ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

To αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013

To αγιάζι  της ενημέρωσης Κυριακή  03 Φεβρουαρίου  2013  :
 




*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

*** Η κρίση φέρνει απόγνωση,34 απόπειρες αυτοκτονίας :
  *  Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες, αφού αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ αυτοκτονιών όλων των εποχών, αν συνεχιστεί η παρατηρούμενη τάση των δύο τουλάχιστον κρουσμάτων αυτοχειρίας καθημερινά.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2011 σημειώθηκαν συνολικά 34 αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονιών.
Από τον αριθμό αυτό, 28 ήταν άνδρες και 6 γυναίκες. Ειδικότερα, μέχρι την ηλικία των 22 ετών είχαμε πέντε (5) περιστατικά, 23-30 ετών δύο (2), 31- 40 ετών τέσσερα (4) και 41 ετών και άνω είκοσι τρία (23).
Από τα συγκεντρωτικά στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας προκύπτει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως τις 28 Αυγούστου 2012 οι τελεσθείσες αυτοκτονίες και οι απόπειρες ανήλθαν σε 3.124 πανελλαδικά.
Από την άλλη πλευρά, η επιστημονική κοινότητα εξακολουθεί να διατηρεί επιφυλάξεις για τις εκτιμήσεις των αστυνομικών και τα στοιχεία που κατατέθηκαν.
Το γεγονός, όμως, ότι η οικονομική κρίση οξύνει περαιτέρω τα προβλήματα των πολιτών και αφήνει πίσω της ανυπεράσπιστες, ευάλωτες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.
Όπως αποκαλύπτεται από την επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων που διατηρεί η Ελληνική Αστυνομία, οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους έχουν τετραπλασιαστεί την περίοδο 2008-2011! Κάτι ανάλογο είχε παρατηρηθεί και την περίοδο που ακολούθησε το χρηματιστηριακό κραχ του 1999.
Πάντως, στα νούμερα που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν περιλαμβάνονται οι αυτοκτονίες του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, που αναφέρονται απευθείας στη στρατιωτική Δικαιοσύνη, όπως και οι περιπτώσεις πνιγμών που σημειώνονται στη ζώνη ευθύνης του Λιμενικού Σώματος.  Α.Π.

*** Περικλής Μάντας: Το Τμήμα Λογοθεραπείας θα μείνει στην Καλαμάτα :

* Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες της Μεσσηνίας, λόγω της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται εδώ και τρία χρόνια περίπου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, θέλει να βλέπει το ποτήρι… μισογεμάτο.
Κατανοεί τις δυσκολίες, αλλά σημειώνει σε συνέντευξή του στο «Θ» ότι, εν μέσω ενός εχθρικού κλίματος, η σημερινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έβγαλαν, με το έργο που επιτελούν καθημερινά, τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, ενώ αποφεύχθηκε η χρεοκοπία και επιπλέον, με αργά αλλά σταθερά βήματα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα περισσότερο αισιόδοξο αύριο για τους πολίτες.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ειδικότερα ο νομός, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό, δε, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο εφαλτήριο για να προχωρήσουν μια σειρά από σημαντικά έργα υποδομής το επόμενο διάστημα.
Επιπλέον, δηλώνει ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη για την τύχη της Ολυμπίας Οδού, με τη ΝΟΔΕ, πάντως, να δηλώνει την αντίθεσή της σε πιθανό «κούρεμα» του έργου και μετάθεση της ολοκλήρωσής του στο μέλλον, ενώ για το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Καλαμάτας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα παραμείνει στην πόλη.
Τέλος, μάλλον… με αφορμή και τη σημερινή Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή, φαίνεται να απευθύνει ένα μήνυμα προς το δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα, «τραβώντας του το αυτί» για τη στάση του στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, Γιάννη Μπάκα.
Του Αντώνη Πετρόγιαννη

*** «Ξεμένουν» στα κρατητήρια οι ποινικοί καθώς δεν τους δέχονται οι φυλακές :
* Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται τους τελευταίους μήνες στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας εξαιτίας της άρνησης των φυλακών να δεχτούν άλλους ποινικούς κρατούμενους. Το φαινόμενο απασχολεί πολλές Αστυνομικές Διευθύνσεις, καθώς οι φυλακές είναι γεμάτες και δεν ξέρουν τι να κάνουν τους νέους κρατούμενους που προφυλακίζονται για διάφορα αδικήματα.
Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας κρατούμενος που προφυλακίσθηκε παρέμεινε για δύο ολόκληρους μήνες μέχρι να τον δεχτεί, τελικά, φυλακή. Οι δε συνθήκες προφανώς και δεν είναι οι ενδεδειγμένες, καθώς τα κρατητήρια των Αστυνομικών Διευθύνσεων είναι για προσωρινή κράτηση. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει δυνατότητα οι κρατούμενοι να προαυλίζονται, ενώ τίθενται και σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και υγιεινής, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους αστυνομικούς.
 Υπηρεσίες Υγιεινής
Τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας είναι χωρητικότητας 48 ατόμων (40 άντρες – 8 γυναίκες), αλλά αρκετές φορές έχει χρειασθεί να φιλοξενηθούν πολύ περισσότεροι κρατούμενοι.
Αυτή η περίοδος, πάντως, είναι μία από τις ελάχιστες των τελευταίων μηνών που οι κρατούμενοι είναι λιγότεροι από τη δυναμικότητα των κρατητηρίων.
Η όλη κατάσταση, όπως τόνισε, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιάννης Αδαμόπουλος, δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο, καθώς υπάρχει αρκετές φορές συμφόρηση, κάτι που δημιουργεί πολλά προβλήματα: «Υπάρχει ζήτημα και για τους κρατούμενους και για τους αστυνομικούς. Τα κρατητήρια των Διευθύνσεων είναι για προσωρινή κράτηση, δεν μπορεί να υπάρχει ποινικός κρατούμενος που μένει εκεί για δύο και τρεις μήνες. Ο κρατούμενος πρέπει να προαυλίζεται και να τηρούνται κανόνες υγιεινής. Ούτε ο αστυνομικός μπορεί να έχει κρατούμενο έναν ποινικό για τόσο πολύ καιρό».
Μάλιστα, διευκρίνισε ότι υπάρχουν κρατούμενοι και τρίτων χωρών που δεν είναι γνωστό αν και τι μεταδοτικές ασθένειες έχουν.
 Τμήμα Μεταγωγών
Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει αρχίσει να συγκεντρώνει έγγραφα απ’ όλες τις Αστυνομικές Ενώσεις, προκειμένου να γίνει παρέμβαση στην αρμόδια επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας.
Παράλληλα, ο κ. Αδαμόπουλος σημείωσε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας θα στείλει έγγραφο και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, παρά το γεγονός ότι στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπως σημείωσε, γίνονται συχνές απολυμάνσεις.
Επίσης, ανέφερε ότι έχει καθυστερήσει σημαντικά η λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών. Αν και το υπουργείο εξήγγειλε την ίδρυσή του από το 2006, με την έναρξη λειτουργίας του Εφετείου Καλαμάτας, οι οργανικές θέσεις κατανεμήθηκαν το 2011, αλλά ακόμα δεν έχει στελεχωθεί.
Φυσικά, διευκρίνισε, η στελέχωσή του πρέπει να γίνει με νέο προσωπικό και όχι από το υφιστάμενο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο είναι ήδη σημαντικά μειωμένο.
Της Βίκυς Βετουλάκη

*** 

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ :

ΓΙΑ ΤΗΝ 24η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα :
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής (όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):
ΣΑΒΒΑΤΟ
17:15 (Κέρκυρα) Κέρκυρα - Πλατανιάς
17:15 (Κομοτηνή) Πανθρακικός - Ατρόμητος
19:00 (Ηράκλειο) ΟΦΗ - Ολυμπιακός
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός - Ξάνθη
17:15 (Τούμπα) ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
17:15 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
19:30 (ΟΑΚΑ) AEK - Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Βέροια) Βέροια - Αρης



ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 2-1 .-
Τα γκόλ : Ο Κυβελίδης πέτυχε και τα δύο τέρματα των «Φαιάκων» (3' και 36') και σταμάτησε το σερί των τριών διαδοχικών νικών που είχε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Για την ομάδα της Κρήτης ο Μπέλιτς είχε μειώσει στο 71'.-
Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Γκέσιος, Ηλιάδης - Τετέ, Κανακούδης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (15' Αθανασίου), Βενέτης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (72' Αγρίτης), Γκέσιος, Κυβελίδης (87' Πετρούσης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης (16' Αργυρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Δέντσας, Μιρτσέτα (68' Μπέλιτς), Γκονζάλες (46' Γιακουμάκης), Τετέ, Γιάννου


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1 .-
Το γκόλ : Το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Μάντζιος στο 38'.-
Διαιτητής: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Σαρακατσάνος - Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Βαϊρουά, Τζανής (66΄ Μίνγκας), Λουσέρο (78΄ Κοντογουλίδης), Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Λαδάκης (66΄ Καστσελάν), Παπαδόπουλος, Σερφά
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι (82΄ Σουμπίνιο), Φυτανίδης, Μπρίτο (79΄ Ναπολεόνι), Επστάιν (67΄ Επστάιν), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος



ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 .-
Τα γκόλ : Δύο γκολ σημείωσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ (7', 78') και από ένα οι Βλαχοδήμος (69'), Παπάζογλου (86').
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόουζα, Μπανούσης - Μασάντο
ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Ζαχαράκης (46' Βιτώρας), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής (57' Μπανούσης), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79' Σιόβας), Φέισα, Βλαχοδήμος (73' Ιμπαγάσα), Μασάντο (67' Μανιάτης), Τζιμπούρ, Γκρέκο, Αμπντούν.-


ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3/2013 :

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-4 .- ^
Τα γκόλ : με τα γκολ των Σολτάνι (2'), Μαρσελίνιο (45', 78') και Μαρίν (68'). Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν το γκολ της «τιμής» που πέτυχε ο Μάρτινς στο 90ο λεπτό.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγιεχόν, Λισγάρας (56' Ρομέου), Ζησόπουλος, Βασιλείου, Κόρμπος, Πόι, Μεντί (46' Νικολακάκης), Ακόστα (70' Μάρτινς), Χοσέμι.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γκλέισον, Μαρσελίνιο, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μαρίν (86' Πλατέλλας), Γούτας, Ντάνι (67' Πρίττας), Σολτάνι (82' Ράνος).



ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2 .- ^
Τα γκόλ : Ο Κάτσε στο 31', ο Σαλπιγγίδης στο 50', ο Κατσουράνης στο 80' και ο Βούκιτς στο 87' ήταν οι σκόρερ για το «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ οι «κυανέρυθροι» είχαν ισοφαρίσει δύο φορές, με τους Ανδράλα (34') και Γουνδουλάκη (63' με πέναλτι).
Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Κίτρινες: Κατσουράνης - Κουρντί, ΚολοβόςΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Πέλκας (67΄ Βούκιτς), Ρομπέρ (67΄ Κουμάλο), Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης, Λίνο (46΄ Φωτάκης), Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Κατσουράνης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κολοβός (72΄ Ντούνης), Καμπάνταης (81΄ Οκόγιε), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72΄ Μενδρινός), Κουρντί, Παντίδος, Τόσκας .-


ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2 .- ^

Τα γκόλ : Πρωταγωνιστής και σκόρερ των νικητών ήταν ο Λέντσε (19΄ και 48΄), ενώ ο Κοροβέσης είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 24΄ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Βίλα - Πιπίνης, Τσαμπούρης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69΄ Ντάσιος), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (58΄ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (87΄ Γιάκος), Ιλιτς, Τζημόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Πιπίνης (76΄ Γιαλούσης), Αλβαρες, Φορμίκα (9΄ Κάφα), Σέτι, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (50΄ Ουσέρο), Λέντσε


AEK - Παναθηναϊκός 0-2 .- ^

Τα γκόλ : Στο 55΄ ο Βιτόλο άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», ενώ στο 70΄ ο Σο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.-^
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Κίτρινες: Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Γκερέιρο- Μαρίνος, Ζέκα, Βιτόλο, Μπουμσόνγκ
ΑΕΚ (Εβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Φέτσης (71΄ Παυλής), Γκερέιρο, Κορδέρο (80΄ Σταματής), Κατίδης (80΄ Καραλής), Πετρόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Σο (90΄+ Τριανταγυλλόπουλος), Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (87΄ Φερναρόλι), Εσπάρθα (85΄ Φιγκερόα).



ΔΕΥΤΕΡΑ19:30 (Βέροια) Βέροια - Αρης ?

ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ


25η Αγωνιστική
03/03/2013 Δόξα Δράμας Ηρακλής Ψαχνών 1 - 1
03/03/2013 Αναγέννηση Επανωμής Πανσερραϊκός 0 - 0
03/03/2013 Αναγέννηση Γιαννιτσών Καλλιθέα 0 - 0
03/03/2013 Ηρακλής Νίκη Βόλου 0 - 0
03/03/2013 Παναιτωλικός Φωκικός 1 - 0
03/03/2013 Καλλονή Θρασύβουλος 3 - 0
03/03/2013 Εθνικός Γαζώρου Βύζας Μεγάρων 0 - 1
03/03/2013 Καβάλα Παναχαϊκή 2 - 1
03/03/2013 Ολυμπιακός Βόλου Λάρισα 0 - 0
04/03/2013 Απόλλων Σμύρνης Εργοτέλης -


ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 1ος ή Νότιος Όμιλος :

15η Αγωνιστική
03/03/2013 Αχαρναϊκός Επισκοπή 2 - 1
03/03/2013 Πανηλειακός Ρούβας 1 - 2
03/03/2013 ΑΟ Γλυφάδα Καλαμάτα 0 - 0
03/03/2013 Προοδευτική Φωστήρας 1 - 1
03/03/2013 Χανιά Κόρινθος 1 - 0
03/03/2013 Εθνικός Αστέρας Παναιγιάλειος 0 - 3

Δ΄ Εθνική - περιφερειακό 6ος όμιλος Κυριακή 3/3/2013 :
Αχαϊκή - Εθνικός Μελιγαλά 1-0 .- ^
Ατρόμητος Λάππα - Πάμισος Μεσσήνης 4-0 .- ^
Εράνη Φιλιατρών - Δόξα Ν. Μανολάδος 0-1 .- ^
ΠΟΦ Πανόπουλο - Εθνικός Βραχνέϊκων 6-0 .- ^
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - Εθνικός Σαγέϊκων 1-1 .- ^

*** Τα αποτελέσματα των σημερινών συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, της 22ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, αλλά και της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας είχαν ως εξής:
Α΄ ΤΟΠΙΚΗ ΣABBATO 2/2/2013 :
Δώριο-ΑΕ Αβίας 2-1
Ομόνοια-Αίαντας Κ. 1-2
ΑΟ Ασπροχώματος-ΑΟ Φαραί 2-0 .- ^
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3/2013 :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ 1-0 .- ^
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 0-1 .- ^
ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Καλαμάτας 1-2 .- ^
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-2 .- ^
ΑΠΟΛΛΩΝ Πεταλιδίου - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-2 .- ^

Β΄ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ :
Βαλύρα-Κεραυνός Κ. 1-4
Αστέρας Μ.-ΑΣ Μάνεσι 2-1
ΑΟΕΣ Καλαμάτας-Παναθηναϊκός Κ. 0-3 (χ.α.)
Βλαχόπουλο-Μιλτιάδης 1-2
ΑΕ Λογγάς-Χώρα 1-0
Δόξα Κ.-Θύελλα Χαρ. 0-3
Ανάληψη-Καλλιθέα 0-1
ΚΥΡΙΑΚΗ :
Α.Ο. Κυπαρισσίας /Ηρακλής - Ατρόμητος Πλατύ 1-3 .- ^
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Καλαμάτας - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1 .- ^
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ - ΝΙΚΗ Πλάτης 6-1 .- ^
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου - ΧΑΝΔΡΙΝΑ/ΊΚΟΣ Π.Σ. 2-0 .- ^
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Καλαμάτας 1-0 .- ^
Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ - Α.Ο. ΧΑΤΖΗ 3-0 α.α. .-^


Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ :
Άμφεια-ΑΟ Διοδίων 3-0
ΑΕΚ Κ.-Νέστορας Π. 4-2
Κυριακή :
ΘΗΣΕΑΣ Καλαμάτας- ΔΗΜΑΚ ΕΑΟ ΤΑΫΓΕΤΟΣ 5-1 .- ^
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 0-1 .- ^
ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΩΝΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3-1 .- ^
ΑΠΟ Καλαμάτας ΙΚΑΡΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Παραλίας 1-3 .- ^
Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ - Α.Ε. ΒΕΡΓΑΣ 0-4 .-
ΑΠΣ ΑΡΙΣ - Α.Ε. ΑΙΘΑΙΑΣ 3-2 .- ^
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Σ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 3-0 α.α. .-^

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 3ος όμιλος Σάββατο :
ΑΣΤΕΡΑΣ Αρφαρών - ΘΗΣΕΑΣ Καλαμάτας 0-1 .- ^


~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013  :

~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-
~**
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-02-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/02-03-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :.-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/03-2013.html , Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
 ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/05-2013.html  , Αθλητική δραστηριότητα και τα παράξενα Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/06-20123.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 ,Φεβρουαρίου 20123 .-
~**  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
 ~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/08-2013.html , Γεγονότα χθές και σήμερα 08 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/09-10-2013.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 09 καί 10 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/09-2013.html , Αυτό το βροχερό Σαββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/to-10-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 ,.-
~***** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013  .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013.-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/13-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013  .-
~***  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/14-2012.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/16-17-2013.html , Αυτό το Σ/Κ στην ενημέρωση , Αθλητικό Σ/Κ 16 καί 17 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 (12) .-
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/02/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.-
~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/20-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετέρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 .-
~* *  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html  , Αθλητική παρουσίαση Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , ΑΥΤΟΙ που μας ΓΡΑΦΟΥΝ  Αδιακρίτως , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/02/24-2013.html , Το Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωσή μας 24 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/25-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 .-
 ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.,-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/27-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/28-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**

AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΗΝΟΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2013  :
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-

http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013  .-

***
  
~**** From my video-box   2010-2012,  Stamatios  N. Skoulikas  .- :

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  
 1 ~ http://www.youtube.com/stamos01 , =   2319 video. -      A.  snstam@gmail.com  .-  
  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 e, =                        740 video.-   b. stamoskal@windowslive.com .-
  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                   757   video.-      c. vlasiskal@gmail.com .-   
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                              3816   αναρτήσεις  Βίντεο .-     www.sansimera.gr  www.sansimera.gr ,-

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου