ντάντε, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Σβαϊστάινγκερ, Μίλερ, Κρόος (16΄ Ρόμπεν) , Ριμπερί (90+3΄ Σακίρι), Μάντζουκιτς (90+1΄ Γκόμεζ).
Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο, Λιχτστάινερ, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Πελούσο (75΄ Πογκμπά), Μάτρι (65΄ Βούτσινιτς), Κουαλιαρέλα (65΄ Τζιοβίνκο).
 
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2-0 : http://youtu.be/ZcShvOyUuqY 
 
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ Γαλλίας - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ισπανίας  2-2 , (0-1) .-^
Τα  γκόλ : 38΄ Μέσι , 79΄ Ιμπραϊμοβιτς , 89΄ πεν.  Τσάβι , 93 ΄Ματουϊνη
 Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Κίτρινες: Μπέκαμ, Ιμπραΐμοβιτς, Σιρίγου - Πικέ, Ζόρντι Αλμπα, Μασεράνο (χάνει τη ρεβάνς), Ντάνιελ Άλβες
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Κάρλο Αντσελότι): Σιρίγου, Ζαλέ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Λούκας Μόουρα, Μπέκαμ (70΄ Βεράτι), Ματουιντί, Παστόρε (76΄ Γκαμέιρο), Λαβέτσι (66΄ Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντέζ, Άλβεζ, Μασεράνο (84΄ Μπαρτρά), Πικέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ινιέστα, Τσάβι, Βίγια (80΄ Τέγιο), Μέσι (46΄ Φάμπρεγας), Αλέξις
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2 ΄¨ : http://youtu.be/Y0jMLeQrpkA ,
 

ΠΣΖ-ΜΠΑΡΤΣ 1-2 γκόλ 89΄Τσάβι πεν : http://youtu.be/6KkNrfmuXdQ ,

  ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/29-2013.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 29  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  30  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/31-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 .-
~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013  :
* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 01 Απριλίου 2013 .-
* http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημερωσης  Τρίτη  02  Απριλίου  2013.-  
* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας 02 Απριλίου 2013 .-
***
 *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

~ http://www.youtube.com/stamos01 , =  2422   video.-

~ http://www.youtube.com/stamatios01 , = 813   video.-

~ http://www.youtube.com/vlasiskal , =      811   video.-

ΣΥΝΟΛΟΝ :                                             4046  Βίντεο ν Αναρτημένα .-
***  http://www.youtube.com/watch?v=uemxTWs7StM&feature=player_embedded , !!! = ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΗ; (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ):

*** http://www.bing.com/images/search?q=++STAMOS-ARFARA-GREECE+&form=MSNH01&mkt=el-gr&setlang=el&x=77&y=17#x0y2372 ,

*** http://www.bing.com/images/search?q=www.in.gr&form=MSNH01&mkt=el-gr&setlang=el&x=90&y=12#x0y2060 ,

 *** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..
~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  :
Τετάρτη 27 Μαρτίου  2013 .-  (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~* http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες 28 Μαρτίου 2013 .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου